benimkide çok küçük destekli kullanın die okudum zaten benimkiler tam dstek 75 a :)
Kızlar topiğn ablası benim yaşım 34 daha öncede yazmıştım çok sık yazamasamda gelişmelerinizi takip ediyorum. Benim sürekli istirahat etmem gerekiyor. Kendinize ve bebişlerinizi iyi bakın..
yaslarımız denkmis canım :)
kızlar ben gidip şöle eşortman takımları alım diprum böle geniş geniş penyeler filan şu an 2 buçuk aylık oldum desem daha karnım yok kilo da almadım hatta verdim o yüzden öle şeyler alıyım daha sonrada giyerim zaten 3 aydan sonra hergün yürüyüş yapmayı planlıorum :) önce spor ayakkabı ile başlıyım aksi gibi ayakkabılarımın hepsi yopuklu terliklerim bile topuğu acaip sevioruma artık giyemem bebiş oluncada yürüyüşe çıkarız onunla o yüzden alış verişe çıkım diorum siz napıcaksınız ?
benim sutyenim cok rahat canım içi sulu o kadar rahat ediyorum baska bisey kullanamıyorum:)
canım benim yuruyus herkese iyi gelmeyebilir :) ancak doktor derse cıkarım ki sanmıyorum buyuk ihtimalle yatarım ben erken dogum riskinden dolayı . . . . .bende kendime rahat ve bol esorfman altları aldım zaten uzerime de esimin tısortlerinden giyiyorum
tatlı ne marka o sulu şey bende alemdelikafaduldendelikafadulden
ya tatlım senin tesettür sorunun yok biz kapalı bayanların tam tekmil değişmesi gerekiyoo.alt üst eşarp filan neyse Allah sağlık versin üstesinden geliriz inş.:CüvCüv:
neyse kızlar uyku bastırdı beni ben biraz sekerliim hoscakalın :)
valla ya bi dışarı çıkıcam on tane şey giyiosun valla açıklık rahat giy b,i tişör eşortman giy spor ayakkabılarını saçınıda tpola istediğini yap ben rahat kıyafetler giyim diorum ama dışarı çıkamam onlarla aman yok arkamı kapatıcam yok önümü kapatıcam eşim boşver dio ama çevrede kontrol uzmanları olunca on tane laf yememek için katlanıoruz :)
allah allah daha neler çıkacak yaw :) kızlar kaç çoçuk planlıosunuz ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?