baska bır baslıktada dogum ıcın pıjama ve gecelıklerımız baslıgı vardı oraya bakmıstım bende pıjamammı almalı yoksa gecelıkmı karar veremedım normal dogum yapanlar pıjama dıyor sezeryanlar gecelık..hanı onceden kesın bılsek nasıl dogum yapacagımızı ona gore alırızda boyle daha zor
_Sakura- zaten korkuyordum sandalyede cok iyi geldi
su andan itibaren kesin sezeryan olcam :)
sezeryandan da cok korkmayalim bence. sonucta normal isterkende zorunlu olarak sezeryan olabiliyor. ben apandist ameliyati oldugumda iki hafta yerimden kalkmadim uflamaktan puflamaktan gina gelmisti.
arkadas sezeryan oldu 2. gun koltukta oturuyor bacak bacak ustune atmis siz dusunun yani.
allah hayirlisini versin hangisi olursa olsun en kolayindan olsun insallah.
kızlar hastaneden yeni geldim , sıpa oğlum bu sefer gösterdi kalbini :)) iki tane minik boyutta kireçlenme gördü dr. Ama diğer her şeyi normaldi , 2 li ve 3 lü taramalarda risk olmadığı için ve hiç bir anomali görmediği için ciddi bir şey olmadığını söyledi :))) çok şükür doktorda unut gitsin moralini bozma zamanla düzelir , düzelmezse de ciddi değil dedi ... Kaç gündür hastane bahçesinde yürü yürü mahvoldum allah kimseye çocuğunun acısını göstermesin :)))
ben o kadar kormuyorum ama durum ne gösterir bilinmez son ana akdar normal derim açılma olmaz sezeryan olur belli olmuyor ki. korkudan da açılmadığı oluyormuş yada bebek tam doğum haftasında dönmeyebiliyormuş yani kızlar şimdien belli dğeil ne olcağımız
canım hoşgeldin evet uzun zamandır yoktun :))selam kızlar nasılsınız ya işlerimden dolayı giremiyorum çok fazla veeee sinir oluyorum beni unutmayııın sakın tamammı?sizleri çok öslüyom ben
amaaannn boşver bee canım bak söylemeyeyim dedim ama dün bir komşumuz bana dediki bak sakın yatma kocanla o işi yapma dedidün moralım çok bozuktu sinir ettıler ya 20-30 kılo alırım kıme ne yanı saglıkla dogruyayım tek dılegım o benım için.ama ınsanlar öle değil..ben bunu kaldıramıyorum..bide cok hassas bı yapım var maalesef...bılgılerın içinde saol canım benım sen benden daha bılgılısın bu konularda....
hoşbulduk tatlımm biz iyiyiz çok şükür seninde iyi olmana çok sevindim yiğenimi öp yerime :))Hoşgeldin emsalcim. Ben iyiym ama biraz yoğunum bugün cuma yaa..
Neyse tatlım siz nasılsınız? Eylül meleğimiz nasıl?
canım benim inan bana çok sevindim kuzucun seni üzmedi bak Allah a çok şükür herşey yolundaymış :))))Kızlar hastaneden yeni geldim , sıpa oğlum bu sefer gösterdi kalbini :)) İki tane minik boyutta kireçlenme gördü dr. ama diğer her şeyi normaldi , 2 li ve 3 lü taramalarda risk olmadığı için ve hiç bir anomali görmediği için ciddi bir şey olmadığını söyledi :))) Çok şükür doktorda unut gitsin moralini bozma zamanla düzelir , düzelmezse de ciddi değil dedi ... Kaç gündür hastane bahçesinde yürü yürü mahvoldum Allah kimseye çocuğunun acısını göstermesin :)))
ne gusel ıfade etmıssın emsalcım evet allah ızın verırse oyle olacak ııns
evet bircan cım hakkımızda hayırlısı olsun inş.ben hep hayırlısı için dua ediyorum oğlum ve benm için
Kızlar hastaneden yeni geldim , sıpa oğlum bu sefer gösterdi kalbini :)) İki tane minik boyutta kireçlenme gördü dr. ama diğer her şeyi normaldi , 2 li ve 3 lü taramalarda risk olmadığı için ve hiç bir anomali görmediği için ciddi bir şey olmadığını söyledi :))) Çok şükür doktorda unut gitsin moralini bozma zamanla düzelir , düzelmezse de ciddi değil dedi ... Kaç gündür hastane bahçesinde yürü yürü mahvoldum Allah kimseye çocuğunun acısını göstermesin :)))
yok meryemım oraya oturmadık sen transferde otrdun ordan bılıon.senın ıcın gusel hatırası var:)rabbım ne buyuk dımı o embrıyolar -90 derecede saklanıomus ve sonra canlanıp oglun oldu ne tuhaf dımı.rabbım kucagında da gormeyı nasıp etsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?