2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım güle güle giy inşallah

ben henuz kendime hic bisey almadim
sadece bebek icin alisveris yaptik.
bi de birsey soracagim
sezeryan oluncada normal dogum gibi sonrasinda kanama oluyor mu? ped gerekiyor mu?

sezeryandan cıktıktan sonra alttan kanı boşaltıyorlar. yanı normal doğum gibi kanaman olacak

kesinlikle içten gelen bişey, çünkü ben de tam tersiyim...
günlük olarak asla klasik giyinmem, hiç kumaş pantolon giymedim...
hani gezme falan değilse, spordan başka ayakkabı da giymem..
klasik giyim lazımsa etek giyiyorum...
kapalı olduğum halde bol ve salaş giyinirim, entel geline çıktı adım zaten :roflol: :roflol:
inegölde adettir, evlenirsin parlak bi manto alırsın, topuklu ayakkabı ve çanta, cırtlak bi eşarp... gelin odur burdakiler için :roflol: :roflol:
onun için her gören "sen evli misiiin, ben seni KIZ sandııım" diyor :roflol: :roflol:

5 pijama naptın kız hepsini mi görtürcan..arkadas bana hastene için ucuz bi geçelık al dedi kan oluyomuş çünkü eev için iii sini dedi...bakalım ben daha hiç bişey almadım

tulay sorması ayıp 4-5 pijamayı napıcam kuzum.allah yatırmasın fazla hastanede.hemen evıne gel ıns.bı de dogumda o aldıgın yenı gecelıgı mı gıycen zannedıon seeen.yok anneeem.sana gıydırcekler yesıl kıyafetlerı bosuna verme para dogum ıcın gecelıge

ecem yağmaz kız daha dur, geçen sene kasımda bebek mevlüdümüz vardı, doğalgazı yakmadık bile hava o kadar iyiydi...

evet geçen sene havalar çok güzeldi umarım bu senede öyle olur bizde kasım sonu batı karadeniz turuna gitmişti çok güzeldi hava aralıkta anca bozmuştu

Hoşgeldin tatlım aramıza.. Tabiki olur niye olmasın...Allah oğlunu Alini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

canım öle ezanı biri çeyrek geçe falan okuyo...sela ondan nekadar önce okunuyo tam bılmıyom ama 30-40 dk falandır harelde.sen saaat bir gibi dıle dileğini kabul olsun canım benım

Anladım canımcım teşekkür ederim.

slm kızlar biz geldikkk.
nasılsınız bakalım yavrular nasıl???
hepinize hayırlı cumalar diliyorum Rabbim hepimizin yavrularını korusun hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahhhh.
dün gelemedim diye geçmişi oku oku bitmedi geçenlerde yeni bir arkadaş gelmişti 3000 kusur sayfayı nasıl okudu şaştım :)))
dr.a giden arkadaşlarıma gözünüz aydın diyorum Allah a şükür hepsi güzel haberlerle dönmüş
BıRCAN cım sanada şimdiden gözün aydın ve güle güle otur diyorum ne güzel bu yıl içinde kendi evine geçeceksin darısı bizlerin başına Rabbim hepimizi kiradan kurtarsın
DıLEK cim yazdıklarına bayıldım harikasın güne gülerek başlattın Allah ımda her daim seni güldürsün eylül üm nasıl bakalım ??

hoşgelidn tatlım.... a.s.maşallah bizim oğluşlar gittikçe çoğalıyor....

evet mervecim.ben de kumas pantolondan nefret ederim.hıc gıymem.ama kot da gysem esofman da ustune gıydıgım sey pullu ya da simlidir spor da olsa.ne bilim seviom işte

inşallah geçen sene eylülde denize giriyodum bende inşallah bu senede hava öyle sıcak olur...Kızlar birde doğum için geceliğe gerek yok yeşil elbise gibi bişey veriyolar zaten.....

Bu arada ben normal doğum istiyorum Allah nasip ederse..bayramın 2.gününe denk geliyor..başka benim gibi bayramda doğum yapıcak anneler hanginiz:)

yani ela onda bile kokşum diyorsun :roflol:
ne güzel ama bazen özeniyorum ben de böyle şıkır şıkır ama kendimi öyle görmeyue dayanamıyorum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

güle güle giyin tatlım

huysuz bebegın takvımını tıckerını yapıp profıl duzenleden kılo takıp cızelgesıne yapıstırıcaksın
resmını de yıne profıl duzenleden avatar resmını degstr var ordan ekleyebılırsın

hoşgeldın canım bizlerrr iii yiz çok şükür

benmımde ılerıde oldugu için oğlum bayramın son gunu falan dıyolar ama bana oyle gelıyorkı arefe gunu gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…