2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slmm guzel annelerr..... ya bugun cookk bulanıyoo midem yaa sanki cıkarıcam

gunaydin guzel anneler...Dr den geliyorum keseyi gorduk cok sukur hersey normal simdilik :) artik 4 hafta sonrada kalp atislarini dinler bebeyin olcumunu yapariz dedi Dr....4 hafta cok ama beklicaz artik napalim....:))))

gunaydin guzel anneler...dr den geliyorum keseyi gorduk cok sukur hersey normal simdilik :) artik 4 hafta sonrada kalp atislarini dinler bebeyin olcumunu yapariz dedi dr....4 hafta cok ama beklicaz artik napalim....:))))

çok sevindim canım beklemek biraz zor ama bebekleri veren Allah sabrınıda veriyor

gunaydin guzel anneler...Dr den geliyorum keseyi gorduk cok sukur hersey normal simdilik :) artik 4 hafta sonrada kalp atislarini dinler bebeyin olcumunu yapariz dedi Dr....4 hafta cok ama beklicaz artik napalim....:))))

su an kac haftalık canım...?

Kızlar ya aklım hep bebeğimde acaba kalbi atıyormu iyimi bazen ne bulantım ne ağrım oluyor korkuyorum

İyiyim canım sağol sen nasılsın? Midem şimdilik iyi gibi ama fazlasıyla iştahsızlık var.
Sanki birşeyler yersem yine bulanacak gibi geliyor. Senden naber?

Bende iyiyim bugün sanırım. Henüz yok bulantım falan. Birazdan bişiler yemeye çalışcam bakalım hayırlısı.

Günaydın kızlar anca girebildim ben nasılsınız

Günaydın cnm. Bebişin nasıl?

slmm guzel annelerr..... ya bugun cookk bulanıyoo midem yaa sanki cıkarıcam

Günaydın tatlım. Başladımı kıs bulantılar?

Tebrik ederim cnm. çok sevindim. Sabretceksin artık zor ama

CANIM bende istiyorum banada yaparmısın :)))7 aralık SAT ım....a.s.

Tamam cnm yapıcam şimdi 1 dk.

listeyi yapan arkadaslar benide eklermisiniz kaydirigubbakcemile5... SAT 25 aralik tahmini dogum tarihi 1 Ekim 58 kilo kiz erkek tahminim yok....simdiden tesekkurler ekleyen arkadasa kaydirigubbakcemile3a.s.

slm kızlar ya bende bugün kendime gelemedim sabahtan beri midem çok kötü şu 2 hafta geçse dr gidicem ama...senağlama

slm kızlar ya bende bugün kendime gelemedim sabahtan beri midem çok kötü şu 2 hafta geçse dr gidicem ama...senağlama

Geçmiş olsun cnm. Maalesef katlanıcaz bu bulantılara napalım.

canım eline sağlık çok teşekkür ederim :))a.s.

Rica ederim cnm :1hug:

:CüvCüv:Çok üzgünüm çoookama bende 2009 eylül annesiyimmm..

Tebrik edrim cnm. Aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…