amin canım allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun :)
9+5 canım sen ?canım ya sen nekadarlıktın
İyi değilim canım yaaa bulantıma ayrıca sinirimin bozulması da eklendi. Sizce normal değil di mi doktorun bu şekilde tepkisi. Yoksa her doktor mu aynı? Artık benim bir doktor değişikliğine gitmem şart oldu. Ben o adamın yüzünü görmeye katlanamam artık.
canım ya sen nekadarlıktın
9+5 canım sen ?
canım mesdajlarımızın altındaki imza sürkülerinde yani gebelik cetvelimizde ne kadarlık hamile olduğumuz yazıyor.. sende yap istersen iyi oluyorsüprizzzzzdelikafadulden
heyecanlanma kıs. Herşey yolunda gidicek . İçini ferah tut. Dualarıkyemesabah mız seninle :1hug:
canım uzun zamandır giremedim, pazar akşamı bi rüya gördüm rüyamda ultraasonlaa naktığında dr um bebeğimi göremiyordu, bana bebek yok dedi, bende hayır var diyordum bana parçalanmıl dedi, ben o kabusla uyandım, içime kurt düştü dr a gittim, aynı konuşma geçti, son kontrolumden gün sonra kalbi dyrmuş, şok geçirdim, salı tekrar kontrol, sonuç aynı, kürtaj yapıcam çünkü 1 haftadır içinde ölü dedi, bi haap verdi sabah iç yemek yeme dedi, sabah kanamam başladı ve bebeğim düştü, hala kendimde değilim kızlar, biraz daha toparlanayım uğrarım yine, dualarım sizlerle, allahım sizlere yaşatmasın, hala ruh gibiyimsenağlama bebeğim atık yok yani
9+5 canım sen ?
canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun kendini üzme canım eminim vardır bunda da bi hayır allah hakkında hayırlı olanı versin canım dualarımız seninlecanım uzun zamandır giremedim, pazar akşamı bi rüya gördüm rüyamda ultraasonlaa naktığında dr um bebeğimi göremiyordu, bana bebek yok dedi, bende hayır var diyordum bana parçalanmıl dedi, ben o kabusla uyandım, içime kurt düştü dr a gittim, aynı konuşma geçti, son kontrolumden gün sonra kalbi dyrmuş, şok geçirdim, salı tekrar kontrol, sonuç aynı, kürtaj yapıcam çünkü 1 haftadır içinde ölü dedi, bi haap verdi sabah iç yemek yeme dedi, sabah kanamam başladı ve bebeğim düştü, hala kendimde değilim kızlar, biraz daha toparlanayım uğrarım yine, dualarım sizlerle, allahım sizlere yaşatmasın, hala ruh gibiyimsenağlama bebeğim atık yok yani
canım uzun zamandır giremedim, pazar akşamı bi rüya gördüm rüyamda ultraasonlaa naktığında dr um bebeğimi göremiyordu, bana bebek yok dedi, bende hayır var diyordum bana parçalanmıl dedi, ben o kabusla uyandım, içime kurt düştü dr a gittim, aynı konuşma geçti, son kontrolumden gün sonra kalbi dyrmuş, şok geçirdim, salı tekrar kontrol, sonuç aynı, kürtaj yapıcam çünkü 1 haftadır içinde ölü dedi, bi haap verdi sabah iç yemek yeme dedi, sabah kanamam başladı ve bebeğim düştü, hala kendimde değilim kızlar, biraz daha toparlanayım uğrarım yine, dualarım sizlerle, allahım sizlere yaşatmasın, hala ruh gibiyimsenağlama bebeğim atık yok yani
Durumuna üzüldümm canım . Doktorun terbiyesizlik yapmış parayı almaya zamanı varsa cevap vermeyede olmalı. Ben geçen hafta idrar tahlili yaptırdım düşük tehdidim var diye ortalıkta pek gezemiyom doktoruma telefonda tüm sonucu okudum oda yardımcı oldu. Bu kadar aciz bir doktorsa bu işi yapmasın. İlaçlarda bazen fazda etmiyor ilacı bende kullanmakk sitemem ama serum işe yapıyor bende cuma yada hafta sonu hastaneye yatacağım ve serum isteyeceğim çünkü kusmalarr benide çok yordu.Üstelik ben raporluyum evdeyim.
gelen her mesajı okuyorum sabah beri kusup duruyorsunuz allah yardımcınız olsun hanımlar zor iş benimde kusma özrüm var çıkaramıyorum kusmak kusmak kusmak okyyunca içim kalkıyor ama kusamıyorum çok rahatsız oldum kusmalarınızdan bahsetmeyin derim psikolojikmen birbirinizide etkilyorsunuz.
aserme konusunda hiç iştehım olmadığı için yiyemiyorum hiçbirsey benim açımdan menü açıklamakta sorun yok hatta hoşumada gider böylece beslenme konusunda birbirimize yardımcıda olmuş oluruz
YANLIŞMIYIM? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?