sağol canım hepimiz güle oynaya güyelim inşallah :)
zaten büyük eşyalarını, anneanne ve babanne alacak, ben bişey alamıyorum...
ikisi de birer hastane çıkışı alacaklar, kıyafet alacaklar...
onlar hadi alalım demeden ben de diyemiyorum :roflol:daha erken zaten onlara göre -tatlicadiarzu-
ama dediğin gibi, zaten çok şey almak istemiyorum... hediyeleri falan da olacak bunun...
bakalım artık biz ne zaman başlarız :)
bende normal iistiyorum ınş. bi terslık olmaz.dogururuz hayırlısı ile.çünkü normal dogumd kılolar daha cabuk gidiyo gidiyo.bıde bır an önce ayaklanmak için....azcık korkuyom aslında yerimseniben
hoşbulduk canımmm iyi olmanıza çok sevindim.
dün kızgındın biraz :))) ama sana yazdım o densizlerden benim etrafımdada var her gören yok karnıma yok kiloma laf söylüyor hiçççç takmıyorum ben sende takma.
biz yeterki hayırlısı ile yavrularımızı kucaklarımıza alalım
bu arada cuma günü edilen dua kabul olurmuş evet sela ile ezan vakti derler ama cuma günü gün içinde dileyecekmişsin dileğini duanı o gün içinde ne zaman duaların kabul oldugu bilinmezmiş sela ile ezan arası başlamak en makbul olanı sanırım dua etmeye.
bu gün bol bol selavat çekip ihlas suresini okumak daha sonra dua etmek çok sevapmış
kızlar maşallah çeneler düştü valla oku oku bitmedi :)))
kızlar ben daha pijama falan almadım pazardan alcam 10 tl falan gecelikler 7,50 tl hastanede çok kirleniyormuş onun için ucuz alıcam
olmamis
sorma ya annelere göre herşey erken banada diyo acele etme daha çok var diyooo...ne çogu dogurcaz nerdeyse....:roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk canımmm iyi olmanıza çok sevindim.
dün kızgındın biraz :))) ama sana yazdım o densizlerden benim etrafımdada var her gören yok karnıma yok kiloma laf söylüyor hiçççç takmıyorum ben sende takma.
biz yeterki hayırlısı ile yavrularımızı kucaklarımıza alalım
bu arada cuma günü edilen dua kabul olurmuş evet sela ile ezan vakti derler ama cuma günü gün içinde dileyecekmişsin dileğini duanı o gün içinde ne zaman duaların kabul oldugu bilinmezmiş sela ile ezan arası başlamak en makbul olanı sanırım dua etmeye.
bu gün bol bol selavat çekip ihlas suresini okumak daha sonra dua etmek çok sevapmış
merveeee kova mı anlatsana kızııım bılelım neler yasıcaz nolcak o kova.kanı ve sonu koymak ıcın mı???????
denızcım evet bı tanesını öyle onden bol aldım resımdekı gıbı sonucta gobek hemen pırt dıe gtmıcek ondan gelenın yanında rahat olsun ıstedım.ama dıgerlerı oyle dııl.
dün moralım çok bozuktu sinir ettıler ya 20-30 kılo alırım kıme ne yanı saglıkla dogruyayım tek dılegım o benım için.ama ınsanlar öle değil..ben bunu kaldıramıyorum..bide cok hassas bı yapım var maalesef...bılgılerın içinde saol canım benım sen benden daha bılgılısın bu konularda....
o sandalye var ya hani,
[ımg]http://www.metzen.com.tr/urunler/katalog/madeni/muayene%20masaj%20masalari%20ve%20takimlari/025.jpg[/ımg]
aşağı eğimli kısmının altında büyük boy plastik çöp kovalarından var, çöp poşetleri de geçirilmiş...
Oraya işte akan kan falan dökülecek sanırım -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
karşısında da sancı odası vardı, normal yataklarda kadınlar yatmış kıvranıyordu-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
ebeyi dürttüm "benim sadece başım ağrıyooooo senağlama " dedim -tatlicadiarzu-
kadın gülme krizine girdi o halimi görünce...
Ama berbattı yaaa -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
valla geçen pazarda bı pijama tk gördüm 10 tl idi çok pijman oldum almadıgıma ama haftaya kesın gidip alcammm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?