olurmu hayatım hiç bazı aileler erkenden bişi örmez uğursuzluk olur diye belki öyle inanıyorlardır annenler.5.-6.dan sonra alışveriş başlar onlar için yaa üzülme sen
kızlar hepinize mrb.. görüşemioz ne zmandır... nasılsınız... ben uykulu uykulu geziom...
canım sağol....aslında pek üzülmüyorum... alıştım artık 15 gün tatildeydikte 1 gün gelip sıcak bir çorba gelip kimse yapmadı.. Allah eşime sağlık versin.. bizimkilerden fayda yokdelikafaduldendelikafadulden
kızlar merhaba nasılsınız?
ben bulantılara çok alıştım yaa geçince kendimi kötü hissedicemkaydirigubbakcemile3
asoscum ailen yakında değil mi sende benim gibi gurbette misin?ay öle zorki biri gelip bi çorba yapsa dediğin gibi ne ii olur benim eşim işten geliyo bide yemek yapıyo çok üsülüyom ama napimm allah eşlerimizden razı olsun yine onlardan fayda var
canım ya üzülme daha çok erken zaten bişeyler örülmesi için bende örcem bekliyom şöle bi 4-5 aylık olsun öle başlıcam
canım sağol....aslında pek üzülmüyorum... alıştım artık 15 gün tatildeydikte 1 gün gelip sıcak bir çorba gelip kimse yapmadı.. Allah eşime sağlık versin.. bizimkilerden fayda yokdelikafaduldendelikafadulden
canım sağol... aman bebişim sağlıklı olsun bana yeter....bulantılara alıştınmıdelikafadulden
birde ben alışsam....
kocaeli derincedeyim canım... umarım bir an önce geçer bulantıların...
gamacım evet vakit geçmiyor..
kardelencim senın adına sevindimm ne güzel yaa.. bende çok halsizim ve kokular mahvediyo benide.. yaa benim eşimde yemk yapamıyorama meyve soyuyor..delikafadulden
canım yaa ne güzel haftayada ben gidicem kısmetse...[/QUOTE
ya meyve soyamıyor çünkü bıçağı tutmasını bilmio meyve bıçağını düşün halimi yani:roflol: ya geçen hafta ki görüntü ve kalp atışından çok farklı çok gerçekçi çok heyecanlandım asoscum özel hastane varsa bulunduğun yerde ultrason aletini sor öle git
canım
selam kısslar nasılsınızhihoyyyt az önce doktordan geldim dört boyutlu ultrasonda minişim tatlı bebişimin kalp atışlarını ve kendisini gördüm taaam 11.1 mm olmuş teyjeleri:ecrin_bebek: 6. haftaya kadar ohhh ne güzel diodum ama acaip bulantılarım devam ediyor ve sürekli uyku halindeyim hasta gibi hissediorum kendimi:1no2: sizler bahsediodunuz ama bu kadar beklemiodum inşallah şu 3 ayı biran önce doldururuz kızlar:Saruboceq: şimdi maske takarak yemek yapmam lazım çünkü benim eşim meyve bile soyamıyor :roflol: hepinizi öptüm
kardelen maşallah çok güzel darısı başıma inşallah... umarım bulantılarından geçer biran önce
Çok sevindim canım senin adına. Allah bu mutluluğunu hiç bozmasın inşallah.
selam kısslar nasılsınızhihoyyyt az önce doktordan geldim dört boyutlu ultrasonda minişim tatlı bebişimin kalp atışlarını ve kendisini gördüm taaam 11.1 mm olmuş teyjeleri:ecrin_bebek: 6. haftaya kadar ohhh ne güzel diodum ama acaip bulantılarım devam ediyor ve sürekli uyku halindeyim hasta gibi hissediorum kendimi:1no2: sizler bahsediodunuz ama bu kadar beklemiodum inşallah şu 3 ayı biran önce doldururuz kızlar:Saruboceq: şimdi maske takarak yemek yapmam lazım çünkü benim eşim meyve bile soyamıyor :roflol: hepinizi öptüm
amin canım hepimizin:Saruboceq: sen naptın dilekcim ukala doktorunuklava: değiştirdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?