canı çeken olursa gelsin ben yaparım :) şimdi bile yemek yiyorum :) bulantılarım yeni geçtide :)
senin bulantı durumun nasıl
şakkıdı
isterseniz konuşmayız ama akşam ne pişiricem diyen arkadaşlara yardımcı olmayı istiyoruz :)
kaç haftalıktın cnm sen???
Yok kızlar doktordan bir hayır falan yok. Salak adama telefon açtım şimdi. Anlattım durumumu. Ne tavsiye edersiniz dedim. Unisom tablet kullan dedi. Sabah 10:00'da yarım tablet , 16:00'da yarım tablet,
22:00'de bir tablet dedi. Bende hamilelikte bulantı hapı kullanmak iyi değil diyorlar dedim, o da aynen şöyle dedi : Benim bu sorulara uzun uzun cevap verebilecek vaktim yok....(( Acayip sinir oldum....
Yok kızlar doktordan bir hayır falan yok. Salak adama telefon açtım şimdi. Anlattım durumumu. Ne tavsiye edersiniz dedim. Unisom tablet kullan dedi. Sabah 10:00'da yarım tablet , 16:00'da yarım tablet,
22:00'de bir tablet dedi. Bende hamilelikte bulantı hapı kullanmak iyi değil diyorlar dedim, o da aynen şöyle dedi : Benim bu sorulara uzun uzun cevap verebilecek vaktim yok....(( Acayip sinir oldum....
oda dogruu.... amannn nebileyiimmm yaa. uufff acıktım bak ama yemege koruyorumm sabahki kahvaltımınn sonuu faciaydı
canım hakkaten doktorun bi alemmiş bence alma sen hapı :ecrin_bebek: ? neolur ne olmaz canım biraz daha dayan dicem ama anlıyorum seni peki şimdi nasılsın ?
10. hafta yarın doluyor.
İyi değilim canım yaaa bulantıma ayrıca sinirimin bozulması da eklendi. Sizce normal değil di mi doktorun bu şekilde tepkisi. Yoksa her doktor mu aynı? Artık benim bir doktor değişikliğine gitmem şart oldu. Ben o adamın yüzünü görmeye katlanamam artık.
İyi değilim canım yaaa bulantıma ayrıca sinirimin bozulması da eklendi. Sizce normal değil di mi doktorun bu şekilde tepkisi. Yoksa her doktor mu aynı? Artık benim bir doktor değişikliğine gitmem şart oldu. Ben o adamın yüzünü görmeye katlanamam artık.
gelen her mesajı okuyorum sabah beri kusup duruyorsunuz allah yardımcınız olsun hanımlar zor iş benimde kusma özrüm var çıkaramıyorum kusmak kusmak kusmak okyyunca içim kalkıyor ama kusamıyorum çok rahatsız oldum kusmalarınızdan bahsetmeyin derim psikolojikmen birbirinizide etkilyorsunuz.
aserme konusunda hiç iştehım olmadığı için yiyemiyorum hiçbirsey benim açımdan menü açıklamakta sorun yok hatta hoşumada gider böylece beslenme konusunda birbirimize yardımcıda olmuş oluruz
YANLIŞMIYIM? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?