benim imzam nasıl olmuş kızlar...
ayyyy şekerim valla imrendim canım çekti desem yeridir :) şekerim bunun bi formulü filan varsa söle bizde yapalımHerkese selam kızlara.s.Bugün büyük bir korkuyla uyandım ya dünkü gibi çok bulantım olursa diyekafamçokkarıştıNeyse ki bugün daha iyiyim ve fırsattan istifade sevgilimle çıkınımızı hazırladık, Sahilevlerine kahvaltı yapmaya gittik. Deniz kenarı, kuşlar, kuçular, temiz hava...ooooh çok iyi geldi:icecream:
Tickerı ileride giden arkadaşlar, baby-gaganın tickerını ben de seviyordum ama orada GMT ayarı olmadığı için tarih tam Türkiye tarihine göre gitmiyor. İleri gidiyor sonuçta böyle. GMT ayarı yapılabilen bir site seçip (benimki öyle mesela:) GMT+2 diye ayarlarsanız tam Türkiye saatine göre gidiyor ticker. Benden söylemesi:1rolleyes:
canım çok teşekkür ederim sağol sonunda oldu galiba...
doktorum bana da 5 tahlil vermişti yapıp 4 hafta sonra gelirsin demişti
tabii doktora gitmeye 1 hafta kala yaparım artık bende
2 li tarama testinide gidince ister belki, henüz istemedi
burkoo ohh ne güzel bir kahvaltı yapmışın bee
deniz, kuşlar, kahvaltı süper yaa, bütün günün güzel geçsin inşallah
balık burcuyum yaa deniz deyince bihoş oluyorum
asos hoşgeldin canımcım, nasılsın?
bu arada sende balık burcuymuşsun , ne güzel aynıyız senle
Kamille güzelim Mozijiku imza müdürne söyle hemen halletsin imzanıimzasız kalmayın
KIzlar bu benim ikincisi, bana kalırsa fazla bez biriktirmeyin derim, biriktireceksenizde yenidoğan çok almayın bir anda büyüyolar çünkü, birde belki bebeğiniz kilolu olucak küçük bez çok rahatsız ediyo artı kıyafetleri ve yatağı kirleniyo birde şöyle bir durum var her marka bez her bebeğe iyi gelmiyo diyelimki alerji yaptı (ki en pahalısı pişik yaptı daha ucuzu yapmadı karşı komşumun bebeğine mesela) Napıcaksınız bezleri kızlar o zaman? Tabi alın aradada abartmadan.Canım onu biz de düşünmüştük şimdiden almaya başlayalım ileride iyi olur diye.
Ama sonra vazgeçtik daha çok erken diye. Allah korusun ona birşey olsa o bezler
bizi iyice mahveder diye düşündük....
Mozijiku canim cok tesekkur ediyorum cok guzel oldu imzam :1hug:a.s.a.s.a.s.
hani varya kan testleri tam kan sayımı idrar kızamıkçık rubella filan doktorun senden istemedimi ?
ayyyy şekerim valla imrendim canım çekti desem yeridir :) şekerim bunun bi formulü filan varsa söle bizde yapalımbenimki ben hamile olduğumdan beri daha çok çalışıo ne zaman bi yere gidelim desem şirkette şim var çok yoğunum dio acaba beni aldatıomu ne :) bak şimdi işkilleniorum yaaa :) delikafadulden
kızlar göbüşü büyümeye başlayan varmı ? Belki inanmıycaksınız ama ben pantolonlarımdan farkediyorum sıkmaya başladı.:uhm::sm_confused::dance:
:roflol:Yok be güzelim ne formülü. Benimki de tam tersi, normalde arkadaşlarıyla dışarı çıkmayı falan çok sever, şimdi habire benim dizimin dibinde olmak istiyor. Yanındayken de bebek sever gibi ööyle beni mıncıklıyorGözüne hamileyken daha bir güzel geliyormuşum. Canım benim ya:asigim:
kızlar göbüşü büyümeye başlayan varmı ? Belki inanmıycaksınız ama ben pantolonlarımdan farkediyorum sıkmaya başladı.:uhm::sm_confused::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?