canım dikkat edersen hamileyken çok fazla aşırıya jkaçmadan kilo almayı başarırsan bebişini dünyaya getirdikten sonra bi rejim yaparsın zaten bebeğin temposuna yetişmek için verirsin kiloları takma kafana ama dikkat et doktoruna yada bi diyetisyene sor düzenli ve sağlıklı kilo almaya bak :)bide moralim bozuldu sizin kilolar süper ben 66 kiloyla kaldim boyum 1.60 ....çok çikin olucam çoook
kim canım çıkaramadım fussilet ciğim bende 65 kiloyum dert etme emzirirken verilir
delikafaduldenevetttt bende benzetiyom birine diyorum
hamiş bayanlar bu sayfadaki anne adayları hepimizin doğumu allahım nasip ederse eylül de olucak
benim sizlere sormak istediğim sağlık ocağında herhangi bir aşı oldunuzmu tetenoz falan
hamiş bayanlar bu sayfadaki anne adayları hepimizin doğumu allahım nasip ederse eylül de olucak
benim sizlere sormak istediğim sağlık ocağında herhangi bir aşı oldunuzmu tetenoz falan
kız o ben değilim ben kapalıyım :) tesmimi koymadım o resimdeki thalia die bi şarkıcı var o ama yinede teşekkür ederim :)pushıng evet çok güzelsin Allah nazardan saklasın dur bende koyem resmimi::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?