inşallah geçen sene eylülde denize giriyodum bende inşallah bu senede hava öyle sıcak olur...Kızlar birde doğum için geceliğe gerek yok yeşil elbise gibi bişey veriyolar zaten.....
Bu arada ben normal doğum istiyorum Allah nasip ederse..bayramın 2.gününe denk geliyor..başka benim gibi bayramda doğum yapıcak anneler hanginiz:)
benim bebeğimin azıcık şeyi var...
- 2 alttan çıtçıtlı (bi uzun bi kısa kollu, kısayı yengem yolladı),
- 2 tulum (biri yine aynı yengemden, reebok diye bayılmıştım hatıra vermişti)
- 4-5 çorap
- 1 kot jile
- 1 penye jile
- 2 paket dalin ısak mendil
benim de hiç giymediğim önden düğmeli bi geceliğim var, annem çok beğenip almış taa lisedeyken, cicili bişey böyle..
pembeyi sevmiyorum diye bi de doğuma güzel gider diye saklamıştım...
daha da bişeyimiz yok bak :roflol: :rolfol:
benmımde ılerıde oldugu için oğlum bayramın son gunu falan dıyolar ama bana oyle gelıyorkı arefe gunu gelcek
inşallah geçen sene eylülde denize giriyodum bende inşallah bu senede hava öyle sıcak olur...Kızlar birde doğum için geceliğe gerek yok yeşil elbise gibi bişey veriyolar zaten.....
Bu arada ben normal doğum istiyorum Allah nasip ederse..bayramın 2.gününe denk geliyor..başka benim gibi bayramda doğum yapıcak anneler hanginiz:)
emsal hoşgeldın canımm
hadi hayırlısı canım..Doktorunla konuştun mu gecede olsa bayramda olsa doğuma kendi gelicek demi:)
bunun rengi de tipide cok benzıo benım aldıklarımdan bırıne.ama burda daha pahalı
Pijama Dünyası
hoşbulduk canımm nasılsın oğluşun nasıl ??
bu arada ne güzel konular açmışsınız küvetler hastane çantaları :)))
ben daha bunların hiç birini almadım sadece kızıma bi kaç takım ama okuyup not alıyorum şimdi hepinizden azar azar tüyolar alıyorum :)))
iyiki varsınız yaaaa
yeşil önlük giyecekler, kendi adınıza konuşun, ben babannemin basma eteğini alıcam doğuma girerken :roflol: :roflol: :roflol:
güle güle giyin tatlım
tatlım bebişe hediye de gelcek bi ton sen 1 ay idare edicek kadar al 40 ından sonra zaten kilo da almaya başlıcaklar bebişinle gezmeye çıktığında alırsın cnm bnm ben öle yapıcam minicikleri yığmaya gerek 3 ayda nasıl büyüyor bebişler maaşallah
ya peticim normal doğum olursa ki inş. öle yaparım kendi geceliğinle yapabiliyorsun burda doğum cnmmm.ben o hastane kıyafetlerini hhhiiiiiiççççç giymek istemiyorum pijamalara gelince o anki psikolojin hangini isterse onu giycem ondan nasılsa çantada temiz giymediğim eve gelcek benle canıııımmm beniiiiiiiiiiiiiiimmm
hoşgeldın canım bizlerrr iii yiz çok şükür
canım çok şekersindelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?