kızlar bu arda ben martın 4 ünde bi prof var aile jinekoloğu imiş bizim sülale kadının elinden geçmiş :) ona gidicem eltime 2 buçuk aylıkken bebeğin cinsiyetini sölemiş çok tecrübeli bi doktor bide şu testler varya ense kalınlığı filan onları yaptırmak için gidicem siz ne zaman yaptırcaksınız ? martın 4 ü benim evlilik yıl dönümüm belki cinsiyetini öğreniriz :)
ben iyim arkideşler :) ama birazcık mide bulantım var bende bol bol sakız çiğniyorum ve düşünmemeye çalışıorum yoksa baş edemem :) bu arada bazı testler vardı hamileliğin 2 . ayında yapılan yaptıran arkadaşlar varmı bildiğim kadarıyla nihal yaptırmıştı başka yaptıran varmı ? ben yaptırdım doktorum sonuçlar gayet iyi dedi progestan kullanıodum bitti doktorum bi daha vermedi bi problem olursa haberim olsun dedi perşembe son olarak gidicem ondan sınra aylık çağıracak sizler ne durumdasınız bakalım
Herkese selam kızlara.s.Bugün büyük bir korkuyla uyandım ya dünkü gibi çok bulantım olursa diyekafamçokkarıştıNeyse ki bugün daha iyiyim ve fırsattan istifade sevgilimle çıkınımızı hazırladık, Sahilevlerine kahvaltı yapmaya gittik. Deniz kenarı, kuşlar, kuçular, temiz hava...ooooh çok iyi geldi:icecream:
Tickerı ileride giden arkadaşlar, baby-gaganın tickerını ben de seviyordum ama orada GMT ayarı olmadığı için tarih tam Türkiye tarihine göre gitmiyor. İleri gidiyor sonuçta böyle. GMT ayarı yapılabilen bir site seçip (benimki öyle mesela:) GMT+2 diye ayarlarsanız tam Türkiye saatine göre gidiyor ticker. Benden söylemesi:1rolleyes:
bir ben imzasiz kalmisim galiba :bbo: arkadaslar rica etsem benim imza olayimada bir el atabilirmisiniz sat 25 aralik simdiden tesekkurler a.s.a.s.[/QUOT
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev273pr___.png
Takvimin burda canım
Herkese selam kızlara.s.Bugün büyük bir korkuyla uyandım ya dünkü gibi çok bulantım olursa diyekafamçokkarıştıNeyse ki bugün daha iyiyim ve fırsattan istifade sevgilimle çıkınımızı hazırladık, Sahilevlerine kahvaltı yapmaya gittik. Deniz kenarı, kuşlar, kuçular, temiz hava...ooooh çok iyi geldi:icecream:
Tickerı ileride giden arkadaşlar, baby-gaganın tickerını ben de seviyordum ama orada GMT ayarı olmadığı için tarih tam Türkiye tarihine göre gitmiyor. İleri gidiyor sonuçta böyle. GMT ayarı yapılabilen bir site seçip (benimki öyle mesela:) GMT+2 diye ayarlarsanız tam Türkiye saatine göre gidiyor ticker. Benden söylemesi:1rolleyes:
pushing hoşgeldin bacımm
yok öyle önemli bişeycikler olmadı yeni katılan arkadaşlar var
çok yeni bişey varsa oda Mozijiku arkadaşımızı İMZA MÜDÜRÜ yaptım hehehe
hepimizin nerdeyse imzasına el attı da sağolsun
sen nasılsın bi yaramazlık yoktur inşallah
ayy kızlar bu şarkılar çok hareketli, dayanamayıp oynicamsositosositokaydirigubbakcemile2:dance:
bebişe bişe olmaz inşallah
benim imzam nasıl olmuş kızlar...
benim imzam nasıl olmuş kızlar...
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev252pr___.png
bu linki yapıştır cnm profilinin içine. Senin için yaptım ben
ben iyim arkideşler :) ama birazcık mide bulantım var bende bol bol sakız çiğniyorum ve düşünmemeye çalışıorum yoksa baş edemem :) bu arada bazı testler vardı hamileliğin 2 . ayında yapılan yaptıran arkadaşlar varmı bildiğim kadarıyla nihal yaptırmıştı başka yaptıran varmı ? ben yaptırdım doktorum sonuçlar gayet iyi dedi progestan kullanıodum bitti doktorum bi daha vermedi bi problem olursa haberim olsun dedi perşembe son olarak gidicem ondan sınra aylık çağıracak sizler ne durumdasınız bakalım
gamma cım sen biraz daha sabırlı ol...şöyle 1 haftacık daha geçsin...annesi sen bebişinle karşılaşmaya ne kadar istekli isen inan o da seninle karşılaşmaya o kadar isteklidir yerimseniben ...hayırlı haberler getir bize inş.. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?