canimmmmmm benimkide kiskanacak herhalde daha soylemedim benim terapisdim bayandiiiiiii beni ona emanet etti bugun bir gittim deyim yerindeyse allah sahibine bagaslasinnnnnn manken gibi bir genccccccc cikti karsima ve masaj yapti bende soklardayim ama yigidi oldur hakkini yeme demisler cocuk isinde ustaaaaaaaaaalkisalkisalkisklava:
yumuşacık eller iii gelmiştir sanada ogluşunada .yaaa benım koca kıskanır harelde bi erkek masaj yapsa kafamı kırar
benim kocis kendisi goturdu bayan terapist diyeee:roflol::roflol:sırnaşık şeyyumusacık eller mıııı??benım kociş benı furur herhalde ole erkek terapıste falan gtsem
bizimki hem beni hemde terapisti vurursırnaşık şey
Benim eşimde 1 hafta surat asar artık kaydirigubbakcemile3
Geçenlerde elbise giydim elbise biraz kısaydı yani tunik tarzı bir elbise idi... Altıma da elbette tayt giydim... Ama beni sabah fabrikaya getirinceye kadar surat astı, 1 gün öncede kolsuz giymeme ve hiçbirşey dememesine rağmen sen böyle üşümücek misin dedi durdu sırnaşık şey
Arabadan iniyorum hala oturup kalkarken dikkat et olur mu diye beni tembihliyor kaydirigubbakcemile3
ayy ne güzel demek gitikçe daha sık görücez bebeklerimizi......şaka maka derken bayağı büyüttük gerçi .. ne çabuk geçiyo zaman
:roflol: çok güzeldi o çocuğun konuşması hayretle izlemiştim
anacım yeter kı o gunlere gelebılelım.zaten cogumuzun ılk dogumu.agrılar 5 dkda bıre dusunceye kadar 6-10 saat gecıomus e yetısırsınız herhalde:))
ayyyy olmuş şükürler :lepi:
olsunnn ya sormayın çok büyüdü valla karnımı içine çekınce bile gitimiyokafamçokkarıştı
ImageShack - Image Hosting :: img3892z.jpg
bu adresi versem acaba açılırmı sizdee???????
valla bilmiyorum kızlar dr. ortalama bişiy söller zaten kısmetse bikaç gün önceden gideriz izmire ne olacağıda belli olmayabilir insanız nede olsa.. beni ençok sıkan kısım ben hastanede doğum sırasında eşimden başka kimsenin olmasını istemiyorum.. hem stres panik olurum hemde kayınpederim çok meraklı dr.a sorar artık cm cm açılmaları bilmemneleri.. zaten aramız kötü yüzgöz bi adam o doğunca gelsin bişiyden haberi olmasın istiyorum pisliğin... off eşimle birbirimizi yiyip duruyoruz bu konuda yaa.. illa babasını heryere tıkamak istiyo.. bende diyorumki doğum bu 1 saattede bitebilir 20 saattede.. uyuzlar yaa... bi hamileiğimin tadını çıkaramadıkm hep sinir stres yanlarını gördüm... off off((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?