2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay evet evet bide saç durumu var kestirme ömrü kısalır diyolar.. bişeyi habersiz yeme çaldın sayılır hırsızlık yerine geçer çocuk o yediğinin lekesiyle doğar diyolar :))))) ya ne biliyim ben hiç takmıyorum açıkçası yaa tıp herşeyi açıklıyo batıllığa bikere girersen bidaha zor çıkıyosun canım yaa :))))

nazara bende inanırım canım

Selam hanımlar sabah , fotoyu ekledim sonra iş güç giremedim bu arada geçmişe şööle bir baktım , sanırım batıl inançlara geçmişiz :roflol:

nazar olabilir evet benimde yıldızım düşüktür hakkaten banada biri iki güzel bişe sölesin yerlerde sürünürüm baş arısından bilmemneden.. ama milletin kafasındanda tutam tutam saç yolamamki şekerim ya okuyunca geçiyo nasılsa :)))))))))) :teytey:

Yemeğimizi yedikk geldik teyzeleriiii. Ohhh ne güzelmiş doymak. Ben hiç bilmem bu tür şeyleri tek nazar bilirim onun da etkisini dün bütün gece sebepsiz ağlayarak yaşadım. (Beyin büzüşmesi deyince tam 5 dk.dır ilk cümlemi yazdım bekliyorum ne yazacağımı unuttum)

bak sımdı bende ınamıorum dıodum.ama annem dıo kıben ılk cocouguyum hep oyle soyluolardı denemek ıcın bırının bahcesınden beyaz gul kopardım gobegıme dokundum dıo.olucakmı dıe.ama gercekten ben ne kadar beyazım dusunun o elledıgı yer benden daha beyaz.ve orda ayva tuyu bıle yok.yıne hamılelıkte cıger ellenmez dıolar.annem en kucuk kardesıme hamıleyken o zaman hamıle oldugunu bılmıomus.kurban bayramında babam kurbanı kesınce cıgerını de vermıs anneme al bunu kenara koy dıe annem de alemıs ve sonra çömeldim bacaklarımı tutup dıo.ve suan kardesımın acagında tıpkı cıger lekesı var.gel de ınanma..

kızlar şimdi okudum helin avşarda tiroit kanseriymiş... murat göğebakanda kan biliosunuzdur.. ya noluyo gencecik insanlara ben anlamıyorum yaa... çok yazık zorlu tedaviler var önlerinde.. Allahım hepimizi, sevdiklerimizi bebeklerimizi korusun bu illet hastalıktan... pençesine düşenleride kurtarsın... (((

Çok ilginç. Hamileliğin ik üç ayında kaplıcaya gidilmezmiş ben öğrendim hamile olduğumu 4 haftalıktım anneannem çıldırdı nerene elledin girer girmez nerene elledin diye ne bileyim ben elimi kolumu sallaya sallaya girdim iştefisfisfis

amın canım.allah kımsenın basına vermesın.olanlara tez zamnada sıfasını verıp kurtarsın yarabbim.

Amin canım çağın hastalığı diyorlar 2 ay içinde 30ar yaşlarında kanserden 3 kalpten 1 tanıdığımı kaybettim. Çok fena birşey rabbim kimsenin kapısına uğratmasın bu illeti. :Saruboceq:

kaplıcada su var sonucta nolabılır kı onu yıne hıc duymamıstım.neyse ıns sen de olmadık yerlerını ellememısındır:)allaha emanet ne dıyelşım dımı

kızlar kağlıcanın olayı nedir bilmem ama kaplıcaların bazılarında çamur banyoları filan var sakın girmeyin o çamurdaki bir madde erken doğumu tetikliyomuş aman aklınızda olsun kötü bir sürprizle karşılaşmayın.. hatta bırak kaplıcayı çamuru evde bile elden gelindiğinde ılık suyla yıkanmak lazımmış dr.um özellikle söylemişti sıcak su asla yok diye...

kızlar meraba herkese.... yeni bağlanabildim malesef... işyerindeki bilgisayarlar sorun çıkarıyor.....

Elacım bu arada ilacın adı : Anestol Pomad 30 gr. Sandoz firmasına ait ,

yasemincim dün tunalıda sana benzer birini gördüm sanki... eşimle arabadaydım ... sen ne giydin dün bakalım.ssen miydin acaba.

canım hanı ılk aylarda mıkrop kapma olasılıgı daha fazla ve sıcak suda cok durmak ıyı dııl dıolar ya bence o onun ıcındır.

kaplıcada su var sonucta nolabılır kı onu yıne hıc duymamıstım.neyse ıns sen de olmadık yerlerını ellememısındır:)allaha emanet ne dıyelşım dımı

Öyle canım tabi de bizim havzanın kaplıcaları evliyalıymış. İnşallah doğunca çıkacak nereme ellediğim o zamankaydirigubbakcemile3

Amin canım çağın hastalığı diyorlar 2 ay içinde 30ar yaşlarında kanserden 3 kalpten 1 tanıdığımı kaybettim. Çok fena birşey rabbim kimsenin kapısına uğratmasın bu illeti. :Saruboceq:

ayy kıyamam canım başın sağolsun... (( evet çağın hastalığı hakkaten eğer doğruyda 2014 te her 2 kişiden birisi bu hastalıktan olacakmış.. Allahım korusun evlerden ırak ya düşünsenize bu dünyanın yarısı demek.. okadar kızıyorumki el kadar bebeklerin eline cep tel. veren yada konuşturmaya çalışan ana babalara... dikkat etmek laızm cidden patlama geliyo normal değil bukadarı ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…