ben kendim için :
2 gecelik
1 kısa gecelik(doğumda giymek için)
terlik/babet ayakkabı
4 çorap pijamalara uygun
5 pijamam var(renkleri seçicem daha karar vermedim)
5 yemeni pijamalarıma uygun
bolca ped alıcam
hasta pedi alıcam ilave olarak varmı başka eksik kızzlarrr
ben henuz kendime hic bisey almadim
sadece bebek icin alisveris yaptik.
bi de birsey soracagim
sezeryan oluncada normal dogum gibi sonrasinda kanama oluyor mu? ped gerekiyor mu?
tulaaay,
napayım anacım o da ıcten gelmeden olucak bısey dııl.annem ınanamıo.ben de bole bı tıpım ıste kokoş.halama cekmısım.benım halam kocasından bosandı baba evıne geldı ertesı gun kırmızı ojelerı surup sıgara tellendırıodu.sız de salmayın kopcaları sakın artık cocuklu olduk die.napalım cocuklu mocuklu bi kolumuzda bebe otekı elle boyanırım ben yıne:))
ben kendim için :
2 gecelik
1 kısa gecelik(doğumda giymek için)
terlik/babet ayakkabı
4 çorap pijamalara uygun
5 pijamam var(renkleri seçicem daha karar vermedim)
5 yemeni pijamalarıma uygun
bolca ped alıcam
hasta pedi alıcam ilave olarak varmı başka eksik kızzlarrr
ecem yağmaz kız daha dur, geçen sene kasımda bebek mevlüdümüz vardı, doğalgazı yakmadık bile hava o kadar iyiydi...
Merhaba,
Bende sizler gibi eylul annesiyim. En basindan beri surekli sizi takip ediyorum ama uye olup cesaretimi toplayip buraya yazmak ancak bu gune kismetmis.
Tabi siz birbirinizle iyice kaynastiniz inanilmaz guzel sohbetler ediyorsunuz. Bu saatten sonra benimlede boyle olabilir mi bilemiyorum
bende buradan ve internetten okuduklarimla her konuda baya tecrune yaptim. doktorum benden daha iyi biliyorsun falan diye aslinda kizarak takiliyor bana.
canım öle ezanı biri çeyrek geçe falan okuyo...sela ondan nekadar önce okunuyo tam bılmıyom ama 30-40 dk falandır harelde.sen saaat bir gibi dıle dileğini kabul olsun canım benım
bu arada bende son adet tarihine gore 22+0 haftalik hamileyim. ama bebek 11 gun onden gidiyormus satina gore. doktor o yuzden 7 eylul gibi dogum diyor.
ilk aylarda 2 kilo vermistim bulantilardan ama simdi onunla birlikte 3 kilo aldim. doktor iyi gidiyorsun baya diyor ama bende aslinda kilolarin 6. aydan sonra geldigini biliyorum.
catlak kremi olarak lierac kullaniyorum simdilik cok memnunum, henuz catlama yok insallahta hic olmaz.
sizede tavsiye ederim.
benim bebeğimin azıcık şeyi var...
- 2 alttan çıtçıtlı (bi uzun bi kısa kollu, kısayı yengem yolladı),
- 2 tulum (biri yine aynı yengemden, reebok diye bayılmıştım hatıra vermişti)
- 4-5 çorap
- 1 kot jile
- 1 penye jile
- 2 paket dalin ısak mendil
benim de hiç giymediğim önden düğmeli bi geceliğim var, annem çok beğenip almış taa lisedeyken, cicili bişey böyle..
Pembeyi sevmiyorum diye bi de doğuma güzel gider diye saklamıştım...
Daha da bişeyimiz yok bak :roflol: :rolfol:
slm kızlar biz geldikkk.
nasılsınız bakalım yavrular nasıl???
hepinize hayırlı cumalar diliyorum Rabbim hepimizin yavrularını korusun hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahhhh.
dün gelemedim diye geçmişi oku oku bitmedi geçenlerde yeni bir arkadaş gelmişti 3000 kusur sayfayı nasıl okudu şaştım :)))
dr.a giden arkadaşlarıma gözünüz aydın diyorum Allah a şükür hepsi güzel haberlerle dönmüş
BİRCAN cım sanada şimdiden gözün aydın ve güle güle otur diyorum ne güzel bu yıl içinde kendi evine geçeceksin darısı bizlerin başına Rabbim hepimizi kiradan kurtarsın
DİLEK cim yazdıklarına bayıldım harikasın güne gülerek başlattın Allah ımda her daim seni güldürsün eylül üm nasıl bakalım ??
inşallah geçen sene eylülde denize giriyodum bende inşallah bu senede hava öyle sıcak olur...Kızlar birde doğum için geceliğe gerek yok yeşil elbise gibi bişey veriyolar zaten.....
Bu arada ben normal doğum istiyorum Allah nasip ederse..bayramın 2.gününe denk geliyor..başka benim gibi bayramda doğum yapıcak anneler hanginiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?