2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

o yünden ikisindede almak lazım canım

yasemın cım gozun aydın canım hadı cok sevındık.cuma sana ugurlu gelldı.
ya o sandalye benı cok korkutuo ya.kendıme sonuna kadar guvensem de hıc alakası yok bılıorum.allahım guc kuvvet ver en kolayından nasıp et cumlemıze

:roflol: :roflol:
ters tepti valla :roflol: :roflol:
aman Allah bana normal versin de, canım acısın etsin ama sezeryan olmayayım inşallah -tatlicadiarzu-
dediğin gibi, hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah :)

canım ne guzel haber gozunuz aydın cok sevındım

peticim çok güzel pijaman güle güle giy
huysuz cum korkma kaderimizde ne varsa onu görcez
zeytin gözlüm Allah başka dert vermesin dinlen birazevcağzında

evet bircan cım hakkımızda hayırlısı olsun inş.ben hep hayırlısı için dua ediyorum oğlum ve benm için

ya nıye korkuyorsunuzkı o sandalyeden. bebekelrımızıde ılk orada gormedıkmı:) birde benım sevme sebebım sanırım transferde bebeklerı koyarken gormem:) kızlar o harıka bişeydı düşünsenıze rahmınıze ıkı kucuk nokta koyuyorlar ve sen onalrı gorusyorsun. sımdı o noktam kocaman erkek:)

gozunaydın zeytıngozlu ınsallah daha sonrada hıc bırsey cıkmayacak yavrunda,ınsallah sag salım alacagız kucaklarımıza

Kızlar hastane muhabbetine atlamışken , dün arkadaşımı ziyarete gittim başından beri normal istiyordu , hazırlıklarını ona göre yapmıştı ama son haftalarda vajinasında siğiller çıktığı için sezeryan oldu , Bana ayaküstü söylediği pijamalarını boşuna aldığı normal içinde , sezeryan içinde en iyisi gecelik dedi en azından hastane için ... Onun kanaması çok olmamış bir ilk gün sonra azalmış ...Göğüs kremini unutmayın bu arada , ilk günden yara yapmış velet .Onun dışında iyi görünüyordu ama dikişleri acıyordu tabi .

selam kızlar nasılsınız ya işlerimden dolayı giremiyorum çok fazla veeee sinir oluyorum beni unutmayııın sakın tamammı?sizleri çok öslüyom ben
canım hoşgeldin evet uzun zamandır yoktun :))
inşallah işlerini yoluna koymuşsundur ve herşey yolundadır

amaaannn boşver bee canım bak söylemeyeyim dedim ama dün bir komşumuz bana dediki bak sakın yatma kocanla o işi yapma dedi (
tamam yaşlı kadın belki ama buda söylenecek laf değill sonuçta benim hiç bişeyim olmaz
şimdi daha fazla hassas oldugumuz zor geliyor herşey ama canın sıkıldığı anda koy elini karnına oğlunla konuş bak nasıl unutturuyor sana herşeyi :))))
bu arada rica ederim ama estağfirullah canım ne demek

Hoşgeldin emsalcim. Ben iyiym ama biraz yoğunum bugün cuma yaa..
Neyse tatlım siz nasılsınız? Eylül meleğimiz nasıl?
hoşbulduk tatlımm biz iyiyiz çok şükür seninde iyi olmana çok sevindim yiğenimi öp yerime :))
kıyamam sana yaaa neyseki bu gün son gün hayatım az kaldı sonrası iki gün tatil Allah ım yardımcın olsun
canım benim inan bana çok sevindim kuzucun seni üzmedi bak Allah a çok şükür herşey yolundaymış :))))
güzel dileklerin içim aminnnn diyorum
bende bu ay sonu gideceğim bakalım benim kuzucum nasıl

ne gusel ıfade etmıssın emsalcım evet allah ızın verırse oyle olacak ııns

güzel Allah ım gönlüne göre versin hayırlısı ile al eymen ini kucağına inşallah
bu arada oğlunun adı da anlamıda çok güzel

zeytin gözlü gözün aydın... bak iyimiş bebişin.. başka sıkıntıları olmaz inşallah bebişlerimizin..:Saruboceq:

yok meryemım oraya oturmadık sen transferde otrdun ordan bılıon.senın ıcın gusel hatırası var:)rabbım ne buyuk dımı o embrıyolar -90 derecede saklanıomus ve sonra canlanıp oglun oldu ne tuhaf dımı.rabbım kucagında da gormeyı nasıp etsın canım

canım benım çok sevındım senın adına bak boştan üzüdün kendını.herşey yolundaymış ne guzel...ayy bebekler çok nazlı hepimizinki.... toptan naz yada nazlı koyalım tamamdır ismi

evet en son guzel seyler için yatmıstım o masaya:) ben çok yattım ya:) yara yaktırdım asılama yaptırsım. tedavıde hergun yat kalk ohoo:):):)

Allah çok buyuk. ben bıgun tarayabılırsem bebeklerımın embrıyo resmını sıze gostereyım. neyden ne oluyor.

kızlar bu arada burada sela okunuyor dualara az sonra baslaayı n

Herkese çok teşekkür ederim , gerçekten sıkıntını birileriyle paylaşınca geçiyormuş , şimdi artık iyi düşünüp tam gaz hazırlıklara devam etmeyi düşünüyorum :)) Bu arada sıcaklar kendini gösterdi ben erken falan diyordu mher şey için ama sanırım ağustosta falan imkanı yok ben çıkamam dışarı şimdiden bile bunalıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…