5 li setimi 45 e aldın çantayımı canım...
tadı balık tadı canım. ben kumkapıdan alıyorum balıkları. denizin fiyatı ayrı çiftlik balıgının ayrı fıyatı var. tabı bıze oyle soylenıyor. ama ben tavuk tuketmedıgımden tavuktan farkı t-yoksada zararı yok yanı. tavuklara antıbıyotık verıldıgınden çok tercıh etmıyorum tavugu.kızlar benim eşim profesyonel balık konusunda , aynı zaman da zıpkınla avcılık yapıyor balık avcılığı...
biz iki üç aydır çipurayı bıraktık, evet tadının tavuktan farkı yok çipuranın, çünkü tavuk yemiyle besleniyorlar, ve size deniz çipurası diye satılıyor, halbuki onların hepsi çiftlik balığı... malesef doğal almayan tavuk yemiyle beslendikleri için de balık olarak vitaminsel değeri oldukça az. eşim çipura yiyeceğine tavuk ye aynı şey diyor. ve birçok büyük marketlerdeki balıkçıyla bu yüzden de tartışmışlığı vardır, üstüne basarak soruyor deniz mi çiftlik mi diye, onlar da ilk başta deniz abi diye ısrar ediyor, sonra sizi şikayet edeceğini söylüyor, ama abi yapma başka türlü millet almıyor, nasıl olsa anlamıyorlar diye yalvarıyorlar....
balık alımı konusunda çok dikkat edin bence, mevsimi olan balıkları ve deniz olanlarını tercih edin, bu konuda bilen birisi olmadıkça malesef denizle çiftlik balığını anlamak çok zor. biz 1 aydır levrek yiyoruz sadecee....
demetcım benım sureklı gobek delıgımın 2-3 parmak ustunde sol tarafı tekmelıo kuzucukum.senın??
tamam tulaycım.ben facebookta falan takılmadıgım ıcın goremıorum sızlerı.e gobek showa da katılmıosunuz ondan yanı.
demetcım benım sureklı gobek delıgımın 2-3 parmak ustunde sol tarafı tekmelıo kuzucukum.senın??
aaa bırcan bıle artık hamiş gorunuoo.maşallah kız sana da ogluna da.allah nazardan saklasın
allah iilik veersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn5848 iyi cnm saollllll kıpranıp duruyoooo
kiyamam sana ya cok zor bilirimm bennnnnnnnnnn dua etki sen dillerini biliosun ben buraya ilk geldigimde dilde bilmiodum sanki kendimi hapisanede hissediyordummmmay alısmısım annemlerle sabah ayrı oglen ayrı aksam ayrı gezzmeye buraya geldım gene gtcek bıyer yapacak bısey yok.bosluga dustum:))
canim benimki geziniyor yukarilar azicik vuruyor ama genelde hep asagiya vuruyorrrrrrr 2dk bir wcde buluyorum kendimi dr normal her bebegin hereketi farkli olur diyor ama gece her 30-45 dk bir wcdeyim o cok kotu yaaaaaaaaaaaademetcım benım sureklı gobek delıgımın 2-3 parmak ustunde sol tarafı tekmelıo kuzucukum.senın??
aaa çok uygunmuş canım fıyatı bende ordan alayım ozaman5li test çantasıda var canım
maaşallah göbişe de bebişe de Allah nazarlardan saklasın
allah iilik veersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kiyamam sana ya cok zor bilirimm bennnnnnnnnnn dua etki sen dillerini biliosun ben buraya ilk geldigimde dilde bilmiodum sanki kendimi hapisanede hissediyordummmm
canim benimki geziniyor yukarilar azicik vuruyor ama genelde hep asagiya vuruyorrrrrrr 2dk bir wcde buluyorum kendimi dr normal her bebegin hereketi farkli olur diyor ama gece her 30-45 dk bir wcdeyim o cok kotu yaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyyyyyyyyy yerim masallahhhh yanazar degmesin cok sekersin tam citir eylul anneleri arasindasin walla sana dilege msms bayiliyorum kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?