Benimki de giyme demez izin verir ama mutlaka şunun şurası şöyle değil mi diye memnuniyetsizliğini dile getirir giyip giymemek bana kalmıştır. Bende hiç alıştıramam valla o şekilde , bazen beğense de beğenmese de giyiyorum... Onunla olsam benim eşimde ayrılmaz yanımdan aynı seninki gibi ama tabi işyerinde öyle bir şansı yok tabi.
Aslında hak veriyorum ona da çünkü benim çalıştığım yer fabrika ve içerde 180 kadar işçi çalışıyor maalesef..
yaa sorma artık biz bodrumdayız dr izmirde... bakalım ne halt edecez biliyosun sonra nst geyikleri başlıyo haftada bire hatta hergüne düşüyo o kontroller :)))):CüvCüv:
ayy erkeler hep aynı.. benimkide giyme demez ama orasını beğenmez burasını beğenmez.. yok ben oturup kalkamazmışım eteklerle elbiselerle, uzun alacakmış ki rahat edeyim... ama yermiyim bennkaydirigubbakcemile3
kızlar benım su an bulundugum semtte persembe gunlerı sosyete pazarı kuruluyor az once ınıp bıraz gezeyım dedım bbek esyaları satan tezgahlara baktım sızın magazalardan aldıgınız 10 tl lık tulumlar burda pazarda bıle 10 tl sızler gercekten cok uygun fıyatlara almıssınız hem magazalardan hemde belırlı markalardan..sasırdım walla..pazarın sosyetıklıgı fıyatlarından kaynaklanıyo sanırım:)
Benim eşimde 1 hafta surat asar artık kaydirigubbakcemile3
Geçenlerde elbise giydim elbise biraz kısaydı yani tunik tarzı bir elbise idi... Altıma da elbette tayt giydim... Ama beni sabah fabrikaya getirinceye kadar surat astı, 1 gün öncede kolsuz giymeme ve hiçbirşey dememesine rağmen sen böyle üşümücek misin dedi durdu sırnaşık şey
Arabadan iniyorum hala oturup kalkarken dikkat et olur mu diye beni tembihliyor kaydirigubbakcemile3
yaa hergune mi.ayy ınsan hergun heyecan olur beadelikafadulden
Bodrum-İzmir arası kaç saat tutuyor canım? Bizimde biraz uzak ama bilmiyorum ne yapıcaz artık nerdeyse 1,5 saat sürüyor burdan benim doktorun ofisi. Artık bebişler için katlanıcaz ne yapalım
Valla benim eşimde de hep aynı laflar oturup kalkmayı ben hiç bilmiyormuşum kaydirigubbakcemile3 Ama ne yapayım normalde çok dikkat eden ben onun yanında daima falso veriyorum sırnaşık şey
meyve suyu, süt, bisküvi falan sadece canım işyerinde başka birşey bulamıorum yemeye bulsam affetmem yarasın bebeklerimize kendim için değil bebişim için
benim eşimde çok güzel hareketlerde küçük çocugun erotık kıyafetler yorumundan sonra bıraz acık gıysem erotik olmus der:) ama trıp vs yapmaz:)
dur su 3 ay gecsın rahatlıcaz dıoduk.3 ay bıttı hala bazı streslerımızı atamadık ustumuzden.sımdı de dıorum 30 hafta olsun bıraz daha rahatlıcam.bakalım o zaman olunca ne dıcem.o zaman da derım kı bu kadar bekledın bıraz daha bekle de gununde doğ bebeğim.ıns kolaycacık dogururum derım dımı:)
Valla benim eşimde de hep aynı laflar oturup kalkmayı ben hiç bilmiyormuşum kaydirigubbakcemile3 Ama ne yapayım normalde çok dikkat eden ben onun yanında daima falso veriyorum sırnaşık şey
tabiki doğsada bi rahat etsem dicen :))))))))) doğacak yürüse.. yürücek güzel yese.. yiyince bide kreşe başlasada ikinciyi yapsam.. ohoo uzar bu.. daha bunun okulu ünv.si düğünü askerliği osu busu var :))))))))))
haklısın canım ALlah o günleri göstersin inşallah
ImageShack - Image Hosting :: img3892z.jpg
bu adresi versem acaba açılırmı sizdee???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?