ya kızlar vajınama bıcak saplanıo gıbı oluo.bır ay once doktora gttıgımde sormutum.rahım agzına tekmesı denk gelıo o yuzden oluo demıstı.sızde oluo mu boyle bısey?
Ben bu ara bu kilo konusunda fena hassaslaştım sabah anneme söyledim çok alma bak sezeryan yaparlar diyor bana bende sinirlendim yapsınlar farketmez sağlık olsunda dedim ilk o oldu ... 2.cisinde öğlen yemek yicem ayıptır söölemesi yemekte makarna , kıymalı yağlı yumurta ve salata vardı bende sadece makarna aldım tabağıma , yemek yapan teyze diyroki hamur yiye yiye şiştin onu da fırçaladım sanki sebze var ben yemiyorum yaaaaaaaaa bizim iş yerinin altında restoran var personel yemeği ne çıkarsa onu yiyoruz yani çeşit bol değil , genelde de pilav makarna yanında patatesli yemekler çıkıyor .
kızlar tüyler gebelikte azalıyomuş... ama sonra aynen eski haşmetleriyle geliyolarmış...(( ama kadınların malum yerlerinde kalıcı azalmalar oluyomuş.. çok şükür bende kalıcı azalmadan ziyade kontrolsüz kıl fışkırması var orman anası olcam bu gidişle ben... :roflol: doğal bitki örtümde geyikler koşacak açıklar piknik yapacak :))))))) :roflol:
bizde yemegımızı yedık geldık, her yemekten sonra oldugu gıbı sımdı oglumun tekmelerıyle mutlu oluyorum:)) sızlerınde ozellıkle yemeklerden sonra bebıslerınızde hareketlenme artıyormu kızlar?
Elacım o ara sıra bana da oluyor ve ödüm patlıyor allah korusun erken doğum belirtisi mi acaba diye ama sonra geçiyor...
Ahh canım beee sende olmasan kim güldürecekk bizi... kaydirigubbakcemile3
canım yaa her telden çalmak lazım zaten baksana hepimizi sıkan şeyler var.. bari burda birbirimize iyi gelelim istiyorum ki çokta iyi geldiğimize eminim..:)))))) gülelim geçelim boşverin ya hayat kısa.. al işte daha dün öğrendik bebekleri gelmelerine 3-4 ay kaldı :)))) neyin kavgasını veriyimki milletle bakıyorum işte keyfime :)) kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:
evet ben de oluyo. şimdi kıpırtı halinde... bazen de acıkınca indiriyo iki üç tekme....
soğuk su içiyorum bircancım ne yapalım başka türlü serinleyemiyorum.
valla kimbilir neremıze surmusuzdur:)
bu akşam iş çıkışı gidicem aldırmaya tüylerimi nispeten daha yavaş uzadıklarını kabul ediyorum ama hiç uzamasalar daha bir güzel olurmuş
yemek yiyince evet hareketlerde artış oluyor tatlı, süt ve bjk gol atınca tekme atıyor bunu dün keşfettim inanamazsınız gollerden sonra tekme attı doğmadan fanatik kuzum kaydirigubbakcemile3
CANIM aLMİNA FANATİK BJKLİ OLCAK DESENE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?