2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

buda gobusumuz(1hafta onceki) sikildimmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaa offffffffffffffffff:CüvCüv:
ayyy ne güzel olmuş demet büyütmüşün bebegini çok tatlı maşallah
evet tatlım ben onlardan aldım çok kullanışlı herkes aynısını söylüyor
saol bircancım alayım bende ozaman tşk.ederim.
Kızlar merhaba 4 boyutlu ultrasona girdim, her şey normal şükür, ama beni kendi doktorum meğer hep 4 boyutlu ultrasona sokuyomuş zaten :) Hiç beklediğimi bulamadım, hemde sadece 15 dakika.

gözün aydın canım ..niye begenmedın görüntümü anlaşılmıyodu

evet tatlım al çok güzeller fiyatıda çok uygun 45 tl ye aldık biz mina bebenin karşısındaki dükkandan

Ben arabasını ve anakucağı aldım sadece portbebe gereksiz geldi zati heryere araba ile gidiliyor diye otokoltuğu gibi kullancaz, bir de portbebeyi elinde taşıyan bir adam gördüm alışverişte bayagı zorlanıyordu.Ben anakucagını da arabasında çıkarıp elimde taşımayı düşünmüyorum çok agır olur zatii benim kolların maşallahı var tam bir "Call Centre" biraz daha ağır taşırsam kas yapcam senağlama

Canım çok dikkat et kendine ve bebişine kocaman olmuşsunuz bak ne güzel az kaldı biraz daha gayret..

kızlar ben eylul basına kadar calısıcam ınsallah nıyetım o
Ben 12 Haziran'ı 4 gözle bekliyorum.okullar kapanıyoooo valla çocuklardan daha çok biz gün sayıyoruz. Sonra inşallah yerime gelecek olan kişi gelirde bende herşeyi teslim eder ayrılırım..:Saruboceq:

napıyım canım. eşim bıraklıyo o alıyo. ee işimde rahat. erkenden bırakıp bebekle az zaman gecırmıyım dıyorum

msms,
dogumdan once 8 hafta iznimiz var ama calisabiir raporu alinca 5 hafta daha calisabiliyorsun. son 3 hafta ise zorunlu izne ayiriyorlar sen istemesende.
hatta sen calismaya gitsen bile yasal iznin baslatiliyor benim bildigim.

bosuna iznin yanmasin?

napıyım canım. eşim bıraklıyo o alıyo. ee işimde rahat. erkenden bırakıp bebekle az zaman gecırmıyım dıyorum

ya tmam anladım ama son 1-2 hafta dinlen doğum zaten sarsçek seni hem bebişin kilosunuda çok etkiliyo son haftalar annenin dinlenmesine bağlııı ama sen bilirsin tabiykiii hayırlısı ne diyim

kızlar mumkun mertebe dogalını tuketın. çipuranın tavuktan farkı yok. çokda lezetlı. fırınlarınızda ızgarının ustundede mis gibi oluyo

kızlar benim eşim profesyonel balık konusunda , aynı zaman da zıpkınla avcılık yapıyor balık avcılığı...

biz iki üç aydır çipurayı bıraktık, evet tadının tavuktan farkı yok çipuranın, çünkü tavuk yemiyle besleniyorlar, ve size deniz çipurası diye satılıyor, halbuki onların hepsi çiftlik balığı... malesef doğal almayan tavuk yemiyle beslendikleri için de balık olarak vitaminsel değeri oldukça az. eşim çipura yiyeceğine tavuk ye aynı şey diyor. ve birçok büyük marketlerdeki balıkçıyla bu yüzden de tartışmışlığı vardır, üstüne basarak soruyor deniz mi çiftlik mi diye, onlar da ilk başta deniz abi diye ısrar ediyor, sonra sizi şikayet edeceğini söylüyor, ama abi yapma başka türlü millet almıyor, nasıl olsa anlamıyorlar diye yalvarıyorlar....

balık alımı konusunda çok dikkat edin bence, mevsimi olan balıkları ve deniz olanlarını tercih edin, bu konuda bilen birisi olmadıkça malesef denizle çiftlik balığını anlamak çok zor. biz 1 aydır levrek yiyoruz sadecee....

tamam tulaycım.ben facebookta falan takılmadıgım ıcın goremıorum sızlerı.e gobek showa da katılmıosunuz ondan yanı.

poyraz kıpırdanıyo şuan karnı doydu paşamın

:CüvCüv: masallah yerim onu ben ohhhh yarasin pasaya karnida doymus annesi sutunude icirir akasam ne guzellllllllll ya benimki hep asagiyi tekmeliyor yukari cikiyor iki tekme sonra hep asagida yaaaaaaaa sen yukardami hissediyorsun asagidamiiiiiiiiiii:CüvCüv:

Çok teşekkür ederim canım :)) Ama işte ne bileyim tartı ööle demiyor 21 haftamdayım ve 7 kilo aldım :çok üzgünüm: ... Valla görüşelim ya , ama bana iş çıkışı uyar bir gün ayarlayalım , çünkü hafta sonu zor olur gelmem buralara :)) Önümüzde ki haftalarda bir gün olur yani ...

Ayrıca şunu anladım ki ben annemle çok iyi geçinirim ama yokkkkk hamilelikte onun lafları bile batıyor bana :) Ki kadın yakınımda bile değil haziran gibi gelmeyi düşünüyolar , bakalım o zaman ne dicek ben heralde biraz daha şişerim sürekli telde bana şunu yap bunu yap şööle kıyafet al böyle giyin şunu yeme bunu ye diyip duruyor ...Ama geldiğinde konuşucam , anne senin sözlerin bile bana batıyor ne olur fazla konuşma dicem a.s.

yok canım dogru bılıyorsun. o yuzden eylul bası zaten. 22 eylulde falan gorunuyo dogumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…