2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın şekerlerrrrrrr :) nabersiniz bakalım?

Ayy kızlar rüyamda 5 taşlı pırlanta bir yüzük taktım. Üstünede tek taş bir yüzük ne demek acaba ya ? çok güzeldi parıl parıl parlıyorlardı :uhm:

Evet cnm o bendede oluyor. Doktoruma sormuştum. Şuan bebeği hissetmen mümkün değil. Şuanda rahimde çok sıkı bir çalışma var. Çok fazla kan pompalanıyor onu hissediyorsun demişti delikafadulden

Buarada yeni annişlervarmış hepsini tebrik ediyorum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. a.s.

Günaydınlar herkese,

günaydın canım ne kadar güzel bir rüya, allah hayırlara çıkarsın inşallah,yüzüğün anlamını bilmiyorum ama, eminim hayıra çıkar

dün ilk defa bulantım oldu eve zor attım kendimi karnımda açtı, öğürmekten bir hal oldum,
inşallah devam etmez, gerçekten çok zormuş, Allah hepimize yardım etsin

Saol cnm Allah hayra çıkarsın.

Sorma canım bu bulantı olayı çok kötü. Sık sık ve az yemeni öneriyorum. Bende dün çok kötüydüm. Öğlen başladı akşam 9 a kadar kendimden geçtim valla. 2 haftadır böyleyim ben. İnş. en kısa sürede geçer kafamçokkarıştı

Yalnız Dileğin dediğine katılıyorum, dün sabah ve öğlen 1 su bardağı sıcak suyun içine yarım limon sıkıp içtim, sabah ve öğlen rahattım, limonun kesin faydası var bulantıyı kesmeye, bende yaradı, ve tuzlu şeyler bastırıyor gerçekten

evet cnm dileğin formulu bencede baya işe yarıyor.

günaydın kızlar herkeze selamlar ya bende takvim eklemek istiyorum ama bilmiyorum bilgiyi nerden bulabilirim teşekkkürler...

canım seçimlerimi yaptık ama bitirme işlemini nasıl yapıcam . olmıycak galiba

bu arada asoscum biz eşimle geçen gün ilk olarak bebişimize bebek bezi aldık:)))))))))
her alışverişe çıktığımızda da almayı düşünüyoruz...
çünkü gerekli dimi ama:)))

Canım onu biz de düşünmüştük şimdiden almaya başlayalım ileride iyi olur diye.
Ama sonra vazgeçtik daha çok erken diye. Allah korusun ona birşey olsa o bezler
bizi iyice mahveder diye düşündük....

çok teşekkür ederim canım şuan internette sorun var eğer düzelirse tekrar deniycem şuan açılmıyo sayfa senin gönderimine tıklayınca web sayfası görüntülenemiyor diyor. teşekkrler ama olmıycak galiba internet verdiğin adresi açmıyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Rica ederim cnm. Ama senin internette sorun var sanırım. Belki düzelir sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…