2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size bi akıl danışıcam benim pantolonlarım sıkmaya başladı çalıştığım için masa başındayım otururken çok sıkıyor düğme ilikleyemiyorum yarın yeni pantolon alıcam nasipse ama acaba hamile pantolonumu alsam... bir beden büyük normal pantolon alsam bu sefer 1 ay sonra onuda giyemem en azından diyorum hamiş pantolonu alırsam 3-4 ay giyerim sizce ne yapmalıyım fikir verin bana

hamile pantolonu al canım bence şimdide kullanırsın sonrada beli lastikli oldugu çiin senin karnıla beraber oda büyür

saolasınız kızlar cevaplarınız için yemek yapmaya gitmiştim şimdi geldim bu arada benimde karnım şişti pantolanklarım olmuyor ben daha 8. haftanın içindeyim bu ne hız diyorum kendi kendime

karnım henüz çıkmadı ama 1,5 kilo aldım 8+2 günlük hamişim .. pantolonlarım sıkıyor iş yerinde düğmem açık dolanıyorum ama öylede rahat edemiyorum ... sıkı giymek zaralı diye biliyorum... karnım çok az şiş oda adet falan olmadığımız için biraz şişti tabi

kızlar ben kaçıyorum hepiniz sağlıkla kalın... yarın görüşmek üzere....

benimde karnım akşamları rahatsızlık verio sıkıo pantolonlarım göeğim çıkmadı dah dümdüz ama acaip sertleşti sizde de böle olan varmı ?

benimde karnım akşamları rahatsızlık verio sıkıo pantolonlarım göeğim çıkmadı dah dümdüz ama acaip sertleşti sizde de böle olan varmı ?

evet sertlik bende de var saki gaz bombası karnım sanırım bebiş için yer hazırlanıyoo içimizde
delikafadulden

Arkadaşlar ben araya girip bişey sorcam sizlere bende eylül annesi olucam inşallah geçen hafta keseyi gördüm şuan 6+2 hamileyim ama hiç bulantı, uyku hali, kokulara hassasiyet falan hiçbişey yok bende ... 10 şubat ta kalp atışları için gidicem inşallah bi sorun yoktur çok korkuyorum.. Siz nasıldınız bu haftalarda???

selam arkadaşlar
pushing valla sağolsun eltim geldi yemeğimi pişirip evine indi
Allah razı olsun ondan
pilav ve sulu patates yaptı, bide ayran

senin gibiydik canım pek bi sıkıntım yoktu benim sadece gaz problemim vardı kafana takma korkmana da gerek yok mereak etme bebeişin inş iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…