benı bı gorsenız astronot gıbı oldum.memelere kadar yaglanıp streclendım cok komık gorunuorum
ayy canım gerçekten süper olmuş valla böle bile çok güzell...ellerıne sağlık
bende yapcaktım ama ben gecen hafta ıst.daydım. eminönüne gittik malzeme almak için nerden alıncagını bulamadık-tatlicadiarzu-
kızlar bebek şekerlerini yapmaya başladım..80 tane yapıcam..baya vakit alıyor haberiniz olsun:) daha bitmedi nazar boncukları kurdaleleri falan takılıcak..bu gördükleriniz yarım yapılmış halleri..80 tane insan çokta fazlaymış gibi gelmiyor ama görüntü baya fazla olduğunun göstergesikaydirigubbakcemile3
zaten sıkıntı bastı cıkardım battı.acıktım bende ne yesem kııı
Offf bende çok korkuyorum aslında normalden ve kesinlikle sezeryan istiyordum..
Ama benim korkum acı falan değil allah korusun ya bir aksilik olursa diye... Sezeryandan sonrada göbek kalıyor anneni vücudunu toplaması daha uzun zaman alıyor diyorlar...
Sanırım tüm bunları doktorumla paylaştıktan sonra onun yönlendirmesine göre bir karar vericem şimdiden şu ya da bu demek istemiyorum.. Eğer herşey çok normal ve iyi gidiyor sezeryana hiç gerek yok derse peki normal olsun o zaman diyicem..
Yasemincim gözünaydın çok sevindim canım yaaa umarım doğuma kadar o minik boyuttaki kireçlenmeden de eser kalmaz... Amin canım allah tekrar böyle zor günler yaşatmasın inşallah hem sana hemde hepimize.
canım bende bu konuyu araştırdım...otokoltuğuna bebek 9 ayından sonra falna ancak oturabiliyormuş.Çünkü koltuk tipinde durduğu için geriye yaslanma özelliği yokmuş.1 yaşına kadar araba koltuğuna gerek yokmuş anakucağı almak yeterliymiş.çünkü biliyorsunki bebek 6 ay olana kadar oturamıyor anakucağıda yatar pozisyonda olduğu için bebek için daha iyiymiş.1 yaşına kadarda arabakoltuğu niyetine kullanırsın...El taşıma çantasıda bence almalısın.Çünkü anakucağının kendisi zaten ağır birde içinde bebekte olunca elde taşımak açsından zor olur.Diğeri hafif olduğu çoğu yerde onu kullanmak daha mantıklı..Ben şimdilik anakucağı ve el taşıma çantası alıcam..
herkese afiyet olsun güzel annişler biz mama yemeğe gidiyoruz cokacimcoook
dün ağdaya gittim sabah valla öyle dua ettim Yasemin inşallah kıllı tüylü bir dönem olmasın böyle pırıl pırılken yapayım doğum diye son ay artık her hafta doktora ve ağdacıya gidecez galiba
bızde mama yıyoss kızlar
cok tesekkur ederim dilekcimmmmmmm gercekden cok zorluyorlar insaniiiii ya turkiyede 5yillik soforum geldigimde kullaniyorum hatta ablamlara ders verdim aldilar:lepi: ama ben burda alamiyorum hep birsey buluyorlarrrrrrrrrrrrrr offfffffffffffffffffffffffffffff:1no2: cokkkkkkkk sagol canim tekrar ilgin icinnnnnnnnnnn ewet oglumu gormek bana moral verecekgamyoncuiremsua.s
kızlar bebek şekerlerini yapmaya başladım..80 tane yapıcam..baya vakit alıyor haberiniz olsun:) daha bitmedi nazar boncukları kurdaleleri falan takılıcak..bu gördükleriniz yarım yapılmış halleri..80 tane insan çokta fazlaymış gibi gelmiyor ama görüntü baya fazla olduğunun göstergesikaydirigubbakcemile3
bende ayni tarzda meyveleri yaptim elma ve muzuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnm evet banada havaların ısınmasından beri zor geliyor çalışmak ve ağırlaşıruz galiba hareketlerim de ağırlaştı izni 4 gözle belkiyorum hayırlısıyla ben rapor hiç kullanmadım daha sağ salim ama 32.haftam gelsin 1 gün bile beklemicem doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?