2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yeşil önlük giyecekler, kendi adınıza konuşun, ben babannemin basma eteğini alıcam doğuma girerken :roflol: :roflol: :roflol:

benimde bayrama yada hemen sonrasına denk gelebilir 38 ve 39. haftam bayram haftasına denk geliyor sezeryan istiyorum o yüzden bayramın hemen sonrası olabilir ama tabii bebişim benim bu kararımı desteklermi bilmiyorum

tatlım bebişe hediye de gelcek bi ton sen 1 ay idare edicek kadar al 40 ından sonra zaten kilo da almaya başlıcaklar bebişinle gezmeye çıktığında alırsın cnm bnm ben öle yapıcam minicikleri yığmaya gerek 3 ayda nasıl büyüyor bebişler
maaşallah

benımde bayrama denk gelıyo çünkü ultrasonda bazen 2-3 gün büyük çıkıyo...ama bayrama kalmaz gibi gelıyo...ramazanda dogururuz harelde....

emsal hoşgeldın canımm

hoşbulduk canımm nasılsın oğluşun nasıl ??
bu arada ne güzel konular açmışsınız küvetler hastane çantaları :)))
ben daha bunların hiç birini almadım sadece kızıma bi kaç takım ama okuyup not alıyorum şimdi hepinizden azar azar tüyolar alıyorum :)))
iyiki varsınız yaaaa

ya peticim normal doğum olursa ki inş. öle yaparım kendi geceliğinle yapabiliyorsun burda doğum cnmmm.ben o hastane kıyafetlerini hhhiiiiiiççççç giymek istemiyorum pijamalara gelince o anki psikolojin hangini isterse onu giycem ondan nasılsa çantada temiz giymediğim eve gelcek benle canıııımmm beniiiiiiiiiiiiiiimmm

hadi hayırlısı canım..Doktorunla konuştun mu gecede olsa bayramda olsa doğuma kendi gelicek demi:)

konusmama bıle gerek yok. kadın çok hassas bu konuda zaten. 37. haftada hamılesı varsa o dogurana kadar hiç bir yere tatıle gıtmıyor. bızım gelının kendı dr u haftasonu tatılındeymıs. ustelık gununde dogurmasına ragmen baska dr gonderdı kadın. çok kızmıstım

benım babam ramazanda dogmus,eşimde ramazanda dogmus,nasıp olursa oglum da ramazaanda gelıcek..

canım benım biz iyiyiz senın kızın nasıl..
valla hepiniz iyiki vartsınız. okadar çok sey ogrenıyorumkı.

güle güle giyin tatlım

sağol canım hepimiz güle oynaya güyelim inşallah :)

zaten büyük eşyalarını, anneanne ve babanne alacak, ben bişey alamıyorum...
ikisi de birer hastane çıkışı alacaklar, kıyafet alacaklar...
onlar hadi alalım demeden ben de diyemiyorum :roflol:daha erken zaten onlara göre -tatlicadiarzu-
ama dediğin gibi, zaten çok şey almak istemiyorum... hediyeleri falan da olacak bunun...
bakalım artık biz ne zaman başlarız :)

Ela bu hamile pijaması değil mi canım ben emzirme pijaması aldım resmini çekmedim çekince eklerim çok rahat açılıyor önü belide hamile pantolonu gibi ayarlanıyor

bende normal iistiyorum ınş. bi terslık olmaz.dogururuz hayırlısı ile.çünkü normal dogumd kılolar daha cabuk gidiyo gidiyo.bıde bır an önce ayaklanmak için....azcık korkuyom aslında yerimseniben

hoşgeldın canım bizlerrr iii yiz çok şükür

hoşbulduk canımmm iyi olmanıza çok sevindim.
dün kızgındın biraz :))) ama sana yazdım o densizlerden benim etrafımdada var her gören yok karnıma yok kiloma laf söylüyor hiçççç takmıyorum ben sende takma.
biz yeterki hayırlısı ile yavrularımızı kucaklarımıza alalım
bu arada cuma günü edilen dua kabul olurmuş evet sela ile ezan vakti derler ama cuma günü gün içinde dileyecekmişsin dileğini duanı o gün içinde ne zaman duaların kabul oldugu bilinmezmiş sela ile ezan arası başlamak en makbul olanı sanırım dua etmeye.
bu gün bol bol selavat çekip ihlas suresini okumak daha sonra dua etmek çok sevapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…