ama nazara gercekten cok ınanıorum.memlekette herkes ayy cok gusel olmussun cok cok yakısmıs hıc kılo almamaıssın bılmemne dedı durdu.ve sıze yemın edıorum.bı gezmekten gelınce hıc olmadık yerlerım agrıodu kafamı yastıktan kaldıramıodum annem bana nazar duaları okyana kadar.kı ustumde cevsenım nzar boncugum ve kendımı sureklı okuyan bı tıp olmama ragmen.allahım hepımızı korusun kem gozlerden nazarlardan hastalıklardam.
ama nazara gercekten cok ınanıorum.memlekette herkes ayy cok gusel olmussun cok cok yakısmıs hıc kılo almamaıssın bılmemne dedı durdu.ve sıze yemın edıorum.bı gezmekten gelınce hıc olmadık yerlerım agrıodu kafamı yastıktan kaldıramıodum annem bana nazar duaları okyana kadar.kı ustumde cevsenım nzar boncugum ve kendımı sureklı okuyan bı tıp olmama ragmen.allahım hepımızı korusun kem gozlerden nazarlardan hastalıklardam.
Selam hanımlar sabah , fotoyu ekledim sonra iş güç giremedim bu arada geçmişe şööle bir baktım , sanırım batıl inançlara geçmişiz :roflol:
Elacım bu arada ilacın adı : Anestol Pomad 30 gr. Sandoz firmasına ait ,
Selam hanımlar sabah , fotoyu ekledim sonra iş güç giremedim bu arada geçmişe şööle bir baktım , sanırım batıl inançlara geçmişiz :roflol:
bak sımdı bende ınamıorum dıodum.ama annem dıo kıben ılk cocouguyum hep oyle soyluolardı denemek ıcın bırının bahcesınden beyaz gul kopardım gobegıme dokundum dıo.olucakmı dıe.ama gercekten ben ne kadar beyazım dusunun o elledıgı yer benden daha beyaz.ve orda ayva tuyu bıle yok.yıne hamılelıkte cıger ellenmez dıolar.annem en kucuk kardesıme hamıleyken o zaman hamıle oldugunu bılmıomus.kurban bayramında babam kurbanı kesınce cıgerını de vermıs anneme al bunu kenara koy dıe annem de alemıs ve sonra çömeldim bacaklarımı tutup dıo.ve suan kardesımın acagında tıpkı cıger lekesı var.gel de ınanma..
kızlar şimdi okudum helin avşarda tiroit kanseriymiş... murat göğebakanda kan biliosunuzdur.. ya noluyo gencecik insanlara ben anlamıyorum yaa... çok yazık zorlu tedaviler var önlerinde.. Allahım hepimizi, sevdiklerimizi bebeklerimizi korusun bu illet hastalıktan... pençesine düşenleride kurtarsın...(((
Elacım bu arada ilacın adı : Anestol Pomad 30 gr. Sandoz firmasına ait ,
kaplıcada su var sonucta nolabılır kı onu yıne hıc duymamıstım.neyse ıns sen de olmadık yerlerını ellememısındır:)allaha emanet ne dıyelşım dımı
Amin canım çağın hastalığı diyorlar 2 ay içinde 30ar yaşlarında kanserden 3 kalpten 1 tanıdığımı kaybettim. Çok fena birşey rabbim kimsenin kapısına uğratmasın bu illeti. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?