2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok kötü bi durum fussiletcim allah rahmet eylesin inşallah bebişlerimizi ve kendimizi bol bol okursak kem gözlerden kurtuluruz

dilekçim allaha çok şükür durumuz gayet iyi yani 3 hatta 4 ü kaldırabilcek durumda e ben doğurmayımda kim doğursun :) bi röppörtajında okumuştum sema şimşek benim maddi durumum ii bakıcılarımızda var annmede var 3 vaya 4 tane yapmak isstiyorum çoçuğumu kardeşsiz bırakmıcam demişti kendiside zaten kalnbalık bi ailede büyümüş bence mantıklı bizde 3 kardeşiz hakkımızda hayırlısı :)

Aynen canım yaaa benimkilerde aynı limon kadar delikafadulden Evet ilerde kilo verdiğimizde benim duyduğuma göre yine eski haline döneceklermiş.senağlama Çok isterdim şöyle biraz olsunlar ama maalesef bende de aynı.....

yanlız değilsiniz kızlar aynı sorun bendede var keşke birazcık olsaydı benimkiler belk sizden bile küçükdür küçücük harbi nasıl emzircez acaba:))

benimkile çok acıyo böle damarlar belirdi süt kanallarım açılıyo galiba badem yağlı vazelin sürüom bolbol.rosens ten aldım tavsiye ederim karnıma da başladım kullanmaya inş.çatlamaz
yerimseniben

valla galiba emzirirken göğüs uçlarına takılan baz aparatlar var ondan takıca anneme göre onlar çok güzel büyürde bakalım inşallah :)

Canım haklısın. Hem sen evde de olduğun için istediğin gibi yetiştirir ve ilgilenirsin. Ama çalışan bir bayan olarak 3 çocuğa sahip olmak kolay değil diye düşünüyorum.Herbiri farklı farklı ilgi isteyecek zaten kısıtlı olan zamanımda onu da gerçekleştirebilmem mümkün değil. Ama sana yakışır canım, Allah gönlüne göre versin. Etrafından mini mini bebekleri hiç eksik etmesin inşallah

krem kullananlar varmı aramızda ben bebe yağı sürüorum duştan sonra ama dilek sen hatırlarsın özlem (delfindora) bi krem sölemişti bu arada onuda çok merak ediorum napıo acaba

dilekçim amin canım hakkımızda herşeyin hayrlısı :) bu arada bizim gibi şikayeti olan çokmuş canım :)

ben şimdilik memnunum badem yağlı ve katkısız vazelin ama yaza doğru ağır gelirmi bilmiyorum...

zeytin yağı badem lavanta ve kakao yağını karıştırıp sürmeyi planlıorum ama bide özlemin tavsiye ettiği kremi alıcam :) bide çok fazla kilo almamaya dikkat edicem

hamilelik öncesi kullandıysan benim gibi oyüzden vermemiş olabilir bana sadece megadyn diye bi vitamin verdi iğrenç bişi ama acaip vitaminler içinde:dance:

bende megadyn kullanıyorum folık asıt ıstedım bu daha ii dedi içinde bütün vitamınler varmış evet kocaman zor yutuyorum ıgrenc gerçekten

krem kullananlar varmı aramızda ben bebe yağı sürüorum duştan sonra ama dilek sen hatırlarsın özlem (delfindora) bi krem sölemişti bu arada onuda çok merak ediorum napıo acaba

Bende aynı canım bebe yağı kullanıyorum niveanın. Her gece sürmeye çalışıyorum.
Evet delfindoranın dediği kremi hatırlıyorum ama ben izmirin ilçesinde oturduğum için onu burda bulmam imkansız belki İzmire gittiğimde.... Bende onu merak ediyorum , canım benim yaaa herhalde zor günler geçiriyor Allah yardımcısı olsun nerde varsa.....

gulun canı hemki nasıl iğrenç. ilaç boğazımda gidip gidip geliyooo ama herşey bebişim için

çocuk konusunda da tek cocukla bırakmayın arkadaslar benım eşim tek cocuk küçükken o kadar hıssetmez belkı ama büyünce ıçlerınde kalıyo kardes sevgısı eşimden bılıyorum annesi babasına bişey olsa başka kımsesı yok tamam eşleri olarak bız varız ama kan bagı başka.benım eşim memur maaslar malum ama allah nasip ederse 2.yıde dogururum

gamma cok sevindim canim senin adina insallah kalp atislarinida duyarsin...ben cok kotuyum 2 gundur bulanti ishal sirf seni merak ettigim icin girdim nete....saglicakla kal canim :ecrin_bebek:a.s.

Allah razı olsun canım sende dikkat et kendine atlatırsın inşalah bir an önce a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…