2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gördumm oniiiiiiiiiiiii:CüvCüv:

burcucum sen yokken ufak düzeltmeler yaptım listede umarım işine karıştığım iiçin kızmamışsındır..

burcucum sen yokken ufak düzeltmeler yaptım listede umarım işine karıştığım iiçin kızmamışsındır..

Aşkolsun, senin işin benim işim mi var:1hug:İlk mesaj benim olduğu için ilk sayfaya listeyi ben koydum o kadar. Zaten şu anda tatildeyim diye uğraşabiliyorum. Okul açılsın, mecbur yardım isteyeceğim sizlerden

Aşkolsun, senin işin benim işim mi var:1hug:İlk mesaj benim olduğu için ilk sayfaya listeyi ben koydum o kadar. Zaten şu anda tatildeyim diye uğraşabiliyorum. Okul açılsın, mecbur yardım isteyeceğim sizlerden

aynen bende öyle olacağım ama elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım... yaa ne kadar çok kişi kilosunu tahminini yazdırmamış...

selam cici anneler nasılsınız?
ben bugün ilk defa biraz fazla yemek yedim
oda beni mahvetti, çıkarmadan yatarsan ne güzel

kimsecikler kalmamış bugün
yarına görüşürüz artık
rüyanızda meleğinizi görün inşallah

cancanlarım bende sölemiştim ama eklememişsiniz... kilo 59.. asıl istediğim kız ama içime doğan ve herkezin iddia ettiği erkek!! öpüldünüz...

sevill canım burdada beraberiz.tavsiyelerin için şimdiden çok teşekkür ederim tatlım.
şayet bebişim düşmezse,bulantım olduğunda mutlaka uygulayacam..
sevilcim inşallah nazancımda bu ay burada bize katılır..
slm kıslar. hani beni aklememişsiniz. son adet 23 aralık. beklenen doğum tarihi 29 eylül. bende su an 5 haftalık hamileyim
selam canım.benimde son adet tarihim 22 aralık, beklenen doğum tarihimi dr'um,24 eylül olarak söyledi.acep:uhm: bir yanlışlıkmı yaptıki..
sidelya ve mehtap gülü, ikinizi de ekledim listeye şekerler. Bilmeyenler için, liste ilk sayfada ve taamm 51 KİŞİ OLDUKhihoyyyt
burcu canım çok teşekkür ederimm..canım listeyi neden güncellemiyorsun daha iyi olmazmı?tabii yinede kendin bilirsin tatlım..
arkadaşlar benim burcum balık bebişimin başak olacak kısmetse sizlerinn..
arkadaşım benim burcumda balık,bebişimin nasipse akrep olacak..(balık olmasını çok isterdim ama nasip, diğer çocuklarımın ikiside balık..

eslem nasılsın, yeğenim nasıl tatlım?bak nasip, hemen peşinden geldim bacımm..
bütün arkadaşlarımın RABBİM tek avazda kurtulmasını nasip etsinn.AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNN.

Son düzenleme:
Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi...........kg.....cinsiyet tahmini

1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül.................53...kız
3- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül..................76....kız
4- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül.
5- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
6- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
7- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
8- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
9- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
10- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül.................49....kız
11- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
12- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül................64..kız
13- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
14- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
15- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
16- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
17- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
18- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül.............67....erkek
19- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
20- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
21- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül...............49..kız
22- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül..............58..kız
23- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
24- serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
25- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
26- Yasemin-66.........................7 Aralık...............................13 Eylül..............58...kız
27-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül...........48,5....kız
28- fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
29- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
30-emrelebisemre.....................7 Aralık................................14 Eylül.............72...kız
31- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
32- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
33- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
34- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
35- özge_844..........................12 Aralık.................................15 Eylül
36- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
37- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül..........64..erkek
38- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
39- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
40-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül............62.....kız
41-guluncani...........................14 Aralık...............................20 Eylül
42-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
43- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül.............75..kız
44- süm-er................................................ ...........................23 Eylül
45- fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
46- mehtap gülü.......................22 Aralık....................... .......24 Eylül
47-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
48-rapunzell_85........................20 Aralık...............................26 Eylül.............63..kız
49- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
50- sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
51-gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül.............65...kız

EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ

A. adayı.....................ocak...............Cins Tah

1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..Kız
3-((eslem))....................48.5................. ..Kız
4-Ultlar.........................75................. .....Kız
5-rapunzell_82.............63......................K ız
6-desire1983................68......................Kız
7-Mozijiku....................67.................... ..Erkek
8-emrelebisemre.........72.......................Kız
9-bengiii......................49................... ...Kız
10-flower_85..................64..................... ..Kız
11-burko......................76..................... ...Kız
12-asos1980.................64....................... .Erkek
13-dilekakal................53....................... .Kız
13-yasemin-66.............58..........................Kız
14-gamma....................65....................... ...Kız
15-fatoşgül....................62...........................kız
16-mehtap gülü.............72...........................Erkek

burcu tatlım, kilomu ve cinsiyet tahminimi ekledim umarım kızmazsın..a.s.

RABBİM hepimizin gönlündeki muradını versinn..

Günaydın anneler günümüz hayırlı ve keyifli geçsin inşallah..

Günaydın herkese
Kızlar dün benim sol tarafımda kuşun kanat çırpışı gibi bir şeyler oldu. İlk defa geldi başıma.Sizlerden de olan var mıydı böyle. Çok heyecanlandım. Sanki kanat çırpıyor gibiydi. Çok güzeldi ama inş. kötü bişey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…