gunaydin guzel anneler...dr den geliyorum keseyi gorduk cok sukur hersey normal simdilik :) artik 4 hafta sonrada kalp atislarini dinler bebeyin olcumunu yapariz dedi dr....4 hafta cok ama beklicaz artik napalim....:))))
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev252pr___.png
bu linki yapıştır cnm profilinin içine. Senin için yaptım ben
gunaydin guzel anneler...Dr den geliyorum keseyi gorduk cok sukur hersey normal simdilik :) artik 4 hafta sonrada kalp atislarini dinler bebeyin olcumunu yapariz dedi Dr....4 hafta cok ama beklicaz artik napalim....:))))
çok sevindim canım beklemek biraz zor ama bebekleri veren Allah sabrınıda veriyor
su an kac haftalık canım...?
Dr 1 aylik dedi. benim hesabima gore 5 haftalik oldu bugun canim:ecrin_bebek:
bende yarın gidcem duyarmıyım acaba kalp atıslarını...
İyiyim canım sağol sen nasılsın? Midem şimdilik iyi gibi ama fazlasıyla iştahsızlık var.
Sanki birşeyler yersem yine bulanacak gibi geliyor. Senden naber?
Günaydın kızlar anca girebildim ben nasılsınız
slmm guzel annelerr..... ya bugun cookk bulanıyoo midem yaa sanki cıkarıcam
gunaydin guzel anneler...Dr den geliyorum keseyi gorduk cok sukur hersey normal simdilik :) artik 4 hafta sonrada kalp atislarini dinler bebeyin olcumunu yapariz dedi Dr....4 hafta cok ama beklicaz artik napalim....:))))
CANIM bende istiyorum banada yaparmısın :)))7 aralık SAT ım....a.s.
Kızlar ya aklım hep bebeğimde acaba kalbi atıyormu iyimi bazen ne bulantım ne ağrım oluyor korkuyorum
slm kızlar ya bende bugün kendime gelemedim sabahtan beri midem çok kötü şu 2 hafta geçse dr gidicem ama...senağlama
canım eline sağlık çok teşekkür ederim :))a.s.
:CüvCüv:Çok üzgünüm çoookama bende 2009 eylül annesiyimmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?