merhaba kızlar
nasılsınız bakalım bebişlerimiz nasıl
bişey sorcam sizlere bebeğin kalbi durduğunda bunu nasıl anlarsın kanaman falanmı olur yoksa ultrasondamı sadece anlaşılır?merak ettim ya
Selam cnm. Ben iyiyim. sen nasılsın bakalım? Bebeğin kalbinin durduğu ultrasonla anlaşılıyor cnm sanırım ben öyle biliyorum.
canım saol ya biraz önce merdivenlerden düşüodum çok heyecanlandım ve kalp atışlarım hızlandı bi kaç gün önce yine aynısı oldu etkilermi bişey olurmu acaba diye düşünmeye başladım
Kanaman var mı canım?
meraba kızlar nasılsınız giremiyodum bi kaç gündür bugün 8. haftaya girdim ya ama ben kendimi iyi hissediyorum bulantım falanda olmuyo bulantısı olmayan varmı benim gibi buda korkutuyo beni.
sağol canım hoşbuldum aynı şeyleri hissettiğim insanlarla birlikte olmak güzel bi duygu benim sat:15 Aralık ancak 19 ocak ta ultrasonda göremedik vajinal ultrasonda kese göründü 2 şubatta kalp atışlarımızı duycaz inşallah sen nekadarlıksın
neyse ki benim bu aralar durgun yoğun değilim nevestabircan bol bol su içebiliyor musun benim şu an blantım olmadığı için güzel içiyorum zaten susuyorum hangi siteyi okusam bol sıvı diyor
aynen banada herkes kız diyor ama sağlıklı olsun bana yeter. ama bende kız hissediyorum (ya benimde canımı çektirdin. limonlu su)
gamma sanada oluyormu hamile kaldığımdan beri vakit geçiremiyorum iş yerinde aklım hep eve gidip yatmakta ohh bide şçyle battaniyeni alıcaksın tv karşısında ne güsel
aynen canım ben 5 hafta cumartesi doktora gidecem aman geçmiyor günler ne güzel olurdu zaten öğle acayip uyku bastırıyor zor duruyorum ne olcak böyle bilmemkafamçokkarıştı
merhaba kızlar
nasılsınız bakalım bebişlerimiz nasıl
bişey sorcam sizlere bebeğin kalbi durduğunda bunu nasıl anlarsın kanaman falanmı olur yoksa ultrasondamı sadece anlaşılır?merak ettim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?