ee bebişe kim bakıcak dilek çim nasipse???
Kızlar az önce doktordan geldim. Minik zuzumu gördüm tekrar içim rahat şimdi. Herşey yolundaymış. Normalde bugün 9+2 olması lazım 9+4 çıktı. Kalp atışları gayet normalmiş. Kolunu bacağını oynatıyordu minik zuzummm. Yalnız benim tansiyonum 13 e 9 çıktı. Çok stres yapmışım doktorum biraz kızdı açıkçası.Bebeğine zarar vericeksin dedi. Sen ne yaparsan yap ne düşünürsen düşün elinden hiçbirşey gelmez. Sen sadece sabırla bebeğinin büyümesini bekliceksin dedi. Yani kızlar lütfen sizde rahat olun, benim gibi tansiyonunuzu yükseltmeyin.
Kafamıza takılan birkaç soruyu sordum. Akıntım 1 gün oluyor 1 gün olmuyor. Önemli değil her bünye farklı dedi. Bazısında hiçolmaz. Migren ve gastritim var. Migren için hiçbirşey yapamayız ilaç içemezsin bekliceksin geçmesini dedi. Gastrit içinse Rennie Duo içebilirsin dedi. Hiçbir zararı yokmuş. Zencefili sordum içebilirmiyim diye. İçme dedi bana.
Mümkün olduğunca dayanmaya çalış mide bulantılarına dedi. Buarada 1 kiloya yakın kilo vermişim. Sorun değil 3-4 kilo verenler var üzülme bebeğine zarar gelmez dedi. Ayrıca hiçbirşey yiyemediğimden bahsettim. İlk 3 ay yiyebildiğini ye, seni zorlamıcam. 3 aydan sonra asıl başlıcaksın beslenmeye dedi. Ayrıca istediğim kadar maden suyu içebilirmişim. Mideni rahatlatır zaten hergün istediğin kadar içebilirsin dedi
Ve benden rica etti kendimi çok fazla dinlememem için. Kendini tedirgin etme dedi. Belin ağrıyabilir, kasığın ağrır ağrımaz, bulantın birden kesilir. Bunlara kafanı takma dedi.Çünkü bebeğim benden daha fazla etkileniyormuş.
Bir dahaki randevum 6 martta. İkili tarama testi yapılacak o gün.
Amma çok yazdım dimi. Şimdilik aklımda kalanlar bunlar.
Lütfen sizde stres yapmayın kızlar. Bol bol dua etmekten başka çaremiz yok. Bebişlerimiz Allaha emanet...
canım maşallah bebişineevet benimde tansiyon biraz yüksek cıkmıştı.gercekten rahat olmak gerekiyor.maden suyu mineraller acısından zengin oldugu için yararlıymış ama ben içemiyorum.sen içebildiğin kadar iç.:1rolleyes:
petibör aramıza hoşgeldin canım allah tamamına erdirsin :) seninde galiba bulantın çok
pek sevmiyorum ama sen yazınca acıyım içeyim dedim simdi elimde içmek için uğrasıyorum.:bbo:
amın canım saolasın allah hepımızın kını tamamına erdırsın ınsallah:Saruboceq:evet canım.benım de bulantım cok.:bbo:sabredıoruz bakalım ınsallah gecer bır an once allahın ıznıyle.
mozijikucum çok sevindim tatlım insan çok mutlu oluo ya şimdi kolu bacağı da mı oluşmuş yadelikafadulden ne tatlı maşaaallahKızlar az önce doktordan geldim. Minik zuzumu gördüm tekrar içim rahat şimdi. Herşey yolundaymış. Normalde bugün 9+2 olması lazım 9+4 çıktı. Kalp atışları gayet normalmiş. Kolunu bacağını oynatıyordu minik zuzummm. Yalnız benim tansiyonum 13 e 9 çıktı. Çok stres yapmışım doktorum biraz kızdı açıkçası.Bebeğine zarar vericeksin dedi. Sen ne yaparsan yap ne düşünürsen düşün elinden hiçbirşey gelmez. Sen sadece sabırla bebeğinin büyümesini bekliceksin dedi. Yani kızlar lütfen sizde rahat olun, benim gibi tansiyonunuzu yükseltmeyin.
Kafamıza takılan birkaç soruyu sordum. Akıntım 1 gün oluyor 1 gün olmuyor. Önemli değil her bünye farklı dedi. Bazısında hiçolmaz. Migren ve gastritim var. Migren için hiçbirşey yapamayız ilaç içemezsin bekliceksin geçmesini dedi. Gastrit içinse Rennie Duo içebilirsin dedi. Hiçbir zararı yokmuş. Zencefili sordum içebilirmiyim diye. İçme dedi bana. Mümkün olduğunca dayanmaya çalış mide bulantılarına dedi. Buarada 1 kiloya yakın kilo vermişim. Sorun değil 3-4 kilo verenler var üzülme bebeğine zarar gelmez dedi. Ayrıca hiçbirşey yiyemediğimden bahsettim. İlk 3 ay yiyebildiğini ye, seni zorlamıcam. 3 aydan sonra asıl başlıcaksın beslenmeye dedi. Ayrıca istediğim kadar maden suyu içebilirmişim. Mideni rahatlatır zaten hergün istediğin kadar içebilirsin dedi
Ve benden rica etti kendimi çok fazla dinlememem için. Kendini tedirgin etme dedi. Belin ağrıyabilir, kasığın ağrır ağrımaz, bulantın birden kesilir. Bunlara kafanı takma dedi.Çünkü bebeğim benden daha fazla etkileniyormuş.
Bir dahaki randevum 6 martta. İkili tarama testi yapılacak o gün.
Amma çok yazdım dimi. Şimdilik aklımda kalanlar bunlar.
Lütfen sizde stres yapmayın kızlar. Bol bol dua etmekten başka çaremiz yok. Bebişlerimiz Allaha emanet...
iyi geceler güzel anneler, ben de yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım, en son 6+5 iken gitmiştim yarın 9+1 olacağım; ama benim anlamadığım bir şey var hani bazı arkadaşlar diyorlar ya şu kadar haftalık olmam gerekirdi doktor şu kadar dedi ... benim doktorum hi. öyle bir yorum yapmıyor bir de ölçüm de yapmıyor, hem de tansiyonumu da ölçmüyor... kızlar acana bu doktor beni baştan mı savuyor yoksa normal mi bunlar anlamadım, yani nerden anlıyor mesela hangi haftada olduğuna bana sat tarihine göre hesap yapıyor... aklım karıştı ...((
canım hayırlı olsun bebişin sana bşey sormak istioyrum bnede 6+4 e doktra gitcem acaba kalp atışlarını ve bebeği görebiliyormuyuz. bide alt utrasonlamı bakıyor üstlemi çok heycanlıyım ya boş sa ya atmassa diyee.cevap veirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?