http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/277944-guzel-prensesim-defnem-28-nisanda-geldi-hosgeldi.html
kızlar şimdi okudum çok duygulandım
hoşgeldin canııım, gözün aydın bak önemli bişey değilmiş ne güzel kaydirigubbakcemile3
ileriki haftalarda bişeyciği de kalmaz inşallah :1hug:
ay yok, senin nasıl olduğun önemli değil ki, onlar yeter ki atsın tutsun boş boş konuşsun kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
artık konuşmaya başladıklarında ortamı terkediyorum, kim bozulursa bozulsun umrumda değil valla, kızım için benden önemli değil kimse... moralimizi yüksek tutmalyız çünkü...
Herkese çok teşekkür ederim , gerçekten sıkıntını birileriyle paylaşınca geçiyormuş , şimdi artık iyi düşünüp tam gaz hazırlıklara devam etmeyi düşünüyorum :)) Bu arada sıcaklar kendini gösterdi ben erken falan diyordu mher şey için ama sanırım ağustosta falan imkanı yok ben çıkamam dışarı şimdiden bile bunalıyorum ...
çok güzel yaaa.... bende güzel kızımı kollarıma alamak istiyom..
bende normalden kokuyorum buyuk ihtimal sezeryan olcam. tabi cevremdekilere gore anne oldugumu anlamam icin catir catir dogurmam gerekirmis ama nerdeee :)
kilo meselelerine de cok takilmayin kizlar, benim gordugum herkes veriyor. gecen aksam arkadasa gittik bebek gormeye. 14 kilo almis ve su an bebek 2 bucuk aylik olmasina ragmen 12 kilosunu vermis. emzirince gidiyor hic kasma dedi.
birde uyardi sakin hicbirseyi sona birakma diye, onlarda bebegin giysilerinin yikanmasi, utulenmesi, hastane cantasi isini sona birakmislar. bebek tam 37 haftanin bittigi gun dogmus normal dogumla.
hicbirseyimiz hazir degildi dimdizlak kaldik aman sen 36 dan itibaren herseyi hazirla dedi.
sizlerinde aklinda bulunsun erken merken demeyelim herseyi vakitlice hazirlayalim.
Kızlar hastaneden yeni geldim , sıpa oğlum bu sefer gösterdi kalbini :)) İki tane minik boyutta kireçlenme gördü dr. ama diğer her şeyi normaldi , 2 li ve 3 lü taramalarda risk olmadığı için ve hiç bir anomali görmediği için ciddi bir şey olmadığını söyledi :))) Çok şükür doktorda unut gitsin moralini bozma zamanla düzelir , düzelmezse de ciddi değil dedi ... Kaç gündür hastane bahçesinde yürü yürü mahvoldum Allah kimseye çocuğunun acısını göstermesin :)))
sagolun ama kizlarrrrrrrr olmadiyaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlama moralim bozuldu neyseki bugun oglusumu gorcemmmmmmmm offffffffffff ya burda olmuyo senağlama turkiyedende ehliyethocasi olmam icin teklif gelio kaydirigubbakcemile3 ne bicim ters dunya yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı
Kısmet değilmiş demekki canım Avrupada zaten çok zor olduğunu duymuştum bir arkadaşım var hollanda da yaşayan en son konuştuğumuzda 10. girişim falan sınava diyordu. Takma kafana.. Bak sen bebeğini görecekmişsin ya boşver geri kalanını.
gulerek kullan seker cok guzelllllllllllllllllll:CüvCüv:
öyle canım yaa.
en güzeli dediğin gibi çekip gitmek kimseyi kırmak istemiyorum ama bu bir degil iki değil kaç oldu bak ne oldu ben sezeyan yapacağım hem az biraz hemde dr.um öyle olacak dedi bunu duyan başlıyor yok işte kalkamazsında yok keseceklerde yok zor bilemem neden başlıyor birde genç yaşlı herkez konuşuyor kız daha 22 yaşında bir doğum yapmış diye bana akıl veriyor normal bilmem ne diye sinirlendim dediki herkez kendi aklını kendi saklasın kimsenin doğum hikayesini beni ilğilendirmiyor dinlemiyorum dedim bozuldu
ben ne şekilde olursa olsun yavrumu kucağıma alacağım günü 4 gözle bekliyorum millet saçma sapan konuşuyor
bende normalden kokuyorum buyuk ihtimal sezeryan olcam. tabi cevremdekilere gore anne oldugumu anlamam icin catir catir dogurmam gerekirmis ama nerdeee :)
kilo meselelerine de cok takilmayin kizlar, benim gordugum herkes veriyor. gecen aksam arkadasa gittik bebek gormeye. 14 kilo almis ve su an bebek 2 bucuk aylik olmasina ragmen 12 kilosunu vermis. emzirince gidiyor hic kasma dedi.
birde uyardi sakin hicbirseyi sona birakma diye, onlarda bebegin giysilerinin yikanmasi, utulenmesi, hastane cantasi isini sona birakmislar. bebek tam 37 haftanin bittigi gun dogmus normal dogumla.
hicbirseyimiz hazir degildi dimdizlak kaldik aman sen 36 dan itibaren herseyi hazirla dedi.
sizlerinde aklinda bulunsun erken merken demeyelim herseyi vakitlice hazirlayalim.
Kızlar hastaneden yeni geldim , sıpa oğlum bu sefer gösterdi kalbini :)) İki tane minik boyutta kireçlenme gördü dr. ama diğer her şeyi normaldi , 2 li ve 3 lü taramalarda risk olmadığı için ve hiç bir anomali görmediği için ciddi bir şey olmadığını söyledi :))) Çok şükür doktorda unut gitsin moralini bozma zamanla düzelir , düzelmezse de ciddi değil dedi ... Kaç gündür hastane bahçesinde yürü yürü mahvoldum Allah kimseye çocuğunun acısını göstermesin :)))
kizlaaar,
ben fazla balik sevmem, hamilelikte hele hic canim yemek istemiyordu.
esimde beni doktora sikayet etti, o da balik yagi tableti kullanabilir yemiyorsa dedi.
ben yaklasik 2-3 haftadir kullaniyorum. sizlerden de balik sevmeyenlere alternatif olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/279366-alcidan-hamile-gobegim.html
kızlar birde buna bakın çok güzelll
kizlaaar,
ben fazla balik sevmem, hamilelikte hele hic canim yemek istemiyordu.
esimde beni doktora sikayet etti, o da balik yagi tableti kullanabilir yemiyorsa dedi.
ben yaklasik 2-3 haftadir kullaniyorum. sizlerden de balik sevmeyenlere alternatif olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?