slm kızlar döndüm ben cumartesiye az kaldı :teytey: inşallah bende bebişimi göreceğim en sonuncunuz benim akşam baya bi yedim çok şükür iyiyim az öncede süt içtim ama pek sevmem süt napayım bir dikişte içtim benneyaptımki
Baby Gaga: Free Pregnancy Tickers that count-down your Pregnancy Due-Date!
Selam cnm. Hadi az kaldı miniğini görmeye
oldu mu bakalım
Mozijiku canııım yaa 16 aralıktır o
yanlış diyom ben
kusura bakma emii[/QUOTE=
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev264pr___.png
o zaman bu nu yapıştırcak cnm
sevill canım burdada beraberiz.tavsiyelerin için şimdiden çok teşekkür ederim tatlım.
şayet bebişim düşmezse,bulantım olduğunda mutlaka uygulayacam..
sevilcim inşallah nazancımda bu ay burada bize katılır..
Kız noluyo ne düşürmesi, Allah korusun, ben napiyim kanamam oldu bide 10 gündür yatıyorum valla dahada yatıcakmışım Aynen bole oldum-tatlicadiarzu- kaş saç baş hak getire, doktorum raahaaaat, hiçbişe olmaz iyisin diyo , tabi yatan o diil, bide ödüm kopuyo yine olcak diye, bana yanlış negatif sonuç verdilerde 12 tane aspirin aldım adetimi söksün diye ondan oldu diye düşünüyorum poliklinikte yaptırmıştım bi ayağa kalkayımda sorucam hesabını valla. Nazan gelicek bu ay İnşallah çok ümitliyim Nazan ve Cerot , Black bide Selda kalacaklar gibi geliyo bu ay, İnşallah Allah kalplerine göre verir canım. Ne durumdasın bu arada nasıl geçiyo, ben bişey anlamadım daha korkudan hamileyim bile diyemiyorum sesim soluğum kesildi:1shok:
Bu arada 8 aralık son adet 14 Eylül tahmini doğum cinsiyete bişey demiycem daha dşünemedim bile kızlar.
Hepinize sağlıklı hamilelikler.
hayy ellerine sağlık
teşekkür ederim canım a.s.
Rica ederim cnm:icecream:
herkese selamlarrra.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?