2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar
nasılsınız bakalım bebişlerimiz nasıl
bişey sorcam sizlere bebeğin kalbi durduğunda bunu nasıl anlarsın kanaman falanmı olur yoksa ultrasondamı sadece anlaşılır?merak ettim ya

merhaba kızlar
bişey sorcam sizlere bebeğin kalbi durduğunda bunu nasıl anlarsın kanaman falanmı olur yoksa ultrasondamı sadece anlaşılır?merak ettim ya

Selam cnm. Ben iyiyim. sen nasılsın bakalım? Bebeğin kalbinin durduğu ultrasonla anlaşılıyor cnm sanırım ben öyle biliyorum.

Selam cnm. Ben iyiyim. sen nasılsın bakalım? Bebeğin kalbinin durduğu ultrasonla anlaşılıyor cnm sanırım ben öyle biliyorum.

canım saol ya biraz önce merdivenlerden düşüodum çok heyecanlandım ve kalp atışlarım hızlandı bi kaç gün önce yine aynısı oldu etkilermi bişey olurmu acaba diye düşünmeye başladım

canım saol ya biraz önce merdivenlerden düşüodum çok heyecanlandım ve kalp atışlarım hızlandı bi kaç gün önce yine aynısı oldu etkilermi bişey olurmu acaba diye düşünmeye başladım

Cnm tansiyonunmu yükseldi acaba? Bendede bazen kalp çarpıntısı oluyor. Doktor tansiyonun yükseliyor olabilir demişti. Sende bir doktoruna danış istersen

eylülcüm asıl yazını tam bulamadım kaç haftalık hamişsin bilmiyorum ama bende 6 haftalıkken gittim hiçbirşey göremedi doktor. bebeğe ait birşey görünmüyor boş gibi dedi. sonra 1 hafta sonra çağırdı resmini bile çektik kalbi güp güp atıyordu şimdi 8 haftalık oldum hadi hayırlısı aklına kötü şeyler getirme bulantın falan oluyormu.... bebeğin görünmesi kişiden kişiye değişirmiş sonuçta ne zaman döllendiğini bilemeyiz.. üzme canını bol bol dua oku...... sağlıkla kal hayırlı olsun.. Rabbim tamamına erdirsin....

meraba kızlar nasılsınız giremiyodum bi kaç gündür bugün 8. haftaya girdim ya ama ben kendimi iyi hissediyorum bulantım falanda olmuyo bulantısı olmayan varmı benim gibi buda korkutuyo beni.

aman kızlar dikkat edin ve aklınıza kötü şeyler getirmeyin evlerden ırak benim internet gidiyor geliyor ekrana bakmaktan bi hal oldum

meraba kızlar nasılsınız giremiyodum bi kaç gündür bugün 8. haftaya girdim ya ama ben kendimi iyi hissediyorum bulantım falanda olmuyo bulantısı olmayan varmı benim gibi buda korkutuyo beni.

kız daha ne istiyosun ne güzel işte senin canın belirti istiyo galiba annesi bebeğin uslu demekki benim bulantılarım oluyo ama öğürme kusma yok. içim bayılır gibi oluyo bugün bende 8. haftalık oldum .... günümüz bir herhal......:dance:

yani eylülcüm şimdi buldum yazını umarım budur... daha 19 ocakta çok yeniymişsin canım dur hele hiç korkma dikkat et kendine.... a.s.

flover dikkat et canım Rabbim ikinizide korusun... bebeğin ölümü bazı kadınlarda hemen kanamaya neden oluyo bazılarında bir- kaç gün sonra.. Allah korusun insan korkuyo dimi şuan biz bebeklerimizin hareketlerini hissedemediğimiz için bilemiyoruz tabi umarım çok iyilerdir.... biran öce büyüselerde tekmelerini hissetsek.. yüreğini ferah tut. güzel şeyler düşün...

neyse ki benim bu aralar durgun yoğun değilim nevestabircan bol bol su içebiliyor musun benim şu an blantım olmadığı için güzel içiyorum zaten susuyorum hangi siteyi okusam bol sıvı diyor

neyse ki benim bu aralar durgun yoğun değilim nevestabircan bol bol su içebiliyor musun benim şu an blantım olmadığı için güzel içiyorum zaten susuyorum hangi siteyi okusam bol sıvı diyor

ben yazın 3 litre içiyordum ama benimde pek bulantım yok o yüzden günde 2 litre içiyorum su süt te içiyorum ama bazen ancak 1,5 litre su içiyorum bu seferde tuvalete gidip geliyorum oda olmuyo iş yerinde :) sen ne kadarlıksın

gamma sanada oluyormu hamile kaldığımdan beri vakit geçiremiyorum iş yerinde aklım hep eve gidip yatmakta ohh bide şçyle battaniyeni alıcaksın tv karşısında ne güsel

gamma sanada oluyormu hamile kaldığımdan beri vakit geçiremiyorum iş yerinde aklım hep eve gidip yatmakta ohh bide şçyle battaniyeni alıcaksın tv karşısında ne güsel

aynen canım ben 5 hafta cumartesi doktora gidecem aman geçmiyor günler ne güzel olurdu zaten öğle acayip uyku bastırıyor zor duruyorum ne olcak böyle bilmemkafamçokkarıştı

aynen canım ben 5 hafta cumartesi doktora gidecem aman geçmiyor günler ne güzel olurdu zaten öğle acayip uyku bastırıyor zor duruyorum ne olcak böyle bilmemkafamçokkarıştı

zor dayanıyorum bende hep uykum var arada başımda ağrıyor bide iki gündür habşurup duruyorum. sabahta yağmurda çok ıslandım hala ıslağım. hasta olmam inşallah

merhaba kızlar

Canım bu soruyu birkaç gün önce bende sormuştum ve tatmin edici bir yanıt alamadığım için kendim araştırdım. Öyle bir durumda annedeki tüm belirtiler bir anda yok oluyormuş.Mesela bulantı , göğüslerde hassasiyet , halsizlik vb.. şeyler. Ayrıca kanama falan da olmuyormuş. Mesela 1 ay karnında haberi olmadan taşıyan insanlar varmış...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…