küçük anne olmak beni sevindirio ama aynı zamanda korkutuo senide ölemi bana devrettin ama yinede sayılırsın sadece bi numara büyüdün :) delikafadulden
var ya tamda aklımdan o geciyordu benimde :)
ilerleyen zamanlarda migren ataklarımız çoğalacakmış kafamçokkarıştı
not alayım bari bunu, ilaç alamayınca işe yarar:1rolleyes:
ama kolonya kokusundan tıkanıyorum ben yaa nefes alamıyorum kafamçokkarıştı
pffff... ne zor bi durumkafamçokkarıştı
işte aradığım bu tür çarelerdi ama ben kolonya kullanamıyorumkiiiii :1no2:
aynı dertten muzdaribim :1no2:
kolonya kokusundan boğuluyorum desem yeridir benneyaptımki
evet arkadaşalr yemek danışmanı olarak hizmet veriorum artık :) herkes evine bi göz gezdirsin hangi çeşit yemek yapıcaksa sölesin yardımcı olurum :)
Kızlar benim migren ataklarım hamilelikten önce ayda bir olurdu. Ama artık 2 hafta bir olmaya başladı :1no2: Kolonya zaten çok kokmuyor merak etmeyin. Bence denemekte fayda var
doğru sölüosun zaten benimde korktuğumşey o düzgün kerekterli ahlaklı adaletli bi çoçuk yetiştirebilcekmiyim benim üniversite eğitimim yok bilgim ne kadar olailirki kaldıki şöle kalabalık bi sosyal çevrem olsada sosyal hayat çarkında yoğrulsam ama malesef dünyalrı küçük dar görüşlü yeniliğe açık olmayan insanlar içinde yaşıorum bazı tabuların yıkılması gerek ama yok dedğim gibi böle bi durum napalım dikkatli olucaz allahım inşallah
evet çok küçüğüm :icecream: hatta kendim daha çoçuğum canım galiba sen değilsin 34 yaşında bi bayan vardı adını hatırlayamıorum şimdi sen küçük sayılırsın yani :)tatlım sen pek küçükmüşsün en yaşlı benim galiba 28 hatta bu eylül de 29 olucamşakkıdı
tatlım sen pek küçükmüşsün en yaşlı benim galiba 28 hatta bu eylül de 29 olucamşakkıdı
mutlaka deneyeceğim canım ilaçtan iyidir katlanmak lazım...
sen geliştirirsin kendini annesi, bol bol okursun, o okula başlayınca zaten tekrar okuyacaksın :roflol:
sen kendini geliştirip çocuğunu güzel yetiştirmek için uğraşırsan gerisi gelir bence yerimseniben
kızlar bu arada bol bol elma yiyin bebeğin bağışıklık sistemi için çok faydalıymış bide bebklerimi,z kışa doğru doğacak sık sık hastalnma olasılığı yüksek dikkatli olalım ben bu konuyu bizzat eşimle araştırdım elma dio heryerde ben şimdi yiyorumda söliiim dedim :)
evet çok küçüğüm :icecream: hatta kendim daha çoçuğum canım galiba sen değilsin 34 yaşında bi bayan vardı adını hatırlayamıorum şimdi sen küçük sayılırsın yani :)
kızlar sütyen değişikliği yaptınızmı ?
sütyen değişikliği yapmadım henüz ... bu arada bende nisanda 32 olacağım tam zamanı olarak düşünüyorum
kızlar sütyen değişikliği yaptınızmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?