Evet canım yaaa şimdiden başladım İzmirde doktor arayışlarına. Tirede yalnızca 3 doktor var ve insanlar mecbur kalıyorlar onlara gitmeye. Bu taraflarda çok köy var. Yazık bilgisiz ve cahil insanlar ne yapsınlar ne derse doktor sorgulamadan inanıp iyi sanıyorlar. Dün bana verdiği ilaç uyku hapıymış , eşim tanıdık bir eczaneyi aradı.Ne oldu uyku problemimi var demişler. Hem para veriyorsun burda hemde paranla rezil oluyorsun. Kartına baktım e-mail adresi olsaydı ilacın prospektüsünü yollayacaktım bugün(( Ama yok... Hamilelerde ve emziren bayanlarda kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyor....
cumartesi doktor randevum var 10+3 olucam.ikili test yaparmı acaba?
sahte doktor sanki çok tuhaf
kızlar bu arada şehrinizde bim market varmı bilmiyorum ama bim lerde natura zencefilli şeker satılıyor limonlusu falan var zencefil özelikle yolculuklarda araba tutmasına iyi gelen bir bitki ben salı doktora gideceğim ona soracağım bir sakıcası yoksa kullanayım diyorum arabadayken sabah bulantım oluyor. bulantıya çok iyi geliyor hamile bir arkadaşım kullnadı iyi geldi ama zararlı olup olmadığını sordu mu bilmiyorum
şimdi internette baktım gebelik.org da iki fincanı aşmadığı sürece zencefil çayını öneriyor benim dediğim şeker zaten sabahaları bir kere kullanılsa problem olmaz diye düşünüyorum ama soracağım sizde yakın zamanda gidecekseniz sorun bence
sahte doktor sanki çok tuhaf
kızlar bu arada şehrinizde bim market varmı bilmiyorum ama bim lerde natura zencefilli şeker satılıyor limonlusu falan var zencefil özelikle yolculuklarda araba tutmasına iyi gelen bir bitki ben salı doktora gideceğim ona soracağım bir sakıcası yoksa kullanayım diyorum arabadayken sabah bulantım oluyor. bulantıya çok iyi geliyor hamile bir arkadaşım kullnadı iyi geldi ama zararlı olup olmadığını sordu mu bilmiyorum
dilekakal kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Evet canım yaaa şimdiden başladım İzmirde doktor arayışlarına. Tirede yalnızca 3 doktor var ve insanlar mecbur kalıyorlar onlara gitmeye. Bu taraflarda çok köy var. Yazık bilgisiz ve cahil insanlar ne yapsınlar ne derse doktor sorgulamadan inanıp iyi sanıyorlar. Dün bana verdiği ilaç uyku hapıymış , eşim tanıdık bir eczaneyi aradı.Ne oldu uyku problemimi var demişler. Hem para veriyorsun burda hemde paranla rezil oluyorsun. Kartına baktım e-mail adresi olsaydı ilacın prospektüsünü yollayacaktım bugün(( Ama yok... Hamilelerde ve emziren bayanlarda kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyor....
canım ne için vermişti ilacı yuh ya bir daha sakın gitme oaraya
gunaydın eylul annelerı..buraya cookk fazla gelmek ıstemıyorum...olumsuz haberler alınca bende cok uzuluyorum....ama sızlerı takıp edıyorum..herkes cok ıyı ınsallah hep boyle sorunsuz gecer...
bende hala bulntı felan yok sadece mandalınadan tıksındım..gormek ıstemıyorum meyveyı..delikafaduldendelikafadulden
arkadsın bırı bulantı olmassa saglıklı gebelık degıl demıstı ama..ben onu arastırdım herkesın bunyesı farklı oldugu ıcın olmayabılırmıs...
bendede bulantı olmayınca cok kafama takmıstım...
herkese ıyı sohbetler...
bıraz daha buyuyelım...sızlerle daha fazla olcam..lısteden cıkarmayın benı ona gore..:cüvcüv::cüvcüv:
Bu arada ikiz eşim ekek
annemdede olmamıs bulantı gıbı seyler...genetık ozellıgıde var tabıkıde..
senın bebek tekmı:uhm::uhm:
Kızlar ben karışık ve kötü rüyalar görmeye devam ediyorum ya
endişelenme canım tüm bunlar bilinçaltımızdaki korkulardan kaynaklanıyor.allah korusun bebeklerimizi.
Kızlar ben karışık ve kötü rüyalar görmeye devam ediyorum ya
bende anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum hamile kalmadan önce 12 lira verirken hamileyim diyince 54 lira aldılar ultrason parası falan diyip nasıl yani oldum
sıkma canını bu sanırım tamamen koruma iç güdüsü ile ilgili onun başına bişiy gelecek diye bilinç altımızın derinliklerinden gelen bir korku allah hepimizin bebişlerini korusun hayırlıyla kucamıza alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?