selam arkadaşlar
pushing valla sağolsun eltim geldi yemeğimi pişirip evine indi
Allah razı olsun ondan
pilav ve sulu patates yaptı, bide ayran
Arkadaşlar ben araya girip bişey sorcam sizlere bende eylül annesi olucam inşallah geçen hafta keseyi gördüm şuan 6+2 hamileyim ama hiç bulantı, uyku hali, kokulara hassasiyet falan hiçbişey yok bende ... 10 şubat ta kalp atışları için gidicem inşallah bi sorun yoktur çok korkuyorum.. Siz nasıldınız bu haftalarda???
vay be ne eltiymiş ilk ve tek herhalde :) benimkiler hiç bişi yapmıolar hemen altımda hepsi sıra sıra dizili ama hiç bişi yaptıkları yok kıymetini bil canım
mrb canım bende 6+1 günlüğüm ama daha bendede mide bulantısı yok.biraz uyku hali var.daha önceki hamileliğimde 7 haftadan sonra başlamıştı tiksinti oluşmuştu bulantı hiç olmadı.kişiden kişiye değişiyor canım.negüzel keyfini cıkar bence.kaydirigubbakcemile2Arkadaşlar ben araya girip bişey sorcam sizlere bende eylül annesi olucam inşallah geçen hafta keseyi gördüm şuan 6+2 hamileyim ama hiç bulantı, uyku hali, kokulara hassasiyet falan hiçbişey yok bende ... 10 şubat ta kalp atışları için gidicem inşallah bi sorun yoktur çok korkuyorum.. Siz nasıldınız bu haftalarda???
hadii yaa seninkilerde ne ruhsuzlar öyle, hiçmi yaşamadılar bu zamanları
bilmezmiyim, valla herzaman diyorum Allah razı olsun, iyiki var
hemen alt katımda oturuyor
ihtiyacı olan herşeyi fırsat bilerek hediye alıyorum bende, seviyorum Allah için
1 tane tek ya eltim belki ondandır
evet canım yakınmışız :)beykozdayım ben, sen çamlaıcadamıydın
hastane olarak ben ümraniyede medicana ya gidiorum bana yakın o yüzden :9 erdem hastanesini çok arştırdım iyi mi
Tşk ederim arkadaşlar içimi rahatlattınız... Eslem cim bende beykozdayım kavacık ta işyerim... Sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?