Günaydın herkese
Kızlar dün benim sol tarafımda kuşun kanat çırpışı gibi bir şeyler oldu. İlk defa geldi başıma.Sizlerden de olan var mıydı böyle. Çok heyecanlandım. Sanki kanat çırpıyor gibiydi. Çok güzeldi ama inş. kötü bişey değildir.
Günaydın şekerlerrrrrrr :) nabersiniz bakalım?
Ayy kızlar rüyamda 5 taşlı pırlanta bir yüzük taktım. Üstünede tek taş bir yüzük ne demek acaba ya ? çok güzeldi parıl parıl parlıyorlardı :uhm:
Günaydınlar herkese,
günaydın canım ne kadar güzel bir rüya, allah hayırlara çıkarsın inşallah,yüzüğün anlamını bilmiyorum ama, eminim hayıra çıkar
dün ilk defa bulantım oldu eve zor attım kendimi karnımda açtı, öğürmekten bir hal oldum,
inşallah devam etmez, gerçekten çok zormuş, Allah hepimize yardım etsin
Saol cnm Allah hayra çıkarsın.
Sorma canım bu bulantı olayı çok kötü. Sık sık ve az yemeni öneriyorum. Bende dün çok kötüydüm. Öğlen başladı akşam 9 a kadar kendimden geçtim valla. 2 haftadır böyleyim ben. İnş. en kısa sürede geçer kafamçokkarıştı
Yalnız Dileğin dediğine katılıyorum, dün sabah ve öğlen 1 su bardağı sıcak suyun içine yarım limon sıkıp içtim, sabah ve öğlen rahattım, limonun kesin faydası var bulantıyı kesmeye, bende yaradı, ve tuzlu şeyler bastırıyor gerçekten
Kızlar günaydın eylül ayının en güzel anne adayları nasılsınız bugün bebişler nasıl.....................
günaydın kızlar herkeze selamlar ya bende takvim eklemek istiyorum ama bilmiyorum bilgiyi nerden bulabilirim teşekkkürler...
canım seçimlerimi yaptık ama bitirme işlemini nasıl yapıcam . olmıycak galiba
bu arada asoscum biz eşimle geçen gün ilk olarak bebişimize bebek bezi aldık:)))))))))
her alışverişe çıktığımızda da almayı düşünüyoruz...
çünkü gerekli dimi ama:)))
evet cnm dileğin formulu bencede baya işe yarıyor.
çok teşekkür ederim canım şuan internette sorun var eğer düzelirse tekrar deniycem şuan açılmıyo sayfa senin gönderimine tıklayınca web sayfası görüntülenemiyor diyor. teşekkrler ama olmıycak galiba internet verdiğin adresi açmıyor
Güle güle kullanalım şekerler...İnşallah hepimiz iyi olalım kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5 nabersin şekercim? Miden nasıl bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?