2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben bugün yine kötüyüm pek giremedim arkadaşlar... Allah hepimizin yardımcısı olsunn.. zor günler geçiriyoruz..

Durumuna üzüldümm canım . Doktorun terbiyesizlik yapmış parayı almaya zamanı varsa cevap vermeyede olmalı. Ben geçen hafta idrar tahlili yaptırdım düşük tehdidim var diye ortalıkta pek gezemiyom doktoruma telefonda tüm sonucu okudum oda yardımcı oldu. Bu kadar aciz bir doktorsa bu işi yapmasın. İlaçlarda bazen fazda etmiyor ilacı bende kullanmakk sitemem ama serum işe yapıyor bende cuma yada hafta sonu hastaneye yatacağım ve serum isteyeceğim çünkü kusmalarr benide çok yordu.Üstelik ben raporluyum evdeyim.

heyecanlanma kıs. Herşey yolunda gidicek . İçini ferah tut. Dualarıkyemesabah mız seninle :1hug:

canım uzun zamandır giremedim, pazar akşamı bi rüya gördüm rüyamda ultraasonlaa naktığında dr um bebeğimi göremiyordu, bana bebek yok dedi, bende hayır var diyordum bana parçalanmıl dedi, ben o kabusla uyandım, içime kurt düştü dr a gittim, aynı konuşma geçti, son kontrolumden gün sonra kalbi dyrmuş, şok geçirdim, salı tekrar kontrol, sonuç aynı, kürtaj yapıcam çünkü 1 haftadır içinde ölü dedi, bi haap verdi sabah iç yemek yeme dedi, sabah kanamam başladı ve bebeğim düştü, hala kendimde değilim kızlar, biraz daha toparlanayım uğrarım yine, dualarım sizlerle, allahım sizlere yaşatmasın, hala ruh gibiyimsenağlama bebeğim atık yok yani

şekercim ne diosun... çok geçmiş olsun bitanem.. çok üzüldüm... bende hep öyle rüyalar görürdüm.. bak işkillendim şimdi.. bendemi yarın gitsem ne.. canım benim allah ım onu daha çok sevmiş demek ki.. üzülme demek sçma biliorıum ama umudunu yitirme.. kendine çok iyi bak canım.. :a015:

canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun kendini üzme canım eminim vardır bunda da bi hayır allah hakkında hayırlı olanı versin canım dualarımız seninle

iyiakşamlar kızlar nasılsınız bakalım shekercim allah yardımcın olsun hayırlısı neyse hakkında o olsun canım inan çok üzüldüm çok geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsunn...inan çok üzüldümm hayırlısı olsunnsenağlama sana ve eşine bişey olmasın canım...herşeyin hakkımızda hayırlısı canım...senağlama

slmm kızlar doktora gittimm ve sadece keseyii gördüü ilac verdii tahlıl istedii ve cumartesii tekrar gelinn dedii rahimm biraz içe donukmuss görmekte o yuzden zorlanmışş... korkuyorum yaaa

çok üzüldüm canım rabbim sabrını versin inş en yakın zamanda yi,ne meleğin seninle olur

Günaydın canım. Teşekkür ederim. Desene ikimizde aynı dertten muzdaribiz. Demekki anormallik benim doktorumda. Serum nasıl oluyor? Kendi doktorun mu tavsiye ediyor yoksa sen hastaneye gidiyorsun acildeki doktora durumu anlatıyorsun o da sana serum mu bağlıyor ? :uhm:

Canımmm çok geçmiş olsun. Ne kadar üzüldüğümü tarif bile edemem. Allah inşallah en kısa sürede sağlıklı bir bebek nasip eder , sende yine aramıza katılırsın. Allah eşine ve sana sabır ve dayanma gücü versin....

Bence YANLIŞSIN. Evet psikolojik olarak birbirimizden fazlasıyla etkilendiğimiz doğru ama burda birbirimize yardımcı olmak ve destek olmak için varız. Bebeğini kaybedenler yada düşük tehlikesi yüksek olan arkadaşlarımız var aramızda , yaşadıklarından ve anlattıklarından hepimiz etkileniyoruz ve bazen rüyalarımıza bile giriyor bu durum ama yinede elimizden geldiğince onlara destek olmaya çalışıyoruz. Lütfen bahsetmeyin deyip karşımızdakinin derdine dert eklemiyoruz... Eğer ki çok etkilenen arkadaşlarımız varsa aramızda yazılanlardan, bu topic'e zorla onları sokan birilerinin olduğunu sanmıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…