selam güzel hamile bayanlar...ben geldimm... a.s.
ama olsun hamile bayanların göbeğini göstere göstere gezmeleri hoş bişi değil bence ben memnunum kapalı olmaktan çok şükür...:teytey::teytey:
hoşgeldin ıcedream :) fussilet cim ölede yapılabilcek başka bişi kalmıo nası yapıcaz karnımız burnumuzdayken yürüyüş filan ozamn evde kalalım hiç dışarı çıkmayalım :)
güzel anneler günaydın cumartesi çok şükür bebeğimin :ecrin_bebek:kesesini gördüm 10 şubatta gideceğim tekrar çok mutluyum:teytey:
sizler nasılsınız nasıl gidiyor akşam pek uyuyamadım karnım ağrıdı bulantım yok hala çok şükür halsizim biraz
size tuhaf garip ve salakça gelicek ama ben 30 yaşıma kadar 3 çoçuk doğurmayı düşünüorum 3 yaş arayla siz ne düşünüosunuz bu konuda ?
canım niye öle düşünüyosun ben açık bi insanım ama hamile olduğum için çok mutluyum ve göbeğimi gere gere yüriycem neden yada kimden utanıcamki hamile olduğum için zaten göbeğimiz kapalı şeyler giyiyoruz illaaki hepimizin karnı çıkacak ama tabiki görüşüne saygım var herkezin yaşam ve görüş tarzı farklı
yanlış anlaşıldım ...nazar değer derler ondan dedim yawwww kızmayın:1no2:
benimkide çok küçük destekli kullanın die okudum zaten benimkiler tam dstek 75 a :)
günaydın hamişlerrr nasılsınız bebişlerinizde iyidir inş.ya bişey sormak istiyom ben yatağa yattığım zaman hep gerinesim geliyo ama korkuyom da bebişime bişey olursa diye sizde de oluyomu çok gerinme isteği
benimde çok oluyor ama sakıncalı tatlım yapma yatakta değil sadece her zaman gerilmek yok dedi doktor
kizlar birsey sorucam benim Dr um bana folik asit falan vermedi kullanmaya acaba ben gibi kullanmayan varmi neden bana vermemis olabilir?
Benimde :lepi:
bence vermesi lazımdı canım çünkü vucutta depolanmıyan vitaminlerden bi kaçı ve ilk 8 hafta kullanımı çok önemli internetten araştrırsan görürsün kendinde içebilirisin ben kendim içiodum zaten doktorum sonra dan zaten söledi bence doktoruna bi ve başka doktorlarını da görüşünü sor canım benden tavsiye :)kizlar birsey sorucam benim Dr um bana folik asit falan vermedi kullanmaya acaba ben gibi kullanmayan varmi neden bana vermemis olabilir?
size tuhaf garip ve salakça gelicek ama ben 30 yaşıma kadar 3 çoçuk doğurmayı düşünüorum 3 yaş arayla siz ne düşünüosunuz bu konuda ?
hamilelik öncesi kullandıysan benim gibi oyüzden vermemiş olabilir bana sadece megadyn diye bi vitamin verdi iğrenç bişi ama acaip vitaminler içinde:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?