2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iki gün önce bebeğin anne karnında kalbinin durması ile ilgili bir yazı okudum hiç belirtisi yokmuş yani Allah korusun ,aman okumaz olaydım,çok etkilendim taktım, kabuslar gördüm

Cnm bnm çok üzüldüm. Ama herşeyde var bir hayır derler. Önemli olan senin sağlığın şuanda. Dualarımız seninle :teselli:

Mozijiku rüyan için çok üzüldüm lütfen rüyanı düşünme olur mu? annem böyle kötü rüyaların olabileceğini söyledi

Saol tatlım. Düşünmemeye çalışıyorum gerçekten.

iki gün önce bebeğin anne karnında kalbinin durması ile ilgili bir yazı okudum hiç belirtisi yokmuş yani Allah korusun ,aman okumaz olaydım,çok etkilendim taktım, kabuslar gördüm

Bende işte bu tip yazılardan çok etkilendim. benneyaptımki

tatlişkolarım aklınza büle şeyler getirmeyin yawwww...güzel düşünelim güzel olsun dimi ama.....delikafadulden

evet canım haklısın düşücese ömrü yoksa ne yaparsan yap kurtaramazsın ilk düşümdede ilaç kullandım. yattım ama 6 haftalıkken kaybettim . ama şöyle bişey var bu verilen ilaç kanamayı durduruyoar yada azaltıyor. belki bebeğin düşmiycek ama kanamalar onda bi hasar bırakıcak işte bunu önlüyor ilaç . birde hamileliğin ilk zamanlarında vücut bebeği istemezmiş ve rahim bebeği atmak için rahim kasılırmış bu ilaç kasılmayı önlüyor ve bebeğin düzenli yerleşmesini sağlıyor...

heh ne güzel, biz uğraşalım çabalayalım hamiş kalmak için, sonra yine bizim KENDİ VÜCUDUMUZ bebeği istemesin klava: klava: klava:
şaka gibi valla klava:
bu vücut da garip bişey yani :roflol: :roflol:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bebişlerimiz nasıl ben çalışıyorum malesef parasidecity canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun sana hayırlısı olsun hakında

pelincim maşallah bebeğine büyümüş bu arada bende ondan çok korkuyorum hiç bişey anlamıyosunya daha doktor kontrolümede 1 ay var nasıl dayancam bilmiyorum

selam canlar
yahu bune böyle , belki hayatın gerçekleri ama
ruhum daraldı bea
birazda güzel şeylerden konuşalım
öyle rüyanıza girip sizi etkileyecek yazıları okumayın Mozijikum
hamileyken zaten yeteri kadar herşeyden korkuyoruz, en azından ben, gölgemden korkacam nerdeyse

aynen katılıom valla bende midem bulanmasına rağmen çok neşeliyim bugün Allah bozmasın
darısı başınızaaaahihoyyyt

mideyi hiç sorma zaten
dünden beridir savaştayız, bakalım kim kazancak
bende anneme gitcem inşallah
mutluyum
kocama dedim sana bana bakmıyorsun, anama gitcem
"gözlerinin içine bakıyomya" demesin mi, şaka gibi

mideyi hiç sorma zaten
mutluyum

heheheeeee.benim eşimde "sen yakında benden de tiksineceksin diye korkuyom" diyoo.ya evim kokuyo bana kızlar yaa.parfüm bile zor sıkıyomlaelaelaelaelae

Evet canım. Güzel düşünelim güzel olsun dimi yerimseniben

mideyi hiç sorma zaten
mutluyum

ay ilahi eslemcim buda güzel ya ne güzel işte eşin gözlerinin içine bakıyo seni sevdiğinden daha ne istiyosun canım :))biz bayanlarada ne yapsalar yaranamıyolar canım:)9

tabikide güzel düşünelim
mesela ben 3, ayım bitsin önce gidip hangi cicilerini alsam diye düşünüyorum
odasını nasıl döşesem diye filan, sende öyle yap yerimseniben

fussilet ayy sormayaa banada herşey kokuyor
eşimin kokusu bile rahatsız ediyo ama anlamasın kırılmasın diye dişimi sıkıyorum
hele parfüm kullanmıyorum artık, a dan z ye her koku mahvediyor beni

eslem cim tek aklıma getirdiğim bu durumlarda dr um bana bulantı ve koku hassasiyeti bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir aman ne güzel diyor...düşünüp moral buluyom ne yapim...3.ayda geçer inş.senin ne kadarlıktı cnm benim 7+6

kızlar ya bebek odası yapcakmısınız yoksa yanınızamı alcaksınız ben 1 yaşına kadar yanımda dursunda sonra ayırim diyorum sizce:?

ay ilahi eslemcim buda güzel ya ne güzel işte eşin gözlerinin içine bakıyo seni sevdiğinden daha ne istiyosun canım :))biz bayanlarada ne yapsalar yaranamıyolar canım:)9

öyle deme , karın ağrısından koltukta uzandım
uyuya kalmışım, paşazade internet başından kafasını kaldırıpda bakmamış bile
benim uyuduğumu görüp üstüme bişey örtmesi gerekti klava:
yok anam yok, biz olsak öyle mi olur

bende 10 gibi kocam accık koltukta kestiriim deyince
uyudu ve üstüne bişi örtmedimdelikafadulden
nasıl bişeymiş üşümek anlasın :hooray:

hadii yaa iyi o zaman, şükredeyim halime
bende 7+6 yım senle aynıyız kaydirigubbakcemile5
benim ilk bebeğim olcak kısmetse , ya senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…