sakura progestan kullanmayı ihmal etme bol bol yat dinlen.. bende progestan kullanıyorum düşük tehlikem var... ara ara kanamalarım oldu ama şi,mdilik bebeğim iyi... mozijiki inan aynı rüyayı bende gördüm 2 hafta önce tedirgin olduğumuz için oluyor. rüyalar tersine çıkarmış içini ferah tut......
Neyseki progestana başlamışsın cnm. Bugün gittiğinde zaten görürsün artık bebeğini hayırlısıyla. Bende ilk gittiğimde görememiştik. Reglimi 10 gün geçince keseyi gördük. Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın. Sağ salim sorunsuz atlatırız inş. :Saruboceq::Saruboceq:
sakura progestan kullanmayı ihmal etme bol bol yat dinlen.. bende progestan kullanıyorum düşük tehlikem var... ara ara kanamalarım oldu ama şi,mdilik bebeğim iyi... mozijiki inan aynı rüyayı bende gördüm 2 hafta önce tedirgin olduğumuz için oluyor. rüyalar tersine çıkarmış içini ferah tut......
günaydın canlarım bugün nasılsınız?? ya ben 2 gecedir acaip üşüyom yatağa bi giriyom çıkmıyom yaa.yemekte yiyemiyom pek.varsa yoksa patates çeşitleri sütümü içiom o kadar 3.ayıda atlatsam düzelirim belki ne dersiniz???
kızlarr günaydınnn.. sayfalarda gezinirken bide ne gördüm ekim anneleride pat pat dökülmeye başlamışşş :):):) biz şimdi kıdemlimi olduk :):):)
inşallah ben de görürüm canım yaa 9 gün oldu benim de geçeli :)
dualarımız birbirimiz için olsun ve Rabbim kabul etsin inşallah a.s.
progestanı bitirdim canım kullandım bitti işte hem onu da sormuş öğrenmiş olurum...
şu bi kaç ayı atlatsak gerisi kolay olacak herhalde :1hug:
Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Ben bu sabah hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandım. Rüyamda bebeğimi düşürdüğümü gördüm senağlama Tuvalete gitmemle kan boşalması bir oldu. Bir baktım önce küçük bir parça düştü. Sonrada büyük. Düşen büyük parçaya eğilip baktım. Minicik bir bebek parmak kadar :çok üzgünüm: Çok güzeldi aynı bana benziyordu. Sonrada hemen uyandım. Ama etkisindeyim hala. Çok merak ediyorum bebeğimi kızlar ya. Çok korkuyorum onu kaybetmekten :çok üzgünüm:
canımmm ben neler neler görüom rüyamda bilion mu sen yerimde olsan kesin kafayı sıyırırdın.. ama ben bunu etkide kalma değilde gebeyken herkezin ürktüğü sübyancımı ne bişi var öyle biliorum.. yani seni tüm gebeliğin boyunca rahatsız edermiş.. hiç korkma ve mutlaka dua oku.. ayetel kürsi çok iyi gelio mesela nas suresi felak suresi bunları yatarken uyuyana kadar tekrarla ben öyle yaptıımdan beri böyle rüyalar görmüorum.. sıkma canını hayatım geçer inşş..
canımmm ben neler neler görüom rüyamda bilion mu sen yerimde olsan kesin kafayı sıyırırdın.. ama ben bunu etkide kalma değilde gebeyken herkezin ürktüğü sübyancımı ne bişi var öyle biliorum.. yani seni tüm gebeliğin boyunca rahatsız edermiş.. hiç korkma ve mutlaka dua oku.. ayetel kürsi çok iyi gelio mesela nas suresi felak suresi bunları yatarken uyuyana kadar tekrarla ben öyle yaptıımdan beri böyle rüyalar görmüorum.. sıkma canını hayatım geçer inşş..
Evet cnm ya bol bol dua etmek lazım. Ananemde söyledi bana geçen gün. Özellikle ayetel kürsi, felak ve nas sürelerini okumamı yatarken. Bide sübyancımı çıktı başımıza yabenneyaptımki
canım ya korkutmak için söylemiorum ama benim görümcem maalesef bebeğinde hiçbi prb yokken bu korkulardan dolayı bağından düşürmüş bebeği.. ani tepkiler ani reflkesker çok önemli biz iyi düşünelim.. bebeğimiz bize tutanacak hiçbiryere gitmiycek allah izin verirse eylülde de kucağımıza alıp mıncıklıycaz.. gerisi boşş.. şimdi yapmamız gereken korkmak değil onun için daha nasıl iyi şeyler yapabiliriz.. bunlar... yerimseniben
günaydın kızlar nasılsınız inşlh güzel geçiyordur hamileliğniz beni sorarsanız hamile olduğmu öğrendim düşük dendi ve 2 gün önce dış gebelik tesbiti konuldu beta hcg 402 çıktı iki gün önce doktorum methotrexate die bi iğne verdi vuruldum inşlh bu iğneyle düşürürüm nolur bana dua edin hepinizi öpüyorum...
Günaydın cnm. İnşallah bugünleride atlatıcaz hayırlısıyla. ilk aylar böyle oluyormuş maalesef. Ama napalım bebişlerimiz için herşey.
sakuracım benim kanamalarım durduğu halde doktorum 3 aylık olana kadar kullanıcaksın dedi şimdiye kadar 2 kutu bitirdim 1 kutuda bugün alıcam dikkatli ol bence ihmale gelmez bugün doktora git belki tekrar vericektir... ihmale gelmez canım....
günaydın kızlar nasılsınız inşlh güzel geçiyordur hamileliğniz beni sorarsanız hamile olduğmu öğrendim düşük dendi ve 2 gün önce dış gebelik tesbiti konuldu beta hcg 402 çıktı iki gün önce doktorum methotrexate die bi iğne verdi vuruldum inşlh bu iğneyle düşürürüm nolur bana dua edin hepinizi öpüyorum...
sakuracım benim kanamalarım durduğu halde doktorum 3 aylık olana kadar kullanıcaksın dedi şimdiye kadar 2 kutu bitirdim 1 kutuda bugün alıcam dikkatli ol bence ihmale gelmez bugün doktora git belki tekrar vericektir... ihmale gelmez canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?