2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy erkeler hep aynı.. benimkide giyme demez ama orasını beğenmez burasını beğenmez.. yok ben oturup kalkamazmışım eteklerle elbiselerle, uzun alacakmış ki rahat edeyim... ama yermiyim bennkaydirigubbakcemile3

yaa sorma artık biz bodrumdayız dr izmirde... bakalım ne halt edecez biliyosun sonra nst geyikleri başlıyo haftada bire hatta hergüne düşüyo o kontroller :)))):CüvCüv:

Bodrum-İzmir arası kaç saat tutuyor canım? Bizimde biraz uzak ama bilmiyorum ne yapıcaz artık nerdeyse 1,5 saat sürüyor burdan benim doktorun ofisi. Artık bebişler için katlanıcaz ne yapalım

ayy erkeler hep aynı.. benimkide giyme demez ama orasını beğenmez burasını beğenmez.. yok ben oturup kalkamazmışım eteklerle elbiselerle, uzun alacakmış ki rahat edeyim... ama yermiyim bennkaydirigubbakcemile3

Valla benim eşimde de hep aynı laflar oturup kalkmayı ben hiç bilmiyormuşum kaydirigubbakcemile3 Ama ne yapayım normalde çok dikkat eden ben onun yanında daima falso veriyorum sırnaşık şey

benim eşimde çok güzel hareketlerde küçük çocugun erotık kıyafetler yorumundan sonra bıraz acık gıysem erotik olmus der:) ama trıp vs yapmaz:)

evet adı üstünde sosyete pazarı.
eve ya burdaki mağazalar uygun canım hemde kaliteli

dur su 3 ay gecsın rahatlıcaz dıoduk.3 ay bıttı hala bazı streslerımızı atamadık ustumuzden.sımdı de dıorum 30 hafta olsun bıraz daha rahatlıcam.bakalım o zaman olunca ne dıcem.o zaman da derım kı bu kadar bekledın bıraz daha bekle de gununde doğ bebeğim.ıns kolaycacık dogururum derım dımı:)

seninkide alemmiş. ama bizimkide dublemaxx kıskanç.

elacım yok canım olmuyo çok tşk.ederim yardımların için eklemıyo bölede hata veriyo.neyse artık sonra eklerimmm

ayy ne güzel demek gitikçe daha sık görücez bebeklerimizi......şaka maka derken bayağı büyüttük gerçi .. ne çabuk geçiyo zaman

yaa hergune mi.ayy ınsan hergun heyecan olur beadelikafadulden

evet normal doğum beklerken bi sıkıntı olmasın diye hergün muayeneye girilebiliyo.... hemde her türlü muayeneye oyy oyy :))) kaydirigubbakcemile3

Bodrum-İzmir arası kaç saat tutuyor canım? Bizimde biraz uzak ama bilmiyorum ne yapıcaz artık nerdeyse 1,5 saat sürüyor burdan benim doktorun ofisi. Artık bebişler için katlanıcaz ne yapalım

canım yolu bilmeyene 3 saat ama çözdünmü 2.15 filan sürüyo.. eşimde maşallah seri kullanır biraz güvenir kendine yetişiriz bişiy olursa diye düşünüyoruz ama bilmiyoruz bakalım :)))

Valla benim eşimde de hep aynı laflar oturup kalkmayı ben hiç bilmiyormuşum kaydirigubbakcemile3 Ama ne yapayım normalde çok dikkat eden ben onun yanında daima falso veriyorum sırnaşık şey

erkek lerin gözleri 360 derece görebiliyo cnm ondandır:roflol:

benim eşimde çok güzel hareketlerde küçük çocugun erotık kıyafetler yorumundan sonra bıraz acık gıysem erotik olmus der:) ama trıp vs yapmaz:)

:roflol: çok güzeldi o çocuğun konuşması hayretle izlemiştim

tabiki doğsada bi rahat etsem dicen :))))))))) doğacak yürüse.. yürücek güzel yese.. yiyince bide kreşe başlasada ikinciyi yapsam.. ohoo uzar bu.. daha bunun okulu ünv.si düğünü askerliği osu busu var :))))))))))

tatlım eşin bahane yapıyordur bide o senden çok dikkat ettiği için ona öyle geliyordur

anacım yeter kı o gunlere gelebılelım.zaten cogumuzun ılk dogumu.agrılar 5 dkda bıre dusunceye kadar 6-10 saat gecıomus e yetısırsınız herhalde:))

anacım yeter kı o gunlere gelebılelım.zaten cogumuzun ılk dogumu.agrılar 5 dkda bıre dusunceye kadar 6-10 saat gecıomus e yetısırsınız herhalde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…