önemli diil canım ya dört yapraklı yonca hani şans filan o nedenle yaptım eğer istersen yaprak yerine yumurta bebek yerinede civciv olanı var yapabilirim ne dersinyerimsenibenkardelencim çok teşekkür ederim sonunda yaptım harika
kızlar anlaşılan çok rahat bi hamilelik geçircem hiç bişeyim yok benim ya
kızlar yemeklerinizi yedinizmi ?
hayırlı olsun canım bişii olmaz allahın izniyle inşallah dualarımız seninle doktorun ne dedi nerden çıktı düşük tehlikesi satın kaç bi de canım ben ekliyeyim6 haftalık hamileyim doktorum 25 eylül dedi benide eklersin artık canım.gerçi düşük tehlikem var dua edin olur mu?
aramıza hoşgeldin canım :) yada ramızdamıyın bilemiorum ama yinede hoşgeldin :) senin için dua ederiz tabiki alah hamileliğini tamamamına erdirsin :)6 haftalık hamileyim doktorum 25 eylül dedi benide eklersin artık canım.gerçi düşük tehlikem var dua edin olur mu?
benv arım canım bi parça bişiii zorla yedim yemek denirse tabii canım çok çay istio çok açık bi tane yapayım aşeriorum resmen çayadelikafadulden
önemli diil canım ya dört yapraklı yonca hani şans filan o nedenle yaptım eğer istersen yaprak yerine yumurta bebek yerinede civciv olanı var yapabilirim ne dersinyerimseniben
kızlar yemeklerinizi yedinizmi ?
6 haftalık hamileyim doktorum 25 eylül dedi benide eklersin artık canım.gerçi düşük tehlikem var dua edin olur mu?
ay bende yedim sindiremiorum çay koyayımda gel içelim limonlu içelim ama çayın zaralı maddelerden arındırmış oluruz delikafadulden
bekliyorum kız çabuk gel :)
saol cnm sanada afiyet olsunnnoo kızlar akşam çaylarınız afiyet olsun bende içiyorum şimdi limonlu çay yanımda kurabiyem yok ama çerez ikram edebilirim size kaydirigubbakcemile5
canım doğru 8+2 oluo ben tekrar yaptım sana ama beklenen doğum tarihine göre aynı gösterio bak burdaarkadaşlar benim doğumtakip yanlış oldu.nasıl düzeltecem bilginiz varmı beklenen doğum tarihi 9 eylül benim sat 26 kasım yani .nasıl yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?