gülcan hoşgeldin..
bu burun aspratoru konusunda ben ıkılemde kaldım kımısı faydalı dıo kımısı gerek yok dıo
gulcancım bu burun aspıratoru 5 lıralık bı alet ama bebeklerde cok ıse yarıo.onlar sümküremedıklerı ıcın rahatsız oluolar.yada banyoda su falan kacıo o zaman hemen onunla burundakı sümüğü yada suyu cekıosun hemen rahatlıolar.
evet denız haklısın oyle bı terlık olmalı kı hem kaymayan hem süslü:))
Merhaba,
Bende sizler gibi eylul annesiyim. En basindan beri surekli sizi takip ediyorum ama uye olup cesaretimi toplayip buraya yazmak ancak bu gune kismetmis.
Tabi siz birbirinizle iyice kaynastiniz inanilmaz guzel sohbetler ediyorsunuz. Bu saatten sonra benimlede boyle olabilir mi bilemiyorum
bende buradan ve internetten okuduklarimla her konuda baya tecrune yaptim. doktorum benden daha iyi biliyorsun falan diye aslinda kizarak takiliyor bana.
Merhaba,
Bende sizler gibi eylul annesiyim. En basindan beri surekli sizi takip ediyorum ama uye olup cesaretimi toplayip buraya yazmak ancak bu gune kismetmis.
Tabi siz birbirinizle iyice kaynastiniz inanilmaz guzel sohbetler ediyorsunuz. Bu saatten sonra benimlede boyle olabilir mi bilemiyorum
bende buradan ve internetten okuduklarimla her konuda baya tecrune yaptim. doktorum benden daha iyi biliyorsun falan diye aslinda kizarak takiliyor bana.
canım güle güle giy amanda pembe pembe alırmış
Merhaba,
canım benim sağol
fazla pahalı bir şey almadım açıkcası çünkü ben o terliği bi daha eve getirmem nede olsa hastanede giyilcek 5 tl ye aldım hastanede bırakırım eve gelip bide onu arıtmak için uğraşamam bir gecelik bir sutyen işim kaldı pijama sabahlık terlik tamam
Canım sela ile ezan arası demişsin yani saat kaç ile kaç arası oluyor ben pek ezan saatlerini falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?