2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim bi yerde okuduğuma göre bilg.bi zararı yok içiniz rahat olsun bence.bence cep tel daha zararlı

bide moralim bozuldu sizin kilolar süper ben 66 kiloyla kaldim boyum 1.60 ....çok çikin olucam çoook

kim canım çıkaramadım fussilet ciğim bende 65 kiloyum dert etme emzirirken verilir

bide moralim bozuldu sizin kilolar süper ben 66 kiloyla kaldim boyum 1.60 ....çok çikin olucam çoook
canım dikkat edersen hamileyken çok fazla aşırıya jkaçmadan kilo almayı başarırsan bebişini dünyaya getirdikten sonra bi rejim yaparsın zaten bebeğin temposuna yetişmek için verirsin kiloları takma kafana ama dikkat et doktoruna yada bi diyetisyene sor düzenli ve sağlıklı kilo almaya bak :)

hamiş bayanlar bu sayfadaki anne adayları hepimizin doğumu allahım nasip ederse eylül de olucak
benim sizlere sormak istediğim sağlık ocağında herhangi bir aşı oldunuzmu tetenoz falan

ay bugünde geçemek bilmedi yarın doktora gidecem ya ondan geçemedi heralde

hamiş bayanlar bu sayfadaki anne adayları hepimizin doğumu allahım nasip ederse eylül de olucak
benim sizlere sormak istediğim sağlık ocağında herhangi bir aşı oldunuzmu tetenoz falan

hayır cnm henüz erken aşılar için ben 2008 de olduğu m için tetanoz dr um galiba sen yırtarsın demişti banahihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…