2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülcan hoşgeldin..
bu burun aspratoru konusunda ben ıkılemde kaldım kımısı faydalı dıo kımısı gerek yok dıo

anladım arkadaşlar çok teşekür ederim cahıllıgıme verin bılmıyodum ne oldugunu...:asigim:

canım hoş geldin. sende aramıza katıldıysan olursun canım

dilekcim bayılıyorum bu yazıya süper :roflol: :roflol: :roflol:
huysuz hoşgeldin canım, olur tabii neden olmasın konuşuruuz kaynaşırız :)
kaç haftalıksın ve cinsiyetiniz ne_?

Ne kadar çok yazıyosunuz yaa Vaktim çok az zaten biraz muhabbete gireyim diyorum. Ama ne konuştuğunuzu bilmeden muhabbet olmaz. Biraz geçmiş okuyorum hoop işim çıkıyo yine yazamıyorum. Çok gevezesiniz kıskanıyorum sizikaydirigubbakcemile3

hosgeldinn canımm.... saat daha gec deil yolun yarısındayızz:) evet guzel dostluklar var burda en onemlisii herseyimizi paylasabiliyoruzzz..............

bende pijama takımımı aldım birde mavi kurdeleli taç.birde gecelik alıcam...ama terliği unutmuşum.....Kızlar inşallah bizim doğumumuza kadar havalar soğumaz ya birde kar yağarsa ne yaparızz...

canım güle güle giy amanda pembe pembe alırmış

canım benim sağol
fazla pahalı bir şey almadım açıkcası çünkü ben o terliği bi daha eve getirmem nede olsa hastanede giyilcek 5 tl ye aldım hastanede bırakırım eve gelip bide onu arıtmak için uğraşamam bir gecelik bir sutyen işim kaldı pijama sabahlık terlik tamam

hoşgeldın canım hayırlı olsun bebişin kız mı erkek mı kaç haftalık söle bakalım...burası iii kı var bizde bıldıgımız şeyleri biribirimizden ögrenıyoruz:enbuyukkk:....herşeyide bılemeyz ama dimi...benım doktorda bazen bişeyler söylüyo ben bunları bılıyom demiyom bozulmasın diye ya öleeee dıyommm....:roflol::roflol:

huysuz hosgeldın canım.ben de dıodum kacgundur kım bu sureklı burda ama konusmuo da dıe.burası sahane bı ortam.kardes gıbı olduk hepımız.yenı gelenlerı de bırbırımızden ayırmıoruz nıyetler ıyı olsun yeter kıç.allah sana da gusel hamılelıkler nasıp etsın yavrunla.

bu arada bende son adet tarihine gore 22+0 haftalik hamileyim. ama bebek 11 gun onden gidiyormus satina gore. doktor o yuzden 7 eylul gibi dogum diyor.
ilk aylarda 2 kilo vermistim bulantilardan ama simdi onunla birlikte 3 kilo aldim. doktor iyi gidiyorsun baya diyor ama bende aslinda kilolarin 6. aydan sonra geldigini biliyorum.
catlak kremi olarak lierac kullaniyorum simdilik cok memnunum, henuz catlama yok insallahta hic olmaz.
sizede tavsiye ederim.

ecem yağmaz kız daha dur, geçen sene kasımda bebek mevlüdümüz vardı, doğalgazı yakmadık bile hava o kadar iyiydi...

ben daha kendime bişiy alamdım ya

ben kendim için :
2 gecelik
1 kısa gecelik(doğumda giymek için)
terlik/babet ayakkabı
4 çorap pijamalara uygun
5 pijamam var(renkleri seçicem daha karar vermedim)
5 yemeni pijamalarıma uygun
bolca ped alıcam

hasta pedi alıcam ilave olarak varmı başka eksik kızzlarrr

hepinize tesekkur ederim cok hosbuldum bende :)
bebisimin cinsiyeti erkek, ismini de Ali olarak dusunuyoruz.
ben tabi basindan beri takip ettigim icin hepicinizinkilerin cinsiyetlerini isimlerini biliyorum.
insallah hayirlisiyla sorunsuz hepimiz bebeklerimize kavusuruz

Canım sela ile ezan arası demişsin yani saat kaç ile kaç arası oluyor ben pek ezan saatlerini falan

canım öle ezanı biri çeyrek geçe falan okuyo...sela ondan nekadar önce okunuyo tam bılmıyom ama 30-40 dk falandır harelde.sen saaat bir gibi dıle dileğini kabul olsun canım benım

tulaaay,
napayım anacım o da ıcten gelmeden olucak bısey dııl.annem ınanamıo.ben de bole bı tıpım ıste kokoş.halama cekmısım.benım halam kocasından bosandı baba evıne geldı ertesı gun kırmızı ojelerı surup sıgara tellendırıodu.sız de salmayın kopcaları sakın artık cocuklu olduk die.napalım cocuklu mocuklu bi kolumuzda bebe otekı elle boyanırım ben yıne:))

benim bebeğimin azıcık şeyi var...
- 2 alttan çıtçıtlı (bi uzun bi kısa kollu, kısayı yengem yolladı),
- 2 tulum (biri yine aynı yengemden, reebok diye bayılmıştım hatıra vermişti)
- 4-5 çorap
- 1 kot jile
- 1 penye jile
- 2 paket dalin ısak mendil

benim de hiç giymediğim önden düğmeli bi geceliğim var, annem çok beğenip almış taa lisedeyken, cicili bişey böyle..
pembeyi sevmiyorum diye bi de doğuma güzel gider diye saklamıştım...

daha da bişeyimiz yok bak :roflol: :rolfol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…