benimkide çok sever zaten bi ton aradaşı var bana dokunmuo bile bebişe bişi olur die benim ki kafayı yedi diorum ya benimle yatmıo bile bişi olur bebek hisseder diorum sen hissediomuydun diye hatırlamıorum dio ayyy kafayı yicem ya benden soğudu gibi gelio napııım sizdede de böle olan varmı arkadaşlar yoksa bi cins benimki misenağlama
benimkide çok sever zaten bi ton aradaşı var bana dokunmuo bile bebişe bişi olur die benim ki kafayı yedi diorum ya benimle yatmıo bile bişi olur bebek hisseder diorum sen hissediomuydun diye hatırlamıorum dio ayyy kafayı yicem ya benden soğudu gibi gelio napııım sizdede de böle olan varmı arkadaşlar yoksa bi cins benimki misenağlama
Yok o konuda benimki de aynı, vücuduma dokunmaktan acayip çekiniyor, bol bol suratımı mıncıklıyorlaelaelaelaelaeBazen gaz sancım var karnımı biraz ovalar mısın diyorum, ondan bile çekiniyor garibim. 13 Aralıktan beri kardeş gibiyizyerimseniben:roflol:Ama alışacaklar merak etme
Evet, yeni kulübümüz hayırlı olsun:
KOCASIYLA KARDEŞ KARDEŞ YAŞAYANLAR KULÜBÜ:roflol::roflol::roflol:
şimdi kızlar ben çıkorum güzel bi duş alıcam giyinip görümceciğime gidicem kendinize ve bebişlerinize iii bakın allah a emenet olun daha sonra görüşürüz :)
akşama görüşürüz kızlar
kayınpederim rahatsızmış inip ona bakiim
eltimede uğrarım
neyseki uzak değiller, alt katımda oturuyorlar, yoksa hiç halim yok biyere gitmeye
öptüm hepinizi görüşürük
ama kızlar dr lar zaten hiçbişeyi çok ileri gidilmedii müddetçe yasaklamıolar ki.. aksine bırakmayın rahminiz kasılsın ki rahatlasın diolar.. tek bir pozisyonda olmak kaydıyla tabii.. valla benimki bütün gece eli karnımda uyuyo..
valla bizim doktor izin vermedi. 3 ay yasak bize
selamlaaaarrr :teytey: :teytey:
uzuuuuuuuun bir süre beraberiz sanırm a.s.
ben de dün itibarı ile 5 haftalık olduğumu öğrenmiş oldum :teytey: :teytey:
sat 22 aralık ve muhtemel doğum tarihim de 28 eylül 2009
listeye eklenebilir miyiiimmm a.s.
benim merak ettiğim de buydu çünkü bu ay günüme 10 gün varken lekelenmelerim oldu ve çok hafiften karın ağrılarım...
günümü 2 gün geçtik test yaptım bebiş çıktı...
doktora gittim söylemeyi unuttum bunu..
lekeler için başka doktora gitmiştim, o progestan verdi (şaşırdım zaten ilk kez başıma geliyor düzenliyim demiştim çünkü)
hala da ara ara lekelenmem oluyor kahverengi olarak...
ilişkiden korkuyorum doğal olarak ve kociş de çok korkuyor tabiii...
sanırım özele gitmenin zamanı geldi ):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?