2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dogru.ıster sezeryan olsun ıster normal.rabbım mhangısı bızım ve evladımız ıcın hayrlı ve kolay olucaksa onu nasıp etsın cumlemıze.agrısız sızısız tez zamanda ayaga kalkmayı nasıp etsın ıns.su cuma saatı hıcbırımızın dualarını gerı cevırmesın.gunahsız evlatlarımızın yuzu suyu hurmetıne dualarımızı kabul etsın ıns

dün ağdaya gittim sabah valla öyle dua ettim Yasemin inşallah kıllı tüylü bir dönem olmasın böyle pırıl pırılken yapayım doğum diye son ay artık her hafta doktora ve ağdacıya gidecez galiba

kızlar valla sezeryan olan kızlar sezeryan çok rahat diyor normal olan normal diyor allah hayırlısı neyse onu kısmet etsin göbek ve veirlen kiloda bence bünye meselesi onun için kiloyu takmayın kızlar :)))

Canım herkesin bünyesi farklı , o yüzden kimin ne dediği değil bizler için hangisinin sağlıklı olduğu önemli , iki arkadaşım var biri normal isterken sezeryan oldu , diğeride sezeryana gün aldı ama normal doğurdu , hakkımızda hayırlısı yani , umarım en güzel şekilde atlatırız hepimiz ...

kızlar valla sezeryan olan kızlar sezeryan çok rahat diyor normal olan normal diyor allah hayırlısı neyse onu kısmet etsin göbek ve veirlen kiloda bence bünye meselesi onun için kiloyu takmayın kızlar :)))

ben ilkinde sezeryan olmuştum. ama galiba gençlik ve acemilik nedeniyle pek acı hissettiğimi hatırlamıyorum. aynı normal doğum gibi aynı gün ayağa kalkıp gezmiştim ve doktor beni bir gecede taburcu etmişt. malum yılbaşı gecesiydi. soktor bu gece doktor olmaz evinde daha rahat edersin demişti... hatta normal doğum yapan arkadaşlarım bile 2 gün kalırken bende üzülmüştüm o zamanlar... gençlik işte delikafadulden

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bebek şekerlerini yapmaya başladım..80 tane yapıcam..baya vakit alıyor haberiniz olsun:) daha bitmedi nazar boncukları kurdaleleri falan takılıcak..bu gördükleriniz yarım yapılmış halleri..80 tane insan çokta fazlaymış gibi gelmiyor ama görüntü baya fazla olduğunun göstergesikaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $PICT0819.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $PICT0821.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $PICT0825.webp
    13 KB · Görüntüleme: 24

amin cnm hepimziin duaları kabul olsun inş.

poyrazım acıktı kızlar biz yemeğe iniyoruz herkese afiyetler olsun yarasın bebişlerinize

afiyet olsun cnmmmm

tatlım illaki bi işaret oluyo normal doğumdan önceyani temizlenip duş alıcak vaktin olucak hele duş çok fazydalıymış normal doğum öncesiii o kadar kasma kendini sancın tutar tutmaz 10 cm açılman olmuyor sonuçta 1-2 cm açılmayla da vaktin olucak yaniiiiikaydirigubbakcemile3

benım kararsız oldugum bi konu var sızlerden fıkır almak isitoyrum...ben anakucagı+oto koltugu olanlardan bı tane alcam.pekı portbebeler var ya taşıma çantası gibi ne öle pek sevmem ama lazım olurmu sizce gereklı bişeymı.çünkü anne çantası ve kanguru alcam nasılsa eger oda gereklı bişeyse öle set alayım daha uyguna gelır...

Herkese merhaba. Bizde yemek yedik geldik. Kızlar durdum durdum hamileliğimin 24. haftasında iş başı yaptım. Çok zor geldi ama. Bir de benimkisi riskli gebelik. Bakalım doktor ne diyecek belki rapor falan vereyim sen yine evinde otur der. Çalışan annelere Allah kolaylık versin. Devlette 32. haftada izne ayrılabiliyormuşuz. O zaman 8 haftacık kalıyo...

ayy canım gerçekten süper olmuş valla böle bile çok güzell...ellerıne sağlık
bende yapcaktım ama ben gecen hafta ıst.daydım. eminönüne gittik malzeme almak için nerden alıncagını bulamadık-tatlicadiarzu-

Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Ben de 70 tane yapmıştım. Bir 20 tanede lavantalı kese bağladım sonradan eklemem gerekirse yetmezse diye. Kapı süsü için malzeme bulamadım. Yani içindeki yuvarlak köpükten. Bulursam onu da yapayım kaldırayım diyorum.

hoşgeldin cnm evet banada havaların ısınmasından beri zor geliyor çalışmak ve ağırlaşıruz galiba hareketlerim de ağırlaştı izni 4 gözle belkiyorum hayırlısıyla ben rapor hiç kullanmadım daha sağ salim ama 32.haftam gelsin 1 gün bile beklemicem doğrusu

benı bı gorsenız astronot gıbı oldum.memelere kadar yaglanıp streclendım cok komık gorunuorum

aman hıc ugrasmayın ya ben kapı susu aldım 17 lıra hem de cok gusel.malzemeyı kendın alsan da zaten o kadara mal olucak

canım bende bu konuyu araştırdım...otokoltuğuna bebek 9 ayından sonra falna ancak oturabiliyormuş.Çünkü koltuk tipinde durduğu için geriye yaslanma özelliği yokmuş.1 yaşına kadar araba koltuğuna gerek yokmuş anakucağı almak yeterliymiş.çünkü biliyorsunki bebek 6 ay olana kadar oturamıyor anakucağıda yatar pozisyonda olduğu için bebek için daha iyiymiş.1 yaşına kadarda arabakoltuğu niyetine kullanırsın...El taşıma çantasıda bence almalısın.Çünkü anakucağının kendisi zaten ağır birde içinde bebekte olunca elde taşımak açsından zor olur.Diğeri hafif olduğu çoğu yerde onu kullanmak daha mantıklı..Ben şimdilik anakucağı ve el taşıma çantası alıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…