2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

öyle canım yaa.
en güzeli dediğin gibi çekip gitmek kimseyi kırmak istemiyorum ama bu bir degil iki değil kaç oldu bak ne oldu ben sezeyan yapacağım hem az biraz hemde dr.um öyle olacak dedi bunu duyan başlıyor yok işte kalkamazsında yok keseceklerde yok zor bilemem neden başlıyor birde genç yaşlı herkez konuşuyor kız daha 22 yaşında bir doğum yapmış diye bana akıl veriyor normal bilmem ne diye sinirlendim dediki herkez kendi aklını kendi saklasın kimsenin doğum hikayesini beni ilğilendirmiyor dinlemiyorum dedim bozuldu
ben ne şekilde olursa olsun yavrumu kucağıma alacağım günü 4 gözle bekliyorum millet saçma sapan konuşuyor

canım kıyamam sana.

evet canım ya acip sıcak oldu havalr birden yaz geldi şimdiden böyleyse napcaz temmuzda

kız valla zor tuttum kendimi ağlamamak için şirkette valla benim müdürüm korkudan ölür bişey mi oldu neden ağlıyorsun diye

ay bircan ekleme kız, doğurasım geliyor valla 500 gram bebeği :roflol: :roflol: :rolfol:

zeytingözlü haklısın canım, sıcaklar şimdiden dayanılmaz oldu ki o zamanlar kolumuzu kaldıramayız herhalde...

Offf bende çok korkuyorum aslında normalden ve kesinlikle sezeryan istiyordum..
Ama benim korkum acı falan değil allah korusun ya bir aksilik olursa diye... Sezeryandan sonrada göbek kalıyor anneni vücudunu toplaması daha uzun zaman alıyor diyorlar...
Sanırım tüm bunları doktorumla paylaştıktan sonra onun yönlendirmesine göre bir karar vericem şimdiden şu ya da bu demek istemiyorum.. Eğer herşey çok normal ve iyi gidiyor sezeryana hiç gerek yok derse peki normal olsun o zaman diyicem..

Yasemincim gözünaydın çok sevindim canım yaaa umarım doğuma kadar o minik boyuttaki kireçlenmeden de eser kalmaz... Amin canım allah tekrar böyle zor günler yaşatmasın inşallah hem sana hemde hepimize.

öyle canım evet, o senin tercihin ama yok...
daha yeni doğum yapmış da olsa o yaptı ya, konuşacak illa ki...
en iyisini yapmışsın, ben de bir iki tersledim artık kimse bişey demiyor...
demesinler yaa benim sıkıntım zorum bana yetiyor zaten yeterince de hassaslaştık...
biz sağ salim kucağımıza alalım da varsın ağzı gevşekler bozulsun :dilcikar:

kizlaaar,
ben fazla balik sevmem, hamilelikte hele hic canim yemek istemiyordu.
esimde beni doktora sikayet etti, o da balik yagi tableti kullanabilir yemiyorsa dedi.
ben yaklasik 2-3 haftadir kullaniyorum. sizlerden de balik sevmeyenlere alternatif olabilir

hatta ben 7. ayımda hazır edicem sonuçta dolapda duracağına valizde dursun belli olmaz ne olcağı

canım gözün aydın çok şükür çok sevindim

Geçmişi okuyamadım okuyunca işler aksıyor burda :))
Yasemin çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.
bence ha normal ha sezeryan her ikisinde artıse ve riski var, kim ne derse desin siz nasıl mutlu hissedecekseniz oyle yapın kim ne!

bende nerdeyse balıktan nefret eder hale geldim.. kıyamam dün kocişim yapmış ama yiyemedim bir türlü.. hele havalrda ısındıkça hiçç yiyemem gibi geliyo.. bende alayım balık yağı tableti.. hergün mü kullancaz... yoksa arada bir mi?

kızlar sela verildi cuma vaktine girdik msms ninde dediği gibi siz edin dularınızı isteyin Rabbim versin hayırlısı ile inşallahhh
hepinizin duaları kabul olsun inşalllahh yavrularımız Allah a emanet olsun Rabbim onları korusun

canım ben önceden balık çok severdim.hanı denızden babam çıksa yerım mısalı ama hamılelıkte tıksıntı değilde mıdem almıyo zorla yıyom.15 günde bir anca yanı..benım kardeşim balık hapı kullanmıştı küçükken kılo almıyodu çok zayıftı bide zeka gelışımı için ama çok iştah açtı canım haberin olsun şimdi durduramıyoz....

kızlar valla sezeryan olan kızlar sezeryan çok rahat diyor normal olan normal diyor allah hayırlısı neyse onu kısmet etsin göbek ve veirlen kiloda bence bünye meselesi onun için kiloyu takmayın kızlar :)))

Bende normal istiyorum ama şartlandırmadım kendimi hangisi benim ve bebğim için daha sağlıkla olacaksa o olsun , tabi beni düşündüren normal doğumda hazırlıksız yakalanmak , kıl tüy muhabbeti yani :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…