2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaslar sizleri uzun suredır takıp edıorum fakat bır turlu kayıt olamamıstım.çok guzel seyler paylasıyorsunuz.öncelıkle hepınızın hamılelıklerı hayırlı olsun.allah tamamına erdırsın ınsallah.bende 10 haftalık hamıleyım.bazı arkadaslarla aynı sorunları ben de paylasıorum.bulantılarım hat safhada devam edıyor.alah hepımızın yar ve yardımcısı olsun arkadaslar.guzel hamılelıkler

slm kızlar bugun bulantılarım iyiydi biraz.doktorumun söledigi şeyi yaptım...doktorum yatagının yanına çubuk kraker koy tuzlu dedi kalkmadan bi iki atıştır dedi.bende öle yaptım ve allaha şükür bu sabahım iyi ve bulantı kusmasız geçti.inşallah hep böle gider....

bulantısı dayanılmayacak şiddette olan arkadaslara sunu soylemek ıstedım.bundan 15 gun once gunde 5-6 kez kusunca doktoru aradım serum takılabılecegını soyledı.250ml lik serumlara bulantı ılacının ampul seklınce olanlarından karıstrdılar bır tane yedım serum ve 15 gundur ıyıydım.sımdı yıne basladı bulantılarım.yanı serum cok ıse yarıyor arkadaslar.doktorum da bunun bı zazarı oolmadıgını vucut su kaybettıkce daha da bulantının arttıgını serumun kaybedılen mınerallerı karsıladıgı,ıcındekı bulantı ılacı da damar yoluyla verıldıgı ıcın daha etkılı oldugunu soyledı.haber vermek ıstedım.cok zor oldugunu yasadıgımdan bılıyorum rahatlarsınız 15 gun dıe dedım

Kızlar az önce doktordan geldim. Minik zuzumu gördüm tekrar içim rahat şimdi. Herşey yolundaymış. Normalde bugün 9+2 olması lazım 9+4 çıktı. Kalp atışları gayet normalmiş. Kolunu bacağını oynatıyordu minik zuzummm. Yalnız benim tansiyonum 13 e 9 çıktı. Çok stres yapmışım doktorum biraz kızdı açıkçası.Bebeğine zarar vericeksin dedi. Sen ne yaparsan yap ne düşünürsen düşün elinden hiçbirşey gelmez. Sen sadece sabırla bebeğinin büyümesini bekliceksin dedi. Yani kızlar lütfen sizde rahat olun, benim gibi tansiyonunuzu yükseltmeyin.
Kafamıza takılan birkaç soruyu sordum. Akıntım 1 gün oluyor 1 gün olmuyor. Önemli değil her bünye farklı dedi. Bazısında hiçolmaz. Migren ve gastritim var. Migren için hiçbirşey yapamayız ilaç içemezsin bekliceksin geçmesini dedi. Gastrit içinse Rennie Duo içebilirsin dedi. Hiçbir zararı yokmuş. Zencefili sordum içebilirmiyim diye. İçme dedi bana. Mümkün olduğunca dayanmaya çalış mide bulantılarına dedi. Buarada 1 kiloya yakın kilo vermişim. Sorun değil 3-4 kilo verenler var üzülme bebeğine zarar gelmez dedi. Ayrıca hiçbirşey yiyemediğimden bahsettim. İlk 3 ay yiyebildiğini ye, seni zorlamıcam. 3 aydan sonra asıl başlıcaksın beslenmeye dedi. Ayrıca istediğim kadar maden suyu içebilirmişim. Mideni rahatlatır zaten hergün istediğin kadar içebilirsin dedi
Ve benden rica etti kendimi çok fazla dinlememem için. Kendini tedirgin etme dedi. Belin ağrıyabilir, kasığın ağrır ağrımaz, bulantın birden kesilir. Bunlara kafanı takma dedi.Çünkü bebeğim benden daha fazla etkileniyormuş.
Bir dahaki randevum 6 martta. İkili tarama testi yapılacak o gün.
Amma çok yazdım dimi. Şimdilik aklımda kalanlar bunlar.
Lütfen sizde stres yapmayın kızlar. Bol bol dua etmekten başka çaremiz yok. Bebişlerimiz Allaha emanet...

Son düzenleme:

canım maşallah bebişineevet benimde tansiyon biraz yüksek cıkmıştı.gercekten rahat olmak gerekiyor.maden suyu mineraller acısından zengin oldugu için yararlıymış ama ben içemiyorum.sen içebildiğin kadar iç.:1rolleyes:

Saol cnm bnm. Sen neden içemiyorsun?

pek sevmiyorum ama sen yazınca acıyım içeyim dedim simdi elimde içmek için uğrasıyorum.:bbo:

petibör aramıza hoşgeldin canım allah tamamına erdirsin :) seninde galiba bulantın çok

amın canım saolasın allah hepımızın kını tamamına erdırsın ınsallah:Saruboceq:evet canım.benım de bulantım cok.:bbo:sabredıoruz bakalım ınsallah gecer bır an once allahın ıznıyle.

amın canım saolasın allah hepımızın kını tamamına erdırsın ınsallah:Saruboceq:evet canım.benım de bulantım cok.:bbo:sabredıoruz bakalım ınsallah gecer bır an once allahın ıznıyle.

haklıın canım en daha önce 6ila 7 . hafta arasında bir hafta annemde kaldım çünkü yediğim herşeyi su dahil çıkarıodum dokktorum serum takalım dedi ben de gitmemiştim keşke gitseydim diyorum kendime şimdi bulantılarım şimdi az sabahları aç karnına midemdeki sarı suyu çıkarmadan rahat edemiorum ondan sonrada gün içersinde bi kaç kez yine kusuyorum işte böle benim hikayem yarın doktora gidicm bebişi görmeye sen ne zaman idceksin

pushingcim ben allah izin verirse 18 subattan sonra gıdıcem.o zaman bıtıo cunku 12.hafta.gtmısken ıkılı testı de yaptırırım dıyorum.bızım burda 2lıyı yaptırabılecegım yer yok cunku gıtmısken o da olsun dıe.gercı cok merak edıorum ama beklemek ne zor ya dımı.sen ne zaman gıdıcen.keskek bı alet olsa da hep gorsek bebışlerımızı.:ecrin_bebek:

pushing canım avatarımı beğenmene sevindimm.. senın avatarında az konuşulup beğenilmedi... iyi akşamlar kızlar.. dizimi izliyordum bitince girdim hemenn.. majiziku senın adına çok sevindim... darısı bize artık...

ay pushıngcım sen yarın gıdıcekmıssın doktora.okudum ama bı yandan da dızımı ızlıodum ıdrak edememısım:bboardon canım.hadı bakaklım ınsallah gusel haberlerle donersın

mozijikucum çok sevindim tatlım insan çok mutlu oluo ya şimdi kolu bacağı da mı oluşmuş yadelikafadulden ne tatlı maşaaallah doktorun çok ilgiliymiş nereye gidiosun canım

iyi geceler güzel anneler, ben de yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım, en son 6+5 iken gitmiştim yarın 9+1 olacağım; ama benim anlamadığım bir şey var hani bazı arkadaşlar diyorlar ya şu kadar haftalık olmam gerekirdi doktor şu kadar dedi ... benim doktorum hi. öyle bir yorum yapmıyor bir de ölçüm de yapmıyor, hem de tansiyonumu da ölçmüyor... kızlar acana bu doktor beni baştan mı savuyor yoksa normal mi bunlar anlamadım, yani nerden anlıyor mesela hangi haftada olduğuna bana sat tarihine göre hesap yapıyor... aklım karıştı ...((

canım hayırlı olsun bebişin sana bşey sormak istioyrum bnede 6+4 e doktra gitcem acaba kalp atışlarını ve bebeği görebiliyormuyuz. bide alt utrasonlamı bakıyor üstlemi çok heycanlıyım ya boş sa ya atmassa diyee.cevap veirsen sevinirim

canım bebeği göremiyorsun çok küçük nokta gibi gözüküyor, kalp atışlarını duyarsın ama korkma:) bana karından bakmıştı hiç beklemiyordum baktım pıt pıt atıyor.... cihazla da ilgili bir durum aslında eğer cihaz iyiyse daha net ya da önce duyulabiliyor. Eğer üstten duyulmazsa korkma, alttan baktır ordan kesin çıkar. Bazen geç döllenme olabiliyor canım senin hesabına göre daha geç döllenmiş olabiliyorsun. ben 5 haftalıkken kesen çok küçük demişti.. çok ağladım o gün meğerse geç döllenmişim.. hiç. endişelenme, güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…