2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dilekçim doktorum asla hap vermem demişti . çünkü bebeğe geçiomuş çok halsiz kalırsan serum takarız demişti :) bence sende bi serum taktır çünkü böle olmaz bide çalışıosun zor canım senin işin allah kolaylık versin

Sanırım haklısınız kızlar. Benim doktorumla bir görüşmem lazım. Bugün için artık geç ama yarında böyle olursam mutlaka bir çözüm arayışına gideceğim.

slm arkadaslarr bana dua edinn cok heycanlıyım saat 19.30 da doktora gidcem ve suan ellerim titriyoo işallah bi sorun yokturr.....

ooooo menüler konusuluyor süper :) de aşerip bulamayanlar olursa ya:)
bende mürdüm eriği hoşafı , domates biber patatesli haslama dana fileto,pilav yaptım bugün

bende mürdüm eriği hoşafı , domates biber patatesli haslama dana fileto,pilav yaptım bugün

ya gelinn bu menuyuu konusmayalımm hakkatenn aserenlerr olabilirr.... sahsen ben bazenn igreniyyooo bazennn cokk canım istiyoo hamilelikk sonucta konusmayalım derim nedersinizz??? tabii bu benim fikrimm konusalım diyen olursa tabikii bişeyy diyemem....:teselli:

canı çeken olursa gelsin ben yaparım :) şimdi bile yemek yiyorum :) bulantılarım yeni geçtide :)
senin bulantı durumun nasıl
şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…