2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar vajınama bıcak saplanıo gıbı oluo.bır ay once doktora gttıgımde sormutum.rahım agzına tekmesı denk gelıo o yuzden oluo demıstı.sızde oluo mu boyle bısey?

Elacım o ara sıra bana da oluyor ve ödüm patlıyor allah korusun erken doğum belirtisi mi acaba diye ama sonra geçiyor...

Bakma yasemincim sen öyle herkesin dediğine çok biliyor o mutfaktaki kadınlar illa yorum yapacaklar yaa bizimkiler de aynıdır...

Ahh canım beee sende olmasan kim güldürecekk bizi... kaydirigubbakcemile3

bu akşam iş çıkışı gidicem aldırmaya tüylerimi nispeten daha yavaş uzadıklarını kabul ediyorum ama hiç uzamasalar daha bir güzel olurmuş

bide insanın en yakını sırtından vuruyo ya babam mesela allahım koca karı gibi oran büyümüş ne kadar kilo aldın daha alırmısınki karnın kocaman bunuda sadece kendi söylüyo vallahi başka kimseden kilo lafı duymadım karnım hakkaten büyük evet ama sen de babasın yahu bu işlere karışmayıver ayy sinir oldum adama yine

bizde yemegımızı yedık geldık, her yemekten sonra oldugu gıbı sımdı oglumun tekmelerıyle mutlu oluyorum:)) sızlerınde ozellıkle yemeklerden sonra bebıslerınızde hareketlenme artıyormu kızlar?

evet ben de oluyo. şimdi kıpırtı halinde... bazen de acıkınca indiriyo iki üç tekme....

Sorma ya ben bugüne kadar neşeli ne kadar pozitiftim , hem oğlumun kalp olayı hem de şu kilo muhabbeti sinirimi iyice allak bullak etti elalem yetmiyor gibi bir de kendi annem Allahtan kayınvalidem akıllı ağzını açmıyor arada bir benim göbeğim küçücüktü ama 3 tosun doğurdum diyor ama ortaya , of of akşamları yürüyorum artık yemekten sonra ama yine acıkıyorum cokacimcoook[/QUOTE]

canım hiç sıkma kendini lütfen.. son günlerde yaşadıkların ağır geldi biraz çok hassaslaştın.. insanlarda bi hoş sen bebeğinin derdine düşmüşsün olnarda hala kalça basen derdindeler öff yaa... klava: millet akıl verirken sanki herkesin gebeliği kendininki gibi olmalıymış gibi konuşuyo.. :tomato: lütfen sıkma canını.... :1hug:

Elacım o ara sıra bana da oluyor ve ödüm patlıyor allah korusun erken doğum belirtisi mi acaba diye ama sonra geçiyor...

Ahh canım beee sende olmasan kim güldürecekk bizi... kaydirigubbakcemile3

canım yaa her telden çalmak lazım zaten baksana hepimizi sıkan şeyler var.. bari burda birbirimize iyi gelelim istiyorum ki çokta iyi geldiğimize eminim..:)))))) gülelim geçelim boşverin ya hayat kısa.. al işte daha dün öğrendik bebekleri gelmelerine 3-4 ay kaldı :)))) neyin kavgasını veriyimki milletle bakıyorum işte keyfime :)) kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

yemek yiyince evet hareketlerde artış oluyor tatlı, süt ve bjk gol atınca tekme atıyor bunu dün keşfettim inanamazsınız gollerden sonra tekme attı doğmadan fanatik kuzum kaydirigubbakcemile3

valla ne güzel demişsin canım a.s.

bu arada bugun ankarada hava mukemmel, resmen yaz geldı son ıkı gundur. ınsallah yıne bu guneslı yuzunu gosterıp soguk olmaz bı daha. gunessızlıkten depresıf olmustu ınsanlar boyle herkes guluyo..

ohhhohhhhh Allah muhabbetinizi arttırsın,
forum sayfası önümde açık bir yandan çalışıyorum bir yandan sizleri okuyorum, alemsiniz valla,yazmaya yetişemiyorum,
Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz, ne kadar büyük bir aile olduk, maşallah

Gülay süper ya hatta dün , Demtiye uğradım ama çok kalabalıktı ( küçük olan yer ) bunaldım çıktım ... Bir ara akşam iş çıkışı buluşup bir şeyler içelim :)

Neyse kilodan önemli şeyler var değil mi şu hayatta , gelip geçiyor ....

Bu arada sağlıkla doğum olayını hallettikten sonra lazere gitmek istiyorum ben , arkadaşım gidiyor ve çok memnun özellikle doğum sonrasını öneriyormuş yapan estetisyen çünkü doğum sonunda belli oluyormuş tüy durumu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…