2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

2 ssat once balık yemıstım.sımdı sutlu bı tatlı yemek ıstıorum yıyebılırmıyım ıszce

kızlar benım su an bulundugum semtte persembe gunlerı sosyete pazarı kuruluyor az once ınıp bıraz gezeyım dedım bbek esyaları satan tezgahlara baktım sızın magazalardan aldıgınız 10 tl lık tulumlar burda pazarda bıle 10 tl sızler gercekten cok uygun fıyatlara almıssınız hem magazalardan hemde belırlı markalardan..sasırdım walla..pazarın sosyetıklıgı fıyatlarından kaynaklanıyo sanırım:)

manyak bunlar ya.kıskanc seyler.benımkı bısey demez gyme falan dıe ama etrafımda doner durur artık.bakın bu benım ona gore bakmayın gıbılerındenkaydirigubbakcemile3

ye tatlım ama çok kalorili olmasın doğumun zor olur ama can boğazdan gelir dimi? yarasın hepsi bebekine:icecream:cokacimcoook

meyve suyu, süt, bisküvi falan sadece canım işyerinde başka birşey bulamıorum yemeye bulsam affetmem yarasın bebeklerimize kendim için değil bebişim için

Doğru söylüyorsun canım pazarların artık dükkanlardan pek bir farkı yok.. Hatta bazen daha pahalı bile olabiliyor. Ben indirim olan veya outlet mağazalarda çok daha uygun şeyler bulabiliyorum bazen..

kızlar napıyosunuzz bakalımm.. oh balıklar iyotlu yürüyüşler sütlü tatlılar filan herkeste bi ekşın var maşallahh :)))) bende duş aldım ıspanak yıkadım (neffret ediyorum iğrenç bi iş) bastım sirkeye oturdum yine yanınızaaa :)))) eee nevar neyok bakalımm :))

manyak bunlar ya.kıskanc seyler.benımkı bısey demez gyme falan dıe ama etrafımda doner durur artık.bakın bu benım ona gore bakmayın gıbılerındenkaydirigubbakcemile3

Benimki de giyme demez izin verir ama mutlaka şunun şurası şöyle değil mi diye memnuniyetsizliğini dile getirir giyip giymemek bana kalmıştır. Bende hiç alıştıramam valla o şekilde , bazen beğense de beğenmese de giyiyorum... Onunla olsam benim eşimde ayrılmaz yanımdan aynı seninki gibi ama tabi işyerinde öyle bir şansı yok tabi.
Aslında hak veriyorum ona da çünkü benim çalıştığım yer fabrika ve içerde 180 kadar işçi çalışıyor maalesef..

ela yedıgın balıgın taze oldugundan emınsen yanında yogurt veya ayran bıle tuketebılırsın ancak emın olmadıgın hallerde ıkı tur proteını bırlıkte yememelısın dıye bılıyorum ama bu uzerınden saat gectıkten sonra ustelık bırde dırek sut yogurt seklınde deılde sutlu tatlı seklınde tuketecegın ıcın bırsey olmaz tabı yıne endıse edeceksen bıraz daha vakıt gectıkten sonra ye..
kızlar mothercarelerde ayın 15 ınde %50 ındırım oluyormus bunu gecenlerde ogrendım yarın bı ara gıdıp bakacagım gercekten varmı bakalım ındırım

ben pısbogaz olarak meryemden ok aldıktan sonra dırek yuvarladım zaten baskası kotu bısey soleseydı cok gec olucaktı:)ne safım az bekle bakalım dıgerlerı ne dıcek dımı.kocıse sordum cıftlıkten oglende tutulmus balık ondan yedım.

mothercare çok güzel ben çok beğeniyorum.. orda çalışan bi kız demiştiki burası asıl indirimi temmuz ağustosta sezon için elindekileri bititrirken yapar seninde nasılsa eylüle gelecek bebek hiç gelme ozaman gel çünkü %50-60-70 gibi indirimler oluyomuş... aklınızda olsun bende ekliyim :)) ama 15 inde diye bişiy demedi..... bende duymadım sitesine girip bi bakmak olmadı bi tezgahtarı dürtmek lazım direkt mağazasına gidip :))

bana guven gerısını merak etme sen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…