2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

6 haftalık hamileyim doktorum 25 eylül dedi benide eklersin artık canım.gerçi düşük tehlikem var dua edin olur mu?

6 haftalık hamileyim doktorum 25 eylül dedi benide eklersin artık canım.gerçi düşük tehlikem var dua edin olur mu?
hayırlı olsun canım bişii olmaz allahın izniyle inşallah dualarımız seninle doktorun ne dedi nerden çıktı düşük tehlikesi satın kaç bi de canım ben ekliyeyim

aramıza hoşgeldin canım :) yada ramızdamıyın bilemiorum ama yinede hoşgeldin :) senin için dua ederiz tabiki alah hamileliğini tamamamına erdirsin :)

benv arım canım bi parça bişiii zorla yedim yemek denirse tabii canım çok çay istio çok açık bi tane yapayım aşeriorum resmen çayadelikafadulden

ay bende yedim sindiremiorum çay koyayımda gel içelim limonlu içelim ama çayın zaralı maddelerden arındırmış oluruz delikafadulden

canım benim allahın izniyle hiç bişey olmazda bebişin sana sımsıkı tutunuz dualarımız seninle tabi allah bebişlerimizi bize bağışlasına.s.

ay bende yedim sindiremiorum çay koyayımda gel içelim limonlu içelim ama çayın zaralı maddelerden arındırmış oluruz delikafadulden

ben de limonsuz içmem asla bayılırım limonlu çaya geliorum bak 5 dakikaya ben de kurabiye yapmıştım sabah sırnaşık şey getiriorumkaydirigubbakcemile3

oo kızlar akşam çaylarınız afiyet olsun bende içiyorum şimdi limonlu çay yanımda kurabiyem yok ama çerez ikram edebilirim size kaydirigubbakcemile5

kıslar bende içiyorum cayımı afiyet olsun sizede.bende biraz kasık agrısı basladı sorun yoktur inşallah.

arkadaşlar benim doğumtakip yanlış oldu.nasıl düzeltecem bilginiz varmı beklenen doğum tarihi 9 eylül benim sat 26 kasım yani .nasıl yapabilirim

güzel anneler ben bugün hiç giremedimm misafirlerim vardı.. nasılsınız..

bekliyorum kız çabuk gel :)

geliom vallakaydirigubbakcemile3
oo kızlar akşam çaylarınız afiyet olsun bende içiyorum şimdi limonlu çay yanımda kurabiyem yok ama çerez ikram edebilirim size kaydirigubbakcemile5
saol cnm sanada afiyet olsunnn
arkadaşlar benim doğumtakip yanlış oldu.nasıl düzeltecem bilginiz varmı beklenen doğum tarihi 9 eylül benim sat 26 kasım yani .nasıl yapabilirim
canım doğru 8+2 oluo ben tekrar yaptım sana ama beklenen doğum tarihine göre aynı gösterio bak burda

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;28/st/20090909/dt/7/k/0ec9/preg.png[/img]
[/url]

kısslar biraz gecikmeli yazıorum eşim oyun oynuodananiknanik laptop da alamıorum elinden valla:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…