2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu muhtemelen bir aksilik olmazsa eylül ayının ilk haftası içinde bekliyoruz bebişimi çok mutluyum elim ayağım titriyor inanamıyorum yaaa kızlar allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin :)

eeee kızlar bu akşam ne yemeği yapıcanız ?

Valla bugün bütün yemekler benim için yapılıyor.hihoyyyt Kayınvalidem ve annem sabahtan başladılar yapmaya. Biraz zor bir yemekti istediğim. Artık bitirmişlerdir.Bende birazdan çıkıcam firmadan. Umarım yiyebilirim , doğrusu benim sorunum artık yiyememek değil , yediklerimi midemde tutamamak senağlama... Herkese iyi akşamlar

aramıza hoşgeldin canım :) allah tamamına erdirsin canım nasıl heyacanlısın tahmin edebiliorumdelikafadulden

ne yemeği bu hem annen hem kayınvaliden yapıo kız :)

papatya_757 aramıza hoş geldin canım...rabbim tamamına erdirsin inş.. a.s.

Kızlar pc ler hakkında ki yazılarınız okudum az önce... doktorum bana wireless kesinlikle kullanma dedi... laptopumu kablolu olarak kullanıyorum...modemin wireless özelliğini kapattım... sizlerde lütfen doktorunuza sorun ...bebişlerimize istemeden zarar vermeyelim değilmi yerimseniben

kısslar selam nasılsınızzz az önce doktordan geldiiim bebişimi gördüm kalp atışlarınıda:sm_cool:fotosunuda aldımgamyoncuiremsu çok mutluyum nihayet yani özgeciğim haklıymışsın doktoru değiştirmek lazımmış çok uzun baktı ultrasonda herşey normal dedi yalnız sol yumurtalığımda kist varmış polikistik over 5 cm geçmediği sürece bişii olmaz dedi takip altında tutarız dedi ona biraz üzüldümsenağlama bi de benim hiç ama hiç bulantım yoktu 6+2 den itibaren çok fazla mide bulantım olmaya başladı genelde öğlen ve akşam yemeklerden önce oluo çok kötü iki gündür çok ii beslenemiorum bugün limonlu suyu deneyeceğim bakalımyerimseniben

bende sizlerin grubuna gelmek istiyorum sohbet etmeyi birseyler sorup ögrenmeyi cok severim ve yeni hamilaeyimm sizlerin önerisine ihtiyacim var cunku ben yurdisina yeni geldim evlendimm suan hamiyleyim ve yalnizim benimle arkadas olup sohbet etmek istermisiniz

perensesadana aramıza hoşgeldin canım allah tamamına edirsin tabiki sohet etmek isteriz kadelencim senin adına çok sevindim canım

canım hoşgeldin aramızaa.s. hepimiz burda bişeyler paylaşmak ve birbirimize destek olmak için varız canım allah tamamına erdirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…