2 ssat once balık yemıstım.sımdı sutlu bı tatlı yemek ıstıorum yıyebılırmıyım ıszce
Benim eşimde 1 hafta surat asar artık kaydirigubbakcemile3
Geçenlerde elbise giydim elbise biraz kısaydı yani tunik tarzı bir elbise idi... Altıma da elbette tayt giydim... Ama beni sabah fabrikaya getirinceye kadar surat astı, 1 gün öncede kolsuz giymeme ve hiçbirşey dememesine rağmen sen böyle üşümücek misin dedi durdu sırnaşık şey
Arabadan iniyorum hala oturup kalkarken dikkat et olur mu diye beni tembihliyor kaydirigubbakcemile3
ye tatlım ama çok kalorili olmasın doğumun zor olur ama can boğazdan gelir dimi? yarasın hepsi bebekine:icecream:cokacimcoook
kızlar benım su an bulundugum semtte persembe gunlerı sosyete pazarı kuruluyor az once ınıp bıraz gezeyım dedım bbek esyaları satan tezgahlara baktım sızın magazalardan aldıgınız 10 tl lık tulumlar burda pazarda bıle 10 tl sızler gercekten cok uygun fıyatlara almıssınız hem magazalardan hemde belırlı markalardan..sasırdım walla..pazarın sosyetıklıgı fıyatlarından kaynaklanıyo sanırım:)
2 ssat once balık yemıstım.sımdı sutlu bı tatlı yemek ıstıorum yıyebılırmıyım ıszce
manyak bunlar ya.kıskanc seyler.benımkı bısey demez gyme falan dıe ama etrafımda doner durur artık.bakın bu benım ona gore bakmayın gıbılerındenkaydirigubbakcemile3
doguma yakın bebelerı ıkı haftada bır gorcez ıns.naka gusel..
ela yedıgın balıgın taze oldugundan emınsen yanında yogurt veya ayran bıle tuketebılırsın ancak emın olmadıgın hallerde ıkı tur proteını bırlıkte yememelısın dıye bılıyorum ama bu uzerınden saat gectıkten sonra ustelık bırde dırek sut yogurt seklınde deılde sutlu tatlı seklınde tuketecegın ıcın bırsey olmaz tabı yıne endıse edeceksen bıraz daha vakıt gectıkten sonra ye..
kızlar mothercarelerde ayın 15 ınde %50 ındırım oluyormus bunu gecenlerde ogrendım yarın bı ara gıdıp bakacagım gercekten varmı bakalım ındırım
aa allah ızın verırse ıns.12 gun sonra ıkı haneli rakamlara dusucez safak sayarken:))
doguma yakın bebelerı ıkı haftada bır gorcez ıns.naka gusel..
yaa sorma artık biz bodrumdayız dr izmirde... bakalım ne halt edecez biliyosun sonra nst geyikleri başlıyo haftada bire hatta hergüne düşüyo o kontroller :)))):CüvCüv:
ben pısbogaz olarak meryemden ok aldıktan sonra dırek yuvarladım zaten baskası kotu bısey soleseydı cok gec olucaktı:)ne safım az bekle bakalım dıgerlerı ne dıcek dımı.kocıse sordum cıftlıkten oglende tutulmus balık ondan yedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?