2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teşekürler.. Bende eminönünden aldım mazemeleri...5-6 katlı kocaman pasaj gibi bir yerdi.İsmini bilmiyorum..ama kayınbabamdan öğrenirim istersen...Fiyatlar uygun geldi..mesela 12 tane kalpli çubuk 3 tl idi....

Kapı süsüne gelince fiyatları çok uygun...gerçekten..eminönünde baktım çok güzeller vardı fiyatları 20-30 arası değişiyordu...ama alamadım..Çünkü benim odam lila olucağı için kapı süsünüde lila yapmam gerekiyor...lilada yoktu hiç.ya pembe ya mavi vardı...Simitide tek satılmıyor dediler.yüzerken kullanılan boru şeklindeki süngerler varya hani işte onları kesip öyle yapıyorlarmış..şekerleri aldığım adam öyle dedi...

çok güzel canım maşallahh ne güzel bende alıp yapacagım inşallahh bu hafta sonu gidip bakacağım neler var diye

kızlar diğer şekerlerin içine lavanta koydum..Bunların içinede kuş lokumu ve badem şekeri koyucam...Çünkü bebek şekerlerinde şeker koyduklarında hem ziyan oluyor hemde çürüyor böylesi bana daha mantıklı geldi..50 TANE aldım.50 tanesi 7.5 tl idi..Üstündeki kalplerinde 120 tanesi 5 tl idi..

Eklentiler

• $PICT0830.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 20
  • $PICT0828.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $PICT0826.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 25

cok tesekkur ederim dilekcimmmmmmm gercekden cok zorluyorlar insaniiiii ya turkiyede 5yillik soforum geldigimde kullaniyorum hatta ablamlara ders verdim aldilar:lepi: ama ben burda alamiyorum hep birsey buluyorlarrrrrrrrrrrrrr offfffffffffffffffffffffffffffff:1no2: cokkkkkkkk sagol canim tekrar ilgin icinnnnnnnnnnn ewet oglumu gormek bana moral verecekgamyoncuiremsua.s

ben oto koltugunuda ana kucagu nıyetıne alcaktım sonra 6-8 aydan sonra arabada kullancaktım.ama dediğinde dogru bir aylık bebek o koltukta nasıl oturcak çünkü biraz dık dedğin gibi yatmıyoda....ben kanguru ve çantası için almayı düşündüm 5 li seti....zaten çanta 40 tl falan...ozaman 5 liyi alıyım en ii si çok uyguna geliyo mantılı yanı

cingene00 gunde iki kez yemekle birlikte aliyorum ben.
balik yagi bebegin zeka gelisimi icin cok onemli, o yuzden atlamamak lazim.
eksigimiz olan omega 3 u boyle tamamlayalim.

benim ozel saglik sigortam var hem o da karsiliyor balik yagini.

dün ağdaya gittim sabah valla öyle dua ettim Yasemin inşallah kıllı tüylü bir dönem olmasın böyle pırıl pırılken yapayım doğum diye son ay artık her hafta doktora ve ağdacıya gidecez galiba

evet ya bende onu düşündüm napcaz artık tüy dökücü falan lazım o anlık gece yarısı olsa yada alınmıcak akdar tüyümüz olsa ayyy

demetcim ben tam konuyu bılmıyorum ama galıba ehlıyet sınavına girdin....msj dan anladıgım üzülme canım boşver maalesef avrupa ulkeleri öle hemen vermiyolar...ablamda geçen sene çok ugraştı...artık bırakcaktıkı sınavı geçti.....bıde maddı açıdan büyük bi külfet ordada öle mı bılmıyorum ablamda her seferınde özel ders almak mecburdu haftada 4 saat...bozma moralını bıdahakıne denersin...

canım çok güzeller ya maşallah ellerine sağlık. süper görünüyorlar

o balık yagı tabletlerı onemlı ama cok dıkkat edın balıgın vucudndan yaılanlardan olsun.bıde bazıları varmıs balıgın kafasından kuyrugundan bılmemneresınden yapıolarmıs.onlar da eczanelerde satılıomus.ve erken doguma sebep oluolarmıs.alırken 40 kere sorun bu neyden yapılmıs olan dıe

ben ağustosun başına akdarburdayım canım ama ahziranda 2 hafta yokum senelik iznimi kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…