kaydirigubbakcemile3 olur kıs neden olmasın
Bengicim nasılsın?
Kamilecim çok sevindim keseyi gördüğüne cnm.
listeye imza müdürü diye yazalım senide imzası olmayıp yapamayacak olan bacılar
sıkıntı çekmesin
gözüde kalmasın, snein kapını çalsınlar, sevap alırsın maaş yerine kaydirigubbakcemile3
tesekkur ederim canım iyiyim bugun memleketten kayın peder geliyo onun telası var biraz sen nasılsın
şükür oldu şimdi doğru gösteriyor
merhaba kızlar nasılsınız ? yaw 2 gün girmedim 60 sayfa ilerlemeiş valla yarısını okudum umarım önemli bişi yoktur herkes iyidir bebişlerdir iyidir :) galiba yeni katılan rakadaşlar var hepinize hoşgeldiniz safalar getirdiniz diyorum allah tamamamına erdirsin :) eeee ne var ne yok
iyi gozun aydın canım kaç haftalıksın peki . .kalp atıslarını goremediniz heralde
slm güzel anneler nasılsınız... bugün yine midem fena
Yaparım valla seve seve kaydirigubbakcemile5
Ooo gözünaydın cnm. Fazla yorma kendini ama. Bende iyiyim bugün şükür bulantım yok gibi bişi.
Evet şimdi oldu :lepi:
kızlar bu arda ben martın 4 ünde bi prof var aile jinekoloğu imiş bizim sülale kadının elinden geçmiş :) ona gidicem eltime 2 buçuk aylıkken bebeğin cinsiyetini sölemiş çok tecrübeli bi doktor bide şu testler varya ense kalınlığı filan onları yaptırmak için gidicem siz ne zaman yaptırcaksınız ? martın 4 ü benim evlilik yıl dönümüm belki cinsiyetini öğreniriz :)
mozijiku hoş buldum teşekkür ederim...bende bu sabah doktoruma gittim hem keseyi gördük hemde kalp atışını ... çabuk gelişmiş oldugunu söyledi doktor... şükürler olsun...diğer arkadaşlarda hayırlı haberler getirir inş..:Saruboceq:
Dr 1 aylik dedi canim .benim hesabima gore 5 haftalik . kalp atislari icin daha erken dedi 4 hafta sonra bakariz daha iyi olur dedi boy olcumu falan da ozaman olur daha net olur hersey dedi :ecrin_bebek:
canım ya benimkini de bi duzeltiversene rica etsem bugun tam 7 haftalıgım son adet tarihim 3 aralık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?