Dilek iyim bende ama sabah çok kötüydüm yine midem kötüydü biraz bişiyler yedim yine midem böyle yavaştan yavaştan bulanıyo... Oda kötü oluyo. Neyse ben şimdilik bornova şifa hastanesine gidiyorum hem sigortayla anlaşmalı bende bir tane özel doktor arıyorum. Sen hangi ilçedesin canım
Dilek sana katılıyorum, ben de hep bulantı şikayetlerinin okuyordum ama hiç bir sorunum yoktu 6. haftanın başlamasıyla bulantılarım başladı...yani bu okudum da bulandı anlamında değil, başlaması gereken zamanda başladı . gerçekten etkileniliyorsa dediğin gibi okumak zorunda değil kimse
Canım ben Tirede oturuyorum. Şimdilik benimde aklımda Bornova Şifa var. Sanırım 2 tane bayan varmış biri biraz daha yaşlı. Arkadaş genç olanını tavsiye etti. Seninki hangisi?
Ayrıca haftasonu orda oluyorlar mı? Ben çalıştığım için haftaiçi kontrollere gitmem çok zor olacaktır . Ayrıca niye bir tane daha doktor arıyorsun ? Memnun değil misin ordakinden?
Teşekkür ederim canım desteğin için... Doğru söylüyorsun benimki de o zamanlarda başlamıştı. İnşallah seninki daha hafif geçer...
dilek sana özel mesaj yazdım bakabildin mi ? canım
şuan özeller içinde en iyisi şifaymış herkes aynı şeyi söylüyor 2 tane bayan var ikiside genç yaşlı yok bornova da . memnunum ama ne biliyim baktım herkesin özel doktoru var gerçi sigortayla anlaşmalı olduğu için çokta uygun yani özele verilen paranın çok çok altında 9 ytl muayne ücreti testlerde de 10 ytl alıyorlar. ultrasyonada sokuyor her seferinde çok temiz ve çok ilgililer. hafta sonu mutlaka birtensi orda oluyordur diye tahmin ediyorum sonuçta özel
Dilekcim bencede acilen değiştir o doktoru. Ne biçim biriymiş. Birde bunlar hipokrat yemini ediyorlar. Onlara güvenemeyeceksek kime güveneceğiz acaba. Kaba insanklava: klava:
Nasıl yani sen doktora gidiyorsun muayene oluyorsun ve ultrasona giriyorsun sadece 9YTL'mi alıyor ? Hiç bişey değilmiş yaaa. Bende SSK'lıyım ve Şifada bir 100YTL'yi gözden çıkarmıştım... İkili tarama testleri ve ense ölçümü testi yapılıyor mu orada?
Ayrıca senin doktorunun ismi ne?
Evet canım yaaa şimdiden başladım İzmirde doktor arayışlarına. Tirede yalnızca 3 doktor var ve insanlar mecbur kalıyorlar onlara gitmeye. Bu taraflarda çok köy var. Yazık bilgisiz ve cahil insanlar ne yapsınlar ne derse doktor sorgulamadan inanıp iyi sanıyorlar. Dün bana verdiği ilaç uyku hapıymış , eşim tanıdık bir eczaneyi aradı.Ne oldu uyku problemimi var demişler. Hem para veriyorsun burda hemde paranla rezil oluyorsun. Kartına baktım e-mail adresi olsaydı ilacın prospektüsünü yollayacaktım bugün(( Ama yok... Hamilelerde ve emziren bayanlarda kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyor....
canım benim doktorumun ismi Uz. Dr. Arzu soy ismini hatırlayamadım. muayne ücreti 9 ytl 10 gün içinde tekraar gidersen hiç muayne ücreti vermiyorsun. ultrasyona girekerken 10 ytl veriyorsun ama tekrar kontrolüne gittiğinde 2. kez para vermiyorsun ultrasyonda seni yönlendiriyor mesela işte 1 hafta sonra tekraar gelinecek yazdığında kontrol kapsamına girdiğinde tekrar ücret ödemiyorsun. mesela ben kan testi tam idrara testi yaptırdım 20 ytl verdim. ultrayona girdim ama kontrol olduğu için ultrasyona para vermedim (muayneyede ama ayda bir gidersen 9 ytl veriyorsun) ne yaparsan ya sigortan %70'ŞİNİ KARŞILIYOR SEN SADECE %30'zunu veriyorsun
canım benim doktorumun ismi Uz. Dr. Arzu soy ismini hatırlayamadım. muayne ücreti 9 ytl 10 gün içinde tekraar gidersen hiç muayne ücreti vermiyorsun. ultrasyona girekerken 10 ytl veriyorsun ama tekrar kontrolüne gittiğinde 2. kez para vermiyorsun ultrasyonda seni yönlendiriyor mesela işte 1 hafta sonra tekraar gelinecek yazdığında kontrol kapsamına girdiğinde tekrar ücret ödemiyorsun. mesela ben kan testi tam idrara testi yaptırdım 20 ytl verdim. ultrayona girdim ama kontrol olduğu için ultrasyona para vermedim (muayneyede ama ayda bir gidersen 9 ytl veriyorsun) ne yaparsan ya sigortan %70'ŞİNİ KARŞILIYOR SEN SADECE %30'zunu veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?