kız o ben değilim ben kapalıyım :) tesmimi koymadım o resimdeki thalia die bi şarkıcı var o ama yinede teşekkür ederim :)
hadeeee.aman bu hamilelik beni saf yaptı:teytey: razil oldum yaaaaa
estağfurullah canım olur böle şeyler yine de iltifatın için teşkkür edrim :)
kızlar size bi akıl danışıcam benim pantolonlarım sıkmaya başladı çalıştığım için masa başındayım otururken çok sıkıyor düğme ilikleyemiyorum yarın yeni pantolon alıcam nasipse ama acaba hamile pantolonumu alsam... bir beden büyük normal pantolon alsam bu sefer 1 ay sonra onuda giyemem en azından diyorum hamiş pantolonu alırsam 3-4 ay giyerim sizce ne yapmalıyım fikir verin bana
9+1 canım senin
hamile pantolonu al canım bence şimdide kullanırsın sonrada beli lastikli oldugu çiin senin karnıla beraber oda büyür
benimde karnım akşamları rahatsızlık verio sıkıo pantolonlarım göeğim çıkmadı dah dümdüz ama acaip sertleşti sizde de böle olan varmı ?
senin gibiydik canım pek bi sıkıntım yoktu benim sadece gaz problemim vardı kafana takma korkmana da gerek yok mereak etme bebeişin inş iyidirArkadaşlar ben araya girip bişey sorcam sizlere bende eylül annesi olucam inşallah geçen hafta keseyi gördüm şuan 6+2 hamileyim ama hiç bulantı, uyku hali, kokulara hassasiyet falan hiçbişey yok bende ... 10 şubat ta kalp atışları için gidicem inşallah bi sorun yoktur çok korkuyorum.. Siz nasıldınız bu haftalarda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?