2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hadi canım ınş duyarsın sat larımız aynı sayılır bende cuma gunu gidecegim sen duyarsan bende duyarım harelde:1rolleyes:gerçi gelişimine göre değişiyo ama:1rolleyes:
yarın iiii haberlerını beklıyorum

gülüncani canım senın gebelik cetvelin yanlışmı....6 4 diyor sen benden 1 gün sonrasın ama ben 7 1

Of kızlar inanın okadar halsizimki.uykumda var...ev işi yapmak zoruma gidiyor...dinlene dinlene yapıyorum.inaşllah bi an önce düzelrim...bebişim beni çok yoruyo bu arada ben hep kız hissediyodum ama son bikaç gündür erkek hissediyorum.çevremdekilerin etkisindenmidir nedir çogunluk erkek diyor..

Kilo 48-49 erkek :):):):

gülüncani canım senın gebelik cetvelin yanlışmı....6 4 diyor sen benden 1 gün sonrasın ama ben 7 1

canım benım sat 17 aralık .lıstede 17 diye gidiyodu ama sonra yıneler eklendıkce kaydımı ne oldu 14 olmuş bende sölemedım değişsin diye ondan yani

eşin yapsın canım ev işlerini ..yorma kendini..ev işi bitmek bilmez dinlenn.. evet bebişler bizi fena saalladılar midem çok kötü karnım açç....hiç bişey yiyemiyorum...

canım benım sat 17 aralık .lıstede 17 diye gidiyodu ama sonra yıneler eklendıkce kaydımı ne oldu 14 olmuş bende sölemedım değişsin diye ondan yani

tamam canım şimdi anlaşıldıı...:) nasılsın nasıl gidiyor hamilelik...

eşimde yazık zaten çok yoruluyor evdede yardım ediyor saolsun ama gel görki evin işi bitmiyor.bulaşıkları makinaya dizmeye bile üşeniyorum...aynen bende senin gibi midem bomboş hissediyorum bi gram bişe kalmıyo gibi midemde açım hep ama hiçbişeyde yiyesim yok.... bu aralar tuzlu domatese sardım biraz....varsa yoksa tuzlu ve ferah buz gibi şeyler istiyor canım....

Son düzenleme:
tamam canım şimdi anlaşıldıı...:) nasılsın nasıl gidiyor hamilelik...

ya bende öle bulantı yok , halsızlık uyku sorunum var hep uyumak ıstıyorum
ben bıde progestan kullanıyorum ondan kaynaklıyo birazda ıştahım falan yerınde yanı
kocam gitti benım yalnızım evde bı başımayım 15 gun sonra falan gelcek haftasonu ama yıne gıtcek offff 5 ay bölesenağlama

doğru canım tuzlu ve ferah kalkıp bir domateste ben yiyeyimm çok açımm....

kızlar bebegin sag yada sol yumurtalıkta döllenmesi ve saga yada sola göre kız yada erkek olması diye bişey varmı?benim hep sag kasıgım sancı yapıyor .bu durumda erkekmi olcak acep :):)

slm kızlar ya bişey farkettim duzenli kahvaltı yapınca mide bulantısı azalıyorr.... ama bende yapamıyorumkii yaaa???

ha bide meyve cayları aklınızda bulunsun özellikle elmaa beni ferahlatıyoo midemide bastırıyoo....

kızlar bebegin sag yada sol yumurtalıkta döllenmesi ve saga yada sola göre kız yada erkek olması diye bişey varmı?benim hep sag kasıgım sancı yapıyor .bu durumda erkekmi olcak acep :):)

canım benım sag yumurtalıklara yerleşmış ama sol karsıgım agrıyo çok ılgınc acaba ıkızmı:1closedeyes: öle ıhtımal çok zor ailelerde ıkız yok cunku nette baktım sag erkek sol kızmış öle diyolaryerimseniben
hade bakam ogluşumuz oluyo

canım dr söledi sag yumurtalıklara yerleşmiş ama benım sol karsıgım agrıyo

ayyyy ınş. yutuyum ayva cekırdegı
kızlar bışey sorcam hafta hafta gebelıklere bakıyodumda yenı bışey gördüm mesala ben suan 6+4 um ama bebek 7 haftalık oluyomuş 6+0 ve6+6 arası 7 haftalık 8+0 ve 8+6 arası 9 haftalık gibi öleymış dogrumu yada benmı yanlış anladım hep bi hafta önde gıbı

EVET canım aynen öyle mesela ben 7+1 im yani 8 haftanın içindeyim oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…