2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar
pushing valla sağolsun eltim geldi yemeğimi pişirip evine indi
Allah razı olsun ondan
pilav ve sulu patates yaptı, bide ayran

vay be ne eltiymiş ilk ve tek herhalde :) benimkiler hiç bişi yapmıolar hemen altımda hepsi sıra sıra dizili ama hiç bişi yaptıkları yok kıymetini bil canım

canım bu kişiye göre değişiyor
ne güzel işte herşey yolundaymış
şükret haline, iyiki bizim gibi değilsin
doktorlar üstüne basarak söylüyorlar zaten
bazılarının ne midesi bulanır, ne halsizlik olur nede başka birşey
bu onların endişelenmelerini gerektirmez, biz ultrasondan herşeyin normal olduğunu görelim yeter
anlayacağın şanslılar listesindesin sende, tadını çıkar

vay be ne eltiymiş ilk ve tek herhalde :) benimkiler hiç bişi yapmıolar hemen altımda hepsi sıra sıra dizili ama hiç bişi yaptıkları yok kıymetini bil canım

hadii yaa seninkilerde ne ruhsuzlar öyle, hiçmi yaşamadılar bu zamanları
bilmezmiyim, valla herzaman diyorum Allah razı olsun, iyiki var
hemen alt katımda oturuyor
ihtiyacı olan herşeyi fırsat bilerek hediye alıyorum bende, seviyorum Allah için
1 tane tek ya eltim belki ondandır

şu an bende de yok hiç bir belirti hatta bu akşam bir test daha yapacağım... geçen akşam pırasa yapacaktım yapamamıştım pırasa yapacağım bu akşam... yarın tatil doktora gideceğim çok şükür bugün geçti ben çıkıyorum görüşürüz ...yarın inşallah iyi haberler vereceğim çok öpüyorum kendinize iyi bakın

mrb canım bende 6+1 günlüğüm ama daha bendede mide bulantısı yok.biraz uyku hali var.daha önceki hamileliğimde 7 haftadan sonra başlamıştı tiksinti oluşmuştu bulantı hiç olmadı.kişiden kişiye değişiyor canım.negüzel keyfini cıkar bence.kaydirigubbakcemile2

benimkilerde altımda oturuo hemde 3 tane :) en küçükleri benim belkide ondandır anlaşamıorum ayk uyduramıorum her sözümü yanlış anlamk için uğraşıolar sanki ben a desem b anlıolar bdesem aanlıolar sonra kavga ediorum moralim bozuluo en iyisi tamah etmemek kapımı kapadım görmüorum duymuorum bilmiorum :) üç maymunu oynuorum

boşveer bırak kendi hallerine
görünce selam ver yeter
öyle oturup muhabbet etmek gelmiyorsa içinden etme
ama görüncede selamını esirgeme yerimseniben
belki çocuğun olunca anlarşırsınız, insanın yakınında arkadaşa ihtiyacı oluyor
eltin arkadaşın olursa çok daha güzel oluyor tabii

çamlıca beakrken gelirdim arkadaşlarla :)))
alışverişlerimi ümraniyede yapıyorum
hastane olarakda ERDEM hastanesine gidiyorum

hastane olarak ben ümraniyede medicana ya gidiorum bana yakın o yüzden :9 erdem hastanesini çok arştırdım iyi mi

ben çıkıyorum eşim gelcek birazdan sofrayı kurayım
görüşürüz canım, kendine ve mercimeğe dikkat et :))

hastane olarak ben ümraniyede medicana ya gidiorum bana yakın o yüzden :9 erdem hastanesini çok arştırdım iyi mi

ben çok memnunum hem doktorundan hemde hastanesinden
5,5 ay önce eltim orda doğum yaptı
refakatçi olarak yanında kalmıştım, normal doğum oldu
personelinden tut, doktoruna kadar çok ilgiliydiler
ayrıca hastane çok temiz, fiyat olarakda bana çok uygun
Adalet hanıma gidiyorum, birde Ayşe Katrancı var oda süper bi doktor

medicanada yoğun bakım hemşiresi olaraka çalışan bi arkadaşım var :))

acaba medicana hakkında ne dio gerçi sen şimdi çıkıcaksın müsait olduğunda cevaplarsın canım eşinin yemeğini hazırla bekletme benim yüzümden :)

Tşk ederim arkadaşlar içimi rahatlattınız... Eslem cim bende beykozdayım kavacık ta işyerim... Sen nerdesin

henüz gelmedi ama her an kapıyı çalabilir :))
tamam senin için arar sorarım arkadaşıma
nasıl, memnunlarmı filan diye yerimseniben
öğrenince sana geri dönerim canım

çok teşşekkür ederim canım zehra koçer die bi dokror var ben ona gidorum bi sor nasıl bi doktormuş haberlerini bekliorum şimdiden çok teşşekkür ederim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…