günaydın kızlar nasılsınız inşlh güzel geçiyordur hamileliğniz beni sorarsanız hamile olduğmu öğrendim düşük dendi ve 2 gün önce dış gebelik tesbiti konuldu beta hcg 402 çıktı iki gün önce doktorum methotrexate die bi iğne verdi vuruldum inşlh bu iğneyle düşürürüm nolur bana dua edin hepinizi öpüyorum...
Mozijiku rüyan için çok üzüldüm lütfen rüyanı düşünme olur mu? annem böyle kötü rüyaların olabileceğini söyledi
iki gün önce bebeğin anne karnında kalbinin durması ile ilgili bir yazı okudum hiç belirtisi yokmuş yani Allah korusun ,aman okumaz olaydım,çok etkilendim taktım, kabuslar gördüm
canım ya ben çok araştırdım çok dr a sordum yalayıp yuttum gibi bişi bu düşük meselesini.. bi gebelikte bebekte kromozom bozukluğu yada sakaltlık yoksa düşük tehlikende bi o kadar yokmuşş.. ama düşük olacak bi gebeliğe ise ne hap ne vs hiçbişi önleyemezmiş.. bu verilen hap ek takviye gibi bişimiş. çok fazla kendini yormaman vakit buldukça uzanman ani hareketler yapmaman gerekio sadece buda düşürür die değil keseye zarar verir die. Allah ım (c.c)bebişlerimizi koruduğu müddetçe hiçbişi olmaz inş..
evet canım haklısın düşücese ömrü yoksa ne yaparsan yap kurtaramazsın ilk düşümdede ilaç kullandım. yattım ama 6 haftalıkken kaybettim . ama şöyle bişey var bu verilen ilaç kanamayı durduruyoar yada azaltıyor. belki bebeğin düşmiycek ama kanamalar onda bi hasar bırakıcak işte bunu önlüyor ilaç . birde hamileliğin ilk zamanlarında vücut bebeği istemezmiş ve rahim bebeği atmak için rahim kasılırmış bu ilaç kasılmayı önlüyor ve bebeğin düzenli yerleşmesini sağlıyor...
iki gün önce bebeğin anne karnında kalbinin durması ile ilgili bir yazı okudum hiç belirtisi yokmuş yani Allah korusun ,aman okumaz olaydım,çok etkilendim taktım, kabuslar gördüm
selam canlar
yahu bune böyle , belki hayatın gerçekleri ama
ruhum daraldı bea
birazda güzel şeylerden konuşalım
öyle rüyanıza girip sizi etkileyecek yazıları okumayın Mozijikum
hamileyken zaten yeteri kadar herşeyden korkuyoruz, en azından ben, gölgemden korkacam nerdeyse
mideyi hiç sorma zaten
dünden beridir savaştayız, bakalım kim kazancak
bende anneme gitcem inşallah
mutluyum
kocama dedim sana bana bakmıyorsun, anama gitcem
"gözlerinin içine bakıyomya" demesin mi, şaka gibi
selam canlar
yahu bune böyle , belki hayatın gerçekleri ama
ruhum daraldı bea
birazda güzel şeylerden konuşalım
öyle rüyanıza girip sizi etkileyecek yazıları okumayın Mozijikum
hamileyken zaten yeteri kadar herşeyden korkuyoruz, en azından ben, gölgemden korkacam nerdeyse
mideyi hiç sorma zaten
dünden beridir savaştayız, bakalım kim kazancak
bende anneme gitcem inşallah
mutluyum
kocama dedim sana bana bakmıyorsun, anama gitcem
"gözlerinin içine bakıyomya" demesin mi, şaka gibi
ay ilahi eslemcim buda güzel ya ne güzel işte eşin gözlerinin içine bakıyo seni sevdiğinden daha ne istiyosun canım :))biz bayanlarada ne yapsalar yaranamıyolar canım:)9
eslem cim tek aklıma getirdiğim bu durumlarda dr um bana bulantı ve koku hassasiyeti bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir aman ne güzel diyor...düşünüp moral buluyom ne yapim...3.ayda geçer inş.senin ne kadarlıktı cnm benim 7+6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?