2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay alısmısım annemlerle sabah ayrı oglen ayrı aksam ayrı gezzmeye buraya geldım gene gtcek bıyer yapacak bısey yok.bosluga dustum:))

demetcım benım sureklı gobek delıgımın 2-3 parmak ustunde sol tarafı tekmelıo kuzucukum.senın??

tadı balık tadı canım. ben kumkapıdan alıyorum balıkları. denizin fiyatı ayrı çiftlik balıgının ayrı fıyatı var. tabı bıze oyle soylenıyor. ama ben tavuk tuketmedıgımden tavuktan farkı t-yoksada zararı yok yanı. tavuklara antıbıyotık verıldıgınden çok tercıh etmıyorum tavugu.

tamam tulaycım.ben facebookta falan takılmadıgım ıcın goremıorum sızlerı.e gobek showa da katılmıosunuz ondan yanı.

ela cım face adresimi özelden yazıyım sana yada zaten sayfa açtıkya 2009 eylül anneleri diye orda da var bakabilersinn canım bnm

aaa bırcan bıle artık hamiş gorunuoo.maşallah kız sana da ogluna da.allah nazardan saklasın

5848 iyi cnm saollllll kıpranıp duruyoooo
allah iilik veersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay alısmısım annemlerle sabah ayrı oglen ayrı aksam ayrı gezzmeye buraya geldım gene gtcek bıyer yapacak bısey yok.bosluga dustum:))
kiyamam sana ya cok zor bilirimm bennnnnnnnnnn dua etki sen dillerini biliosun ben buraya ilk geldigimde dilde bilmiodum sanki kendimi hapisanede hissediyordummmm

demetcım benım sureklı gobek delıgımın 2-3 parmak ustunde sol tarafı tekmelıo kuzucukum.senın??
canim benimki geziniyor yukarilar azicik vuruyor ama genelde hep asagiya vuruyorrrrrrr 2dk bir wcde buluyorum kendimi dr normal her bebegin hereketi farkli olur diyor ama gece her 30-45 dk bir wcdeyim o cok kotu yaaaaaaaaaaaa

22+5 göbişimiz açık

ayyyyyyyyyyyyyyyyy yerim masallahhhh ya nazar degmesin cok sekersin tam citir eylul anneleri arasindasin walla sana dilege msms bayiliyorum kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:

bircan masallah. yaa artık adamakıllı hamıleye benzemısız:) eskı resımlerde ufacık göbekler. hatta sımdıkı ıle kıyaslıyınca yokmus bız var sanmısız:)

tamam tulaycım bakarım ordan.
bırcancım herkesın aynı olmuo.kımının daha asagıda duruo ama farketmez nerde durdugu kıprasssın da.hem bıraz daha buyusun o cıkar zaten yukarı
meryemcım sen gece sola yatıon hep demekkı cocouk uyanıo solda,sonra gun ıcınde yer degstırıo sıkıldıgı ıcın herhalde:)bazen benımkı hem sagı hem solu aynı anda tekmelıo sasırıom ama gerınıo sanırım o zaman yoksa nası olcak

tşk. tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…