2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar maşallah çeneler düştü valla oku oku bitmedi :)))

kızlar ben daha pijama falan almadım pazardan alcam 10 tl falan gecelikler 7,50 tl hastanede çok kirleniyormuş onun için ucuz alıcam

sorma ya annelere göre herşey erken banada diyo acele etme daha çok var diyooo...ne çogu dogurcaz nerdeyse....:roflol::roflol::roflol:

bende normal iistiyorum ınş. bi terslık olmaz.dogururuz hayırlısı ile.çünkü normal dogumd kılolar daha cabuk gidiyo gidiyo.bıde bır an önce ayaklanmak için....azcık korkuyom aslında yerimseniben

ya ben de korkmuyordum da, geçen cuma acile gittiğimde beni kadın doğuma yolladılar, ilk kez doğumhane gördüm orda ve o çatal mıdır nedir o sandalyelerin altındaki koca kovaları falan gördüm :1shok: neyse sustum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

ohoooo, millete bakarsan...
3 yaşında çocuğu olan kadın anlatıyor, "ayy merve çok kilo almışsın ben bunda hiç almadım aynıyım hala" falan diyor...
be kadın çok aldım da, 53'tüm 68 oldum üstelik boyum 1,73...
kendi şu an zaten fil gibi bi de bana çok kilo almışsın diyor -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

denızcım evet bı tanesını öyle onden bol aldım resımdekı gıbı sonucta gobek hemen pırt dıe gtmıcek ondan gelenın yanında rahat olsun ıstedım.ama dıgerlerı oyle dııl.

kızlar maşallah çeneler düştü valla oku oku bitmedi :)))

kızlar ben daha pijama falan almadım pazardan alcam 10 tl falan gecelikler 7,50 tl hastanede çok kirleniyormuş onun için ucuz alıcam

valla geçen pazarda bı pijama tk gördüm 10 tl idi çok pijman oldum almadıgıma ama haftaya kesın gidip alcammm....

merveeee kova mı anlatsana kızııım bılelım neler yasıcaz nolcak o kova.kanı ve sonu koymak ıcın mı???????sen mezbaha gormus olmayasın:S

sorma ya annelere göre herşey erken banada diyo acele etme daha çok var diyooo...ne çogu dogurcaz nerdeyse....:roflol::roflol::roflol:

ay evet, doğuma iki ay kala alınacak onlara kalsa..
e ben o sıcaklarda nasıl çıkıcam da alıcam..
herşeyi son ana neden bırakayım.. diyemiyorum işte :roflol: :roflol: :roflol:
bu ay sonu bursaya gidiyorum, ben başlıcam azıcık azıcık almaya, onlar da mesajı alır herhalde :roflol:

peki kızlar tamam pıjama gecelık neyse aldık gıyındık. bız her sekılde korıdorda turlar atıcaz:) ustunuze ne alacaksınız? kışın olsa çok guzel polar lizozlar var ama ınce seyler lazım. penye sabahlık olabılır yada penye lizöz varmıdır

selam kızlar nasılsınız ya işlerimden dolayı giremiyorum çok fazla veeee sinir oluyorum beni unutmayııın sakın tamammı?sizleri çok öslüyom ben

dün moralım çok bozuktu sinir ettıler ya 20-30 kılo alırım kıme ne yanı saglıkla dogruyayım tek dılegım o benım için.ama ınsanlar öle değil..ben bunu kaldıramıyorum..bide cok hassas bı yapım var maalesef...bılgılerın içinde saol canım benım sen benden daha bılgılısın bu konularda....

merveeee kova mı anlatsana kızııım bılelım neler yasıcaz nolcak o kova.kanı ve sonu koymak ıcın mı???????

o sandalye var ya hani,

aşağı eğimli kısmının altında büyük boy plastik çöp kovalarından var, çöp poşetleri de geçirilmiş...
oraya işte akan kan falan dökülecek sanırım -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
karşısında da sancı odası vardı, normal yataklarda kadınlar yatmış kıvranıyordu-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
ebeyi dürttüm "benim sadece başım ağrıyooooo senağlama " dedim -tatlicadiarzu-
kadın gülme krizine girdi o halimi görünce...
ama berbattı yaaa -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

denızcım evet bı tanesını öyle onden bol aldım resımdekı gıbı sonucta gobek hemen pırt dıe gtmıcek ondan gelenın yanında rahat olsun ıstedım.ama dıgerlerı oyle dııl.

göbek gitmez o yüzden beli ayarlanır yapmışlar emzirme pijamalarını ben tam aradığım gibi buldum sabahlık ile takım pembe kızımında hastane çıkışı pembe ana kız pembelere bürüncez

ay kendileri çok mu çıtır kalıyor be aman boş ver canım takma yaa...
diyorum ya bana konuşuyorlar ama kendileri daha beter..
80 kiloyken kilo almazsın tabi dicektim ben o kadına ama neyse dedim sus merve...

ürkütücü sandalye

bu pijamayı şimdi gıymek ıcın aldım.cok rahat

Eklentiler

• $100_3191.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 35
valla geçen pazarda bı pijama tk gördüm 10 tl idi çok pijman oldum almadıgıma ama haftaya kesın gidip alcammm....

al canım al bende geceliklerimi 5 tl liklerden aldım nasılsa herkes kan olcek iyisi ni alma diyo evde vardı benim cickom çok güzel onu belki doğumdan sonrada dr kontrole geliyorya gecelik giymen gerekiyo omzn giyerim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…