bak gene yokummmm su kilo ve tahmınde yaaaaaaaaaa
Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi...........kg.....cinsiyet tahmini
1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül.................53...kız
3- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül..................76....kız
4- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül.
5- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
6- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
7- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
8- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
9- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
10- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül.................49....kız
11- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
12- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül................64..kız
13- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
14- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
15- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
16- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
17- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
18- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül.............67....erkek
19- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
20- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
21- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül...............49..kız
22- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül..............58..kız
23- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
24- serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
25- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
26- Yasemin-66.........................7 Aralık...............................13 Eylül..............58...kız
27-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül...........48,5....kız
28- fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
29- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
30-emrelebisemre.....................7 Aralık................................14 Eylül.............72...kız
31- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
32- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
33- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
34- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
35- özge_844..........................12 Aralık.................................15 Eylül
36- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
37- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül..........64..erkek
38- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
39- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
40-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül............62.....kız
41-guluncani...........................14 Aralık...............................20 Eylül
42-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
43- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül.............75..kız
44- süm-er................................................ ...........................23 Eylül
45- fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
46- mehtap gülü.............................................. .....................24 Eylül
47-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
48-rapunzell_85........................20 Aralık...............................26 Eylül.............63..kız
49- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
50- sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
51-gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül.............65...kız
EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ
A. adayı.....................ocak...............Cins Tah
1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..Kız
3-((eslem))....................48.5................. ..Kız
4-Ultlar.........................75................. .....Kız
5-rapunzell_82.............63......................K ız
6-desire1983.................68..................... .Kız ( canım sat listede yoksun)
7-Mozijiku....................67.................... ..Erkek
8-emrelebisemre.........72.......................Kız
9-bengiii......................49................... ...Kız
10-flower_85..................64..................... ..Kız
11-burko......................76..................... ...Kız
12-asos1980.................64....................... .Erkek
13-dilekakal................53....................... .Kız
13-yasemin-66.............58..........................Kız
14-gamma....................65....................... ...Kız
15-fatoşgül....................62...........................kız
daha tahminlerini yazdırmayan çok...
burcucum sen yokken ufak düzeltmeler yaptım listede umarım işine karıştığım iiçin kızmamışsındır..
Aşkolsun, senin işin benim işim mi var:1hug:İlk mesaj benim olduğu için ilk sayfaya listeyi ben koydum o kadar. Zaten şu anda tatildeyim diye uğraşabiliyorum. Okul açılsın, mecbur yardım isteyeceğim sizlerden
gamyoncuiremsu
sevill canım burdada beraberiz.tavsiyelerin için şimdiden çok teşekkür ederim tatlım.Selam kızlar Allah nasip derse bende Eylülde anne olucam, biraz kanamam oldu çok yordum kendimi ve aspirin filan almıştım, ama doktorum ümitli. Acaip bulantım vardı ama 3 4 gündür yok progestan kullanıyorum bebeği korumak için. Bu benim ikinci hamileliğim, 2 yaşında kızım var, geçen sefer hiç bulantım yoktı 3 ayda 5 kilo almıştım gerçi şimdide yatak istiraatindeyim alırım muhtemelen yine. 16 kiloyla bitirdim hamileliğimi 6 ayda eski halime dönmüştüm. Hepinize sağlıklı hamilelikler. Mide bulantısın gazı kaçmış soda, ayva, leblebi altınbaşak öneriyorum.Çok garip ama şalgam suyu iyi geliyo bana yada turşu(!) Yani kısacası Tuzlu şeyler iyi geliyo, tatlı şeyler tetikliyor, bi süre sonra bulantı yapıyo. Günde 2 tane ceviz ve en az haftada iki kere balık (ilk 3 ay için demiyorum bulantı geçince) bebişiniz zeki olsun diyorsanız yiyin, ayva ise bebişiniz güzel olsun diyorsaız yiyin :), 1 kaşık pekmez yada kilo almak istemiyorum diyorsanız 1 kilo çekirdekli kırmızı üzüm 1 litre suda düdüklüde 15 dk. kaynatıp sabahları bikaç kaşık için. Kahve çok zararlı, çay yemekte içmeyin demiri götürüyo. Geçen hamileliğimde solgar prenatal kullandım bunda elevit e başladım siz ne alıyosunuz kızlar. Sizde ne tavsiyeler var başka hai anlatın.
selam canım.benimde son adet tarihim 22 aralık, beklenen doğum tarihimi dr'um,24 eylül olarak söyledi.acep:uhm: bir yanlışlıkmı yaptıki..slm kıslar. hani beni aklememişsiniz. son adet 23 aralık. beklenen doğum tarihi 29 eylül. bende su an 5 haftalık hamileyim
burcu canım çok teşekkür ederimm..canım listeyi neden güncellemiyorsun daha iyi olmazmı?tabii yinede kendin bilirsin tatlım..sidelya ve mehtap gülü, ikinizi de ekledim listeye şekerler. Bilmeyenler için, liste ilk sayfada ve taamm 51 KİŞİ OLDUKhihoyyyt
arkadaşım benim burcumda balık,bebişimin nasipse akrep olacak..(balık olmasını çok isterdim ama nasip, diğer çocuklarımın ikiside balık..arkadaşlar benim burcum balık bebişimin başak olacak kısmetse sizlerinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?