2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaa çok güzel yaaaasenağlamasenağlamasenağlama

ne terapısı bacım bu hyrdır

:CüvCüv: bizim bucur bellime cok baski yaptigi icin terapiye gidiyorum canim bazen yuruyusumu bile etkiliyor dr catin dar ondan olabilir dedi ben bircok bel agrisi icin yapabileceklerinizide terapisden ogrenerek yaazmisdimmmmmm yaaa kiz bir erkegin elleri bu kadar mi yumusak olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3 allaha sukur iyiyiz suan.:dance::lepi:

klava:
yumuşacık eller iii gelmiştir sanada ogluşunada .yaaa benım koca kıskanır harelde bi erkek masaj yapsa kafamı kırar

ayyy ne güzel yaaa..bizde işyerinde kös kös çalışıyos, oturuyos, akşam olmasını bekliyos... dışardaolmak ne güzeeeel
öğlen yemeklerını ofıte yıyoruz zaten. bende arada boyle kaçıyorum hele çok yedıysem çok ıyı gelıyor:)

ne güzel burası çok sıcakkkkkafamçokkarıştı

canım burasıda sıcak ama yurudugumuz yerler gölge yerler. sahılde zaten serin. ilk defa kısa kollu ıle dısarıya cıktım alkisalkisalkis

biri bana yardım edebilirmi ben foto eklıcam eklentıden eklemıyo nıyekı hata veriyo.avartar resmınıde değiştiremiyom.başka nerden foto ekleyebılırım .mesala forumda direk foto resmi cıkıyo ya o nasıl oluyo bılen varmıııı

veririz canım önemli olan sağlık. ama seninkilerde takmış sana alemler yakaydirigubbakcemile3

hko_8 mıdem mı rahatsızsın.neyın var bılmıorum ama agrı ıbı bıseyse yada eksıme gıbıyse hamıleelıkte rennie ısımlı ılacı kullanabılıoruz benı cok rahatlatıo.rahatca ıcebılırsın esını bekleyene kadar

gulcancım ımageshack dıe bı sıte var oaraya gırıosun.orda browse var.orayı tıklayıp bılgdan fotonu secıp eklıosun.sonra bı sayfa gelıo.asagı cek o sayfayı orda parantez ıcınde hot 1 yazısı olan kutucugu koyalıosun.sonra hanı su msj yazıdgımız kutucuk varya kk'da ordakı sarı sımge grafık ekle onu tıklayınca http:// dıe bısey gelıo onu sılıp yerıne kopyaladıgını yapıstırıp cevapla dıosun oluo.

yumusacık eller mıııı??benım kociş benı furur herhalde ole erkek terapıste falan gtsem

Benim eşimde 1 hafta surat asar artık kaydirigubbakcemile3
Geçenlerde elbise giydim elbise biraz kısaydı yani tunik tarzı bir elbise idi... Altıma da elbette tayt giydim... Ama beni sabah fabrikaya getirinceye kadar surat astı, 1 gün öncede kolsuz giymeme ve hiçbirşey dememesine rağmen sen böyle üşümücek misin dedi durdu sırnaşık şey
Arabadan iniyorum hala oturup kalkarken dikkat et olur mu diye beni tembihliyor kaydirigubbakcemile3

Çok rahatım canım şükür teşekürlera.s.Boğazım durmuyor valla sürekli birşeyler yiyorum sonum ne olcak bilmiyorum:1shok:

ye tatlım ama çok kalorili olmasın doğumun zor olur ama can boğazdan gelir dimi? yarasın hepsi bebekine:icecream:cokacimcoook

Canım öğle yemeğinde çoban salata vardı domateslerini yedim sadece ama galiba soğanın suyu geçtiği için midemde rahatsızlık yaptı. Mide ülseri var bende malesef yarım bıraktık ağrılarım için güçlü ilaçlar içiyorum. Soda keşfettim sadece sodadan rahatlayabiliyorum rennie bir içmede 2-3 içsem ancak geçiyor tavsiyen için çok teşekkür ederim canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…