kızım oldu olcek işte doğur barii bu ne yaww
ayyy ne güzel olmuş demet büyütmüşün bebegini çok tatlı maşallahbuda gobusumuz(1hafta onceki) sikildimmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaa offffffffffffffffff:CüvCüv:
saol bircancım alayım bende ozaman tşk.ederim.evet tatlım ben onlardan aldım çok kullanışlı herkes aynısını söylüyor
Kızlar merhaba 4 boyutlu ultrasona girdim, her şey normal şükür, ama beni kendi doktorum meğer hep 4 boyutlu ultrasona sokuyomuş zaten :) Hiç beklediğimi bulamadım, hemde sadece 15 dakika.
kızlar ben eylul basına kadar calısıcam ınsallah nıyetım o
maaşallah cnm bende bukadar oldum valla herkes 2 kizmi diye soruyo yawwwkaydirigubbakcemile3
maşallah canım benim
ayyy ne güzel olmuş demet büyütmüşün bebegini çok tatlı maşallah
saol bircancım alayım bende ozaman tşk.ederim.
gözün aydın canım ..niye begenmedın görüntümü anlaşılmıyodu
canım nasıl dayancaksın Allah güç kuvvet versin
ya o kadar oldu mu tulaycım senın de e koysanız gorcez ama neyyysssee
sagolun teyzeleri,poyraz ve halil ibrahim pasalar nasillargamyoncuiremsugamyoncuiremsu
benım kararsız oldugum bi konu var sızlerden fıkır almak isitoyrum...ben anakucagı+oto koltugu olanlardan bı tane alcam.pekı portbebeler var ya taşıma çantası gibi ne öle pek sevmem ama lazım olurmu sizce gereklı bişeymı.çünkü anne çantası ve kanguru alcam nasılsa eger oda gereklı bişeyse öle set alayım daha uyguna gelır...
Canım çok dikkat et kendine ve bebişine kocaman olmuşsunuz bak ne güzel az kaldı biraz daha gayret..Herkese merhaba. Bizde yemek yedik geldik. Kızlar durdum durdum hamileliğimin 24. haftasında iş başı yaptım. Çok zor geldi ama. Bir de benimkisi riskli gebelik. Bakalım doktor ne diyecek belki rapor falan vereyim sen yine evinde otur der. Çalışan annelere Allah kolaylık versin. Devlette 32. haftada izne ayrılabiliyormuşuz. O zaman 8 haftacık kalıyo...
Ben 12 Haziran'ı 4 gözle bekliyorum.okullar kapanıyoooo valla çocuklardan daha çok biz gün sayıyoruz. Sonra inşallah yerime gelecek olan kişi gelirde bende herşeyi teslim eder ayrılırım..:Saruboceq:kızlar ben eylul basına kadar calısıcam ınsallah nıyetım o
napıyım canım. eşim bıraklıyo o alıyo. ee işimde rahat. erkenden bırakıp bebekle az zaman gecırmıyım dıyorum
evet tatlım al çok güzeller fiyatıda çok uygun 45 tl ye aldık biz mina bebenin karşısındaki dükkandan
napıyım canım. eşim bıraklıyo o alıyo. ee işimde rahat. erkenden bırakıp bebekle az zaman gecırmıyım dıyorum
kızlar mumkun mertebe dogalını tuketın. çipuranın tavuktan farkı yok. çokda lezetlı. fırınlarınızda ızgarının ustundede mis gibi oluyo
poyraz kıpırdanıyo şuan karnı doydu paşamın
kılzar meraba.... ancak girebildim işlerden.....
yasemincim artık bişeyler ayarlayalım da görüşelim iş çıkışı, seher de gelir.... bu arada valla söylediklerimde samimiyim, seni görmesem yorum yapmazdın, senin göbüşün dışında hiçbir yerinde kilo belirtisi yok, bacaklarını da taytla gördüm ya, incecik bence bir hamile bayana nazaran....... sakın bundan sonra kim ne derse desin takma...
dün de annemler bizdeydi, bana sen hiç hamile gibi değilsin, çöp gibi bişey doğurursun artık diyo :çok üzgünüm: ay ne yapcağımı şaşırdım ya....
msms,
dogumdan once 8 hafta iznimiz var ama calisabiir raporu alinca 5 hafta daha calisabiliyorsun. son 3 hafta ise zorunlu izne ayiriyorlar sen istemesende.
hatta sen calismaya gitsen bile yasal iznin baslatiliyor benim bildigim.
bosuna iznin yanmasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?