güzel anneler ben bugün hiç giremedimm misafirlerim vardı.. nasılsınız..
çok güzel olur gerçekten daha düzenli durur her anı a.s biz de cuma tekrar kontrole gidince kalp atışlarını telefona kaydediceğiz inşallahayyy çok güzel sevindim canım benim mercimek bugün iyidi kalabalığı seviyor galiba ... yalnızken içim dışıma çıkıyordu...:) ben bebişime albüm hazırladım şimdilik idrar testini ve kan tahlilimi yapıştırdım sonrada bebişimn ilk resmini yapıştırdımm.. kısmetse sırayla yapıştıracağımm. bütün fotolarını..:)
çok güzel olur gerçekten daha düzenli durur her anı a.s biz de cuma tekrar kontrole gidince kalp atışlarını telefona kaydediceğiz inşallah
slmm annişler giremiyorum kk ya sıksık cunkuu butun gunum uyumakla geciyor... ve midem bulanıyor iştahsızlıkta basladıı..... kötüyüm yaaaaa...........
tabii tüm gün uyuyunca gece uyuyamıyor insan değil mi benimde hiç mide bulantım yoktu 6. haftada olmaya başladı ama ara ara oluyo ben bu akşam limonlu su içtim sende denesene canım belki sanada ii gelira.s.slmm annişler giremiyorum kk ya sıksık cunkuu butun gunum uyumakla geciyor... ve midem bulanıyor iştahsızlıkta basladıı..... kötüyüm yaaaaa...........
çok güzel bir fikr bizdemi çeksek:)
olabilir aslında ileride istesekte bugünler geri gelmeyecek her anın tadını çıkarmak gerekhihoyyyt
kısslar ii geceler ben çıkıyorum :1hug:
yaa cnm bende dün akşam öyleydim dr arasakmı acaba bi sıtma tuttu beni sorma
Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Ben bu sabah hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandım. Rüyamda bebeğimi düşürdüğümü gördüm senağlama Tuvalete gitmemle kan boşalması bir oldu. Bir baktım önce küçük bir parça düştü. Sonrada büyük. Düşen büyük parçaya eğilip baktım. Minicik bir bebek parmak kadar :çok üzgünüm: Çok güzeldi aynı bana benziyordu. Sonrada hemen uyandım. Ama etkisindeyim hala. Çok merak ediyorum bebeğimi kızlar ya. Çok korkuyorum onu kaybetmekten :çok üzgünüm:
canım sürekli kaybetmekten korkuyorsan bilinçaltın sana bu oyunu oynmaıştır, üzülme bak sadece dua et iyi olması için :teselli:
hem kan rüyayı bozarmış bak a.s
ben de ilk öğrendiğim zamanlarda bi gece yanımda yatan kocamdan iğrendiğimi ve boşanma planları yaptığımı farkederek uyandım...
korkunç bi durumdu...
ne alaka bilmiyorum ama çok hassas olduğumuz için garip rüyalar görebiliyoruz sanırm :)
Saol cnm bnm. Evet çok tedirginlik yaşıyorum, korkuyorum onu kaybedicem diye. Sanırım iyice bilinç altıma yerleşti bu olay. Biraz rahat olmak lazım. Dahada 1 hafta var doktorla randevumuza. Sağlıklı olduğunu bir duysam doktordan çok rahat edicem. Ayy daha çok başındayız hamileliğin. 9 ay nasıl geçer bu tedirginlikle. Herkese pozitif olun diyorum, kendim beceremiyorum benneyaptımki
sanırım benim avantajım bu, normalde de soğukkanlıyımdır sağlık konusunda...
bugün doktora gidiyorum ama, çünkü hala lekelenmelerim ve ağrılarım oluyor...
devlete gitmiştim ilk, test yaptırdı tamam bitti... ne ultrason ne bişey...
hastanede ultrason bile yokmuş zaten.. varmış ama 3 ay sonrasına gün veriyorlarmış naniknanik
özele talim...
Ne zamandır var sende lekelenmeler? İlk defamı gidiceksin özele?
yok canım ilk değil.. 20 ocak bu ayki günümdü aslında.. ama 12sinde lekelenmeler başladı ve çok çok hafif regl ağrısı gibi ağrılarım oldu...
bebek olduğunu düşünmüyoruz tabii, şimdiye kadar hiç düzensizliğim de yok diye korktuk, özel poliklinik var burda oraya gittik, özel muayenehane gibi...
doktor ultrasonla kontrolümü yaptı ve önemli olmadığını, bebek varsa da görünmediğini, 10 gün sonra bi daha gelmemi söyledi ve progestan verdi... saçma gelmişti ya neyse naniknanik
sonra günüm geldi.... geçti... test yaptım ve bebişimi öğrendim :ecrin_bebek:
devlete gittim memnun kalacak mıyım diye, tahmin ettiğim gibi kalmadım :roflol:
hala lekeler ve ağrılar devam ettiği için ve orda ultrason kontrolü yapıldığı için özele gidicem canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?