2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

buda sizi çok sevdiğinin farklı bir göstergesi olabilir
aman onlara bişey olmasın, zarar vermiimde diye düşünüyodur belki

Yok o konuda benimki de aynı, vücuduma dokunmaktan acayip çekiniyor, bol bol suratımı mıncıklıyorlaelaelaelaelaeBazen gaz sancım var karnımı biraz ovalar mısın diyorum, ondan bile çekiniyor garibim. 13 Aralıktan beri kardeş gibiyizyerimseniben:roflol:Ama alışacaklar merak etme

:roflol::roflol: kıs bizde 13 aralıktan beri kardeş gibiyiz valla :içelim:

eslem cim aynısını annemde dio seni düşündüğü için dio ama ne biliim bendn utanıo sanki :) burcu valla alemsin gülmekten öldüm bizde kardeş gibiyiz benim ki arada sırada bacım ablacım filan dio nasıl sinirlendirio beni :)

Evet, yeni kulübümüz hayırlı olsun:
KOCASIYLA KARDEŞ KARDEŞ YAŞAYANLAR KULÜBÜ:roflol::roflol::roflol:

şimdi kızlar ben çıkorum güzel bi duş alıcam giyinip görümceciğime gidicem kendinize ve bebişlerinize iii bakın allah a emenet olun daha sonra görüşürüz :)

bende aynıyım kızlar
yatağımın bir köşesini eşime kiraladım
sessiz sedasız yatıyo garibim
neyseki alıştı sanki hehehe

akşama görüşürüz kızlar
kayınpederim rahatsızmış inip ona bakiim
eltimede uğrarım
neyseki uzak değiller, alt katımda oturuyorlar, yoksa hiç halim yok biyere gitmeye
öptüm hepinizi görüşürük

aranızda tek azgın teke benim kocamı yaneeee. valla grip olduumda zar zor ayrı yatırdım onu onada geçmesin hasta olmasın die. dün gece allalalalla die yatağa bi girişi vardı sormayın :) töbe töbe.. anacımm valla özel mözel kalmadı bu topiktede heeeee...

ama kızlar dr lar zaten hiçbişeyi çok ileri gidilmedii müddetçe yasaklamıolar ki.. aksine bırakmayın rahminiz kasılsın ki rahatlasın diolar.. tek bir pozisyonda olmak kaydıyla tabii.. valla benimki bütün gece eli karnımda uyuyo..

valla bizim doktor izin vermedi. 3 ay yasak bize

selamlaaaarrr :teytey: :teytey:
uzuuuuuuuun bir süre beraberiz sanırm a.s.
ben de dün itibarı ile 5 haftalık olduğumu öğrenmiş oldum :teytey: :teytey:
sat 22 aralık ve muhtemel doğum tarihim de 28 eylül 2009
listeye eklenebilir miyiiimmm a.s.

valla bizim doktor izin vermedi. 3 ay yasak bize

benim merak ettiğim de buydu çünkü bu ay günüme 10 gün varken lekelenmelerim oldu ve çok hafiften karın ağrılarım...
günümü 2 gün geçtik test yaptım bebiş çıktı...
doktora gittim söylemeyi unuttum bunu..
lekeler için başka doktora gitmiştim, o progestan verdi (şaşırdım zaten ilk kez başıma geliyor düzenliyim demiştim çünkü)
hala da ara ara lekelenmem oluyor kahverengi olarak...
ilişkiden korkuyorum doğal olarak ve kociş de çok korkuyor tabiii...
sanırım özele gitmenin zamanı geldi ):

Hoşgeldin cnm aramıza . Tebrik ederim :1hug:

Evet cnm biran önce doktora danış derim. Zaten asla şu durumda ilişkiye girmek çok çok sakıncalı :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…