2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yok kızlar doktordan bir hayır falan yok. Salak adama telefon açtım şimdi. Anlattım durumumu. Ne tavsiye edersiniz dedim. Unisom tablet kullan dedi. Sabah 10:00'da yarım tablet , 16:00'da yarım tablet,
22:00'de bir tablet dedi. Bende hamilelikte bulantı hapı kullanmak iyi değil diyorlar dedim, o da aynen şöyle dedi : Benim bu sorulara uzun uzun cevap verebilecek vaktim yok.... (( Acayip sinir oldum....

canı çeken olursa gelsin ben yaparım :) şimdi bile yemek yiyorum :) bulantılarım yeni geçtide :)
senin bulantı durumun nasıl
şakkıdı

bende ne bulantı ne aserme hiç birsey yok :) sadece tek şikayetim inanılmaz wc ihtiyacım(gece 7 kez uyanıp wc gittiğimi bilirim) :)) ve aşırı alsizliğim var

canım hakkaten doktorun bi alemmiş bence alma sen hapı :ecrin_bebek: ? neolur ne olmaz canım biraz daha dayan dicem ama anlıyorum seni peki şimdi nasılsın ?

rahatsızlıklara sessiz kalmanızı öneririm işin açığı ben yani ilaç kullanmayın derim anne karnında bünyesi bağışıklık kazanmasın allah korusun ciddi bir rahatsızlığı olursa ilerde birgün kullandığı ilaçların etkisi az olur..tıpkı sürekli ağrıkesici içen birisinin bir zaman sonra kullandığı ilacın etki etmediğini düşününyerimseniben

:asigim:
oda dogruu.... amannn nebileyiimmm yaa. uufff acıktım bak ama yemege koruyorumm sabahki kahvaltımınn sonuu faciaydı

ye çıkar bişi olmaz midende durduğu sürece vitamin alır vucut :) ben en yoğun zamanımdA YEDİĞİM HERŞEYİ SUYU BİLE çıkardım düşün katı şeyler ye bidene bakalım

canım hakkaten doktorun bi alemmiş bence alma sen hapı :ecrin_bebek: ? neolur ne olmaz canım biraz daha dayan dicem ama anlıyorum seni peki şimdi nasılsın ?

İyi değilim canım yaaa bulantıma ayrıca sinirimin bozulması da eklendi. Sizce normal değil di mi doktorun bu şekilde tepkisi. Yoksa her doktor mu aynı? Artık benim bir doktor değişikliğine gitmem şart oldu. Ben o adamın yüzünü görmeye katlanamam artık.

gelen her mesajı okuyorum sabah beri kusup duruyorsunuz allah yardımcınız olsun hanımlar zor iş benimde kusma özrüm var çıkaramıyorum kusmak kusmak kusmak okyyunca içim kalkıyor ama kusamıyorum çok rahatsız oldum kusmalarınızdan bahsetmeyin derim psikolojikmen birbirinizide etkilyorsunuz.
aserme konusunda hiç iştehım olmadığı için yiyemiyorum hiçbirsey benim açımdan menü açıklamakta sorun yok hatta hoşumada gider böylece beslenme konusunda birbirimize yardımcıda olmuş oluruz

YANLIŞMIYIM? :)

hayır tatlım yaa senin dr.harbi gıcıkmış yani...ben ablamın dr una gidiyom ablam sezaryandan sonra kanaması oldu sabah 5.30 aradılar ve ilgilendi Allah razı olsun ben de o yüzden ablamın dr a gidiyom insanlık görevidir bu yaaa...
a.s.a.s.

bencede canım doktorunu değiştir tamam meşgul olabilir ama kısa ve mantıklı bi açıklama yapabilirdi neyse canım üzme kendini başka bi doktora gidersin bişi olmaz inşallah :) bulantın için ayva filan yesen yada katı şeyler bide sadece bulanıomu yoksa bnimki gibi bulantıyla direk çıkarıomusun ?

doğru söyliyorsun canım psikolojik olarak etkilenioruz menü konusunda benim içinde farketmez dediğim gibi yardımcı olmayı seviorum :)

yüksek bi yastığa başını uzatıp uzan istersen biraz bana bulantım da oda ii geliyodu

kızalr slm naber bakalım. benim bulantılarım yok diye seviniyordumya artık bende sizlerden biriyim.her sabah kusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…