2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar mumkun mertebe dogalını tuketın. çipuranın tavuktan farkı yok. çokda lezetlı. fırınlarınızda ızgarının ustundede mis gibi oluyo

canım çok güzelller ya ellerine sağlıkkkk

buda gobusumuz(1hafta onceki) sikildimmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaa offffffffffffffffff:CüvCüv:

Eklentiler

• $Snapshot_20090514_1.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 14

evet tatlım ben onlardan aldım çok kullanışlı herkes aynısını söylüyor

yirim kıs senın gobusunu ne gusel top gıbı maşşallahdemetcım bugun tam olarak ne kadarlıksın sımdı

Kızlar merhaba 4 boyutlu ultrasona girdim, her şey normal şükür, ama beni kendi doktorum meğer hep 4 boyutlu ultrasona sokuyomuş zaten :) Hiç beklediğimi bulamadım, hemde sadece 15 dakika.

evet ya bende onu düşündüm napcaz artık tüy dökücü falan lazım o anlık gece yarısı olsa yada alınmıcak akdar tüyümüz olsa ayyy

Canım ben internette biraz bakmıştım , tüy dökücü hamilelikte önerilmiyor maalesef .

buda gobusumuz(1hafta onceki) sikildimmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaa offffffffffffffffff:CüvCüv:

Maşallah göbüşe :)) İçinde kine de bende bir tek kendimi şişmiş sanıyordum bu aralar

Ecemcim şekerlerin çok güzel olmuş , bir önerim var o tüyleri daha fazla kullan daha kokoş duruyor o zaman , dün arkadaşımın verdiği öyleydi ::))

canim cokkkkk guzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt

ewet canim cok pahali burdaaaaaaaaaaaaa:1no2: amannnnnnnnnnnn oglusum saglikli olsunda :CüvCüv: bana yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgamyoncuiremsu
yazlık cozumlerımız ıste canım :)

canim burasi cok sicak degil ama baskin ve bunaltici bir havaci var hep buzlu dondurma yiyorummmmmmmmmmmmmcokacimcoook

bizim aldigimiz arabada portbebe takima dahil oldugu icin almak zorunda kaldik ama adamin dedigi bebek bunu en fazla 6 ay eger daha cabuk gelisirse 4 ay kullanir. yani bence cok gerekli bisey degil. bir de bebegin ilk 6 ayi için (tabi gelisimine gore yine bir kac ay farkedebilir) araba koltugu yerine ana kucaginin kullanilmasi gerekiyor. ancak bu aydan sonra bebekler icin olan araba koltuklari kullanilabiliyor. O yuzden ana kucagi sart gibi.

evet ya bende onu düşündüm napcaz artık tüy dökücü falan lazım o anlık gece yarısı olsa yada alınmıcak akdar tüyümüz olsa ayyy

artik doguma 2-3 hafta kala yaptirsak bile bizi idare eder bence. o heyecandan kimsenin gozu kili tuyu gormez zaten.

ben gnc ninkini kullaniyorum. doktor seven seas ya da gnc olabilri demisti.

balik yagi bende istah acilmasi yapmadi ama tabi bunyeden bunyeye degisiklik gosterebilir.

birde kilo almamak icin ac kalmamamiz lazim kizlar, ben detayli ultrasona girerken hafif acikmistim ama atistirmak icin zaman olmadi. doktor biraz baktiktan sonra acmisin dedi evet deyince ara verelim git birseyler ye 15 dk sonra tekrar gel dedi. aklinda bulunsun bebekler annelerinin acligindan ve yorgunlugundan cok fazla etkilenirler hic bir zaman ac kalma dedi. o zamandan beri az ama baya bir sIk besleniyorum cokacimcoook

kılzar meraba.... ancak girebildim işlerden.....

yasemincim artık bişeyler ayarlayalım da görüşelim iş çıkışı, seher de gelir.... bu arada valla söylediklerimde samimiyim, seni görmesem yorum yapmazdın, senin göbüşün dışında hiçbir yerinde kilo belirtisi yok, bacaklarını da taytla gördüm ya, incecik bence bir hamile bayana nazaran....... sakın bundan sonra kim ne derse desin takma...

dün de annemler bizdeydi, bana sen hiç hamile gibi değilsin, çöp gibi bişey doğurursun artık diyo :çok üzgünüm: ay ne yapcağımı şaşırdım ya....

yirim kıs senın gobusunu ne gusel top gıbı maşşallahdemetcım bugun tam olarak ne kadarlıksın sımdı

canim ben 25hafdadayimmm biliosun benim olay karisikkkkkkkkk birazzzzzzz dogumum agustos sonu eylul basi diyorlarrrrrrr simdi bilmiyorum doktorumsa bu cok keyifli 42haftayi bitirir gelir diyorrrrrrrrrrrrrrrrr

demet maşallah valla sana ve oğluşa
sagollll canim 1 hafda onceki halimiz teyzeleri:CüvCüv:

korkma rekora koscaz biz kilo aliminda 14kilo aldim normali 10 kilo ama benim 4kilo fazlam varrrrrrrrrrrrrrrrr

evet canım baktım şimdi netten senağlama napalım en az bir hafta önce yapmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…