o balık yagı tabletlerı onemlı ama cok dıkkat edın balıgın vucudndan yaılanlardan olsun.bıde bazıları varmıs balıgın kafasından kuyrugundan bılmemneresınden yapıolarmıs.onlar da eczanelerde satılıomus.ve erken doguma sebep oluolarmıs.alırken 40 kere sorun bu neyden yapılmıs olan dıe
kızlar diğer şekerlerin içine lavanta koydum..Bunların içinede kuş lokumu ve badem şekeri koyucam...Çünkü bebek şekerlerinde şeker koyduklarında hem ziyan oluyor hemde çürüyor böylesi bana daha mantıklı geldi..50 TANE aldım.50 tanesi 7.5 tl idi..Üstündeki kalplerinde 120 tanesi 5 tl idi..
allah razı olsun meryem ıcım serınledı sayende
ben oto koltugunuda ana kucagu nıyetıne alcaktım sonra 6-8 aydan sonra arabada kullancaktım.ama dediğinde dogru bir aylık bebek o koltukta nasıl oturcak çünkü biraz dık dedğin gibi yatmıyoda....ben kanguru ve çantası için almayı düşündüm 5 li seti....zaten çanta 40 tl falan...ozaman 5 liyi alıyım en ii si çok uyguna geliyo mantılı yanı
ben ağustosun başına akdarburdayım canım ama ahziranda 2 hafta yokum senelik iznimi kullanıcam
evet ya bende onu düşündüm napcaz artık tüy dökücü falan lazım o anlık gece yarısı olsa yada alınmıcak akdar tüyümüz olsa ayyy
buda gobusumuz(1hafta onceki) sikildimmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaa offffffffffffffffff:CüvCüv:
kızlar diğer şekerlerin içine lavanta koydum..Bunların içinede kuş lokumu ve badem şekeri koyucam...Çünkü bebek şekerlerinde şeker koyduklarında hem ziyan oluyor hemde çürüyor böylesi bana daha mantıklı geldi..50 TANE aldım.50 tanesi 7.5 tl idi..Üstündeki kalplerinde 120 tanesi 5 tl idi..
ewet canim cok pahali burdaaaaaaaaaaaaa:1no2: amannnnnnnnnnnn oglusum saglikli olsunda :CüvCüv: bana yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgamyoncuiremsudemetcim ben tam konuyu bılmıyorum ama galıba ehlıyet sınavına girdin....msj dan anladıgım üzülme canım boşver maalesef avrupa ulkeleri öle hemen vermiyolar...ablamda geçen sene çok ugraştı...artık bırakcaktıkı sınavı geçti.....bıde maddı açıdan büyük bi külfet ordada öle mı bılmıyorum ablamda her seferınde özel ders almak mecburdu haftada 4 saat...bozma moralını bıdahakıne denersin...
yazlık cozumlerımız ıste canım :)
benım kararsız oldugum bi konu var sızlerden fıkır almak isitoyrum...ben anakucagı+oto koltugu olanlardan bı tane alcam.pekı portbebeler var ya taşıma çantası gibi ne öle pek sevmem ama lazım olurmu sizce gereklı bişeymı.çünkü anne çantası ve kanguru alcam nasılsa eger oda gereklı bişeyse öle set alayım daha uyguna gelır...
evet ya bende onu düşündüm napcaz artık tüy dökücü falan lazım o anlık gece yarısı olsa yada alınmıcak akdar tüyümüz olsa ayyy
o balık yagı tabletlerı onemlı ama cok dıkkat edın balıgın vucudndan yaılanlardan olsun.bıde bazıları varmıs balıgın kafasından kuyrugundan bılmemneresınden yapıolarmıs.onlar da eczanelerde satılıomus.ve erken doguma sebep oluolarmıs.alırken 40 kere sorun bu neyden yapılmıs olan dıe
buda gobusumuz(1hafta onceki) sikildimmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaa offffffffffffffffff:CüvCüv:
evet ya Allah sabır versinbende ayne canım... ama ağustos başına kadar nasıl dayanıcam sıcaklara bilemiyommm. Allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin kızlar :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:
Canım ben internette biraz bakmıştım , tüy dökücü hamilelikte önerilmiyor maalesef .
Maşallah göbüşe :)) İçinde kine de bende bir tek kendimi şişmiş sanıyordum bu aralar
Ecemcim şekerlerin çok güzel olmuş , bir önerim var o tüyleri daha fazla kullan daha kokoş duruyor o zaman , dün arkadaşımın verdiği öyleydi ::))
yirim kıs senın gobusunu ne gusel top gıbı maşşallahdemetcım bugun tam olarak ne kadarlıksın sımdı
sagollll canim 1 hafda onceki halimiz teyzeleri:CüvCüv:demet maşallah valla sana ve oğluşa
Canım ben internette biraz bakmıştım , tüy dökücü hamilelikte önerilmiyor maalesef .
Maşallah göbüşe :)) İçinde kine de bende bir tek kendimi şişmiş sanıyordum bu aralar
Ecemcim şekerlerin çok güzel olmuş , bir önerim var o tüyleri daha fazla kullan daha kokoş duruyor o zaman , dün arkadaşımın verdiği öyleydi ::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?