kızlar valla sezeryan olan kızlar sezeryan çok rahat diyor normal olan normal diyor allah hayırlısı neyse onu kısmet etsin göbek ve veirlen kiloda bence bünye meselesi onun için kiloyu takmayın kızlar :)))
kızlar valla sezeryan olan kızlar sezeryan çok rahat diyor normal olan normal diyor allah hayırlısı neyse onu kısmet etsin göbek ve veirlen kiloda bence bünye meselesi onun için kiloyu takmayın kızlar :)))
dogru.ıster sezeryan olsun ıster normal.rabbım mhangısı bızım ve evladımız ıcın hayrlı ve kolay olucaksa onu nasıp etsın cumlemıze.agrısız sızısız tez zamanda ayaga kalkmayı nasıp etsın ıns.su cuma saatı hıcbırımızın dualarını gerı cevırmesın.gunahsız evlatlarımızın yuzu suyu hurmetıne dualarımızı kabul etsın ıns
dün ağdaya gittim sabah valla öyle dua ettim Yasemin inşallah kıllı tüylü bir dönem olmasın böyle pırıl pırılken yapayım doğum diye son ay artık her hafta doktora ve ağdacıya gidecez galiba
dogru.ıster sezeryan olsun ıster normal.rabbım mhangısı bızım ve evladımız ıcın hayrlı ve kolay olucaksa onu nasıp etsın cumlemıze.agrısız sızısız tez zamanda ayaga kalkmayı nasıp etsın ıns.su cuma saatı hıcbırımızın dualarını gerı cevırmesın.gunahsız evlatlarımızın yuzu suyu hurmetıne dualarımızı kabul etsın ıns
kızlar sela verildi cuma vaktine girdik msms ninde dediği gibi siz edin dularınızı isteyin Rabbim versin hayırlısı ile inşallahhh
hepinizin duaları kabul olsun inşalllahh yavrularımız Allah a emanet olsun Rabbim onları korusun
poyrazım acıktı kızlar biz yemeğe iniyoruz herkese afiyetler olsun yarasın bebişlerinize
Bende normal istiyorum ama şartlandırmadım kendimi hangisi benim ve bebğim için daha sağlıkla olacaksa o olsun , tabi beni düşündüren normal doğumda hazırlıksız yakalanmak , kıl tüy muhabbeti yani :roflol:
kızlar bebek şekerlerini yapmaya başladım..80 tane yapıcam..baya vakit alıyor haberiniz olsun:) daha bitmedi nazar boncukları kurdaleleri falan takılıcak..bu gördükleriniz yarım yapılmış halleri..80 tane insan çokta fazlaymış gibi gelmiyor ama görüntü baya fazla olduğunun göstergesikaydirigubbakcemile3
kızlar bebek şekerlerini yapmaya başladım..80 tane yapıcam..baya vakit alıyor haberiniz olsun:) daha bitmedi nazar boncukları kurdaleleri falan takılıcak..bu gördükleriniz yarım yapılmış halleri..80 tane insan çokta fazlaymış gibi gelmiyor ama görüntü baya fazla olduğunun göstergesikaydirigubbakcemile3
Herkese merhaba. Bizde yemek yedik geldik. Kızlar durdum durdum hamileliğimin 24. haftasında iş başı yaptım. Çok zor geldi ama. Bir de benimkisi riskli gebelik. Bakalım doktor ne diyecek belki rapor falan vereyim sen yine evinde otur der. Çalışan annelere Allah kolaylık versin. Devlette 32. haftada izne ayrılabiliyormuşuz. O zaman 8 haftacık kalıyo...
benım kararsız oldugum bi konu var sızlerden fıkır almak isitoyrum...ben anakucagı+oto koltugu olanlardan bı tane alcam.pekı portbebeler var ya taşıma çantası gibi ne öle pek sevmem ama lazım olurmu sizce gereklı bişeymı.çünkü anne çantası ve kanguru alcam nasılsa eger oda gereklı bişeyse öle set alayım daha uyguna gelır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?