2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kardelencim zaten özel doktora gidiyorumda .. bebek çok küçük olduğu için geçen sefer bişey anlamadık umarız bu seferler daha net sesini duyarız.. görürüz.. 2. muayenem haftaya inşallah..
yok canım onu kastetmemiştim geçen hafta ben de özele gitmiştim bizde kalp atışını gördük ama dediğin gibi doktor gördü ben de gördüm ama çok net diildi ama eğer imkanın varsa yani bulunduğun yerde varsa diorum dört boyutlu ultrasonu olan bi özele git çok farklı bi heyacan yaratıo hem görüp hem sesini dinliosun görüntü çok çok net:ecrin_bebek:

ayyy.çok sevindik 14 şubatta da ben gidicem hayırlısıyla
a.s.
ayyy inşallah sevgililer günü senin için çift anlam taşıcak o zamanyerimseniben
inşallah canım doktor çok önemli insanın gerçekten hassas olduğu bi dönem belki ilk 3 ay geçse bu kadar pimpirikli olmayız kısslar ben çıkayım yemeğimi yapmaya çalışayım öptümmm hepinizi a.s.

Son düzenleme:
gamma cım ne zaman çıkıcan işten.. ayy canım yaa kıyamam.. :)

selam kızlar çok işim vardı yazamadım zaten çok kötü bir ağrı girdi böbreklerim ağrıyor böyle kalbime vuruyor sanırım üşüttüm bir kaç saattir çekiyorum ama çok kötü mideme vuruyor arada nefes aldıkça batıyor şiddetliydi şimdi biraz hafiflese de devamlı ağrıyor korktum ama bebeğimle ilgili değil sanırım

Merhaba Eylul Anneleri,

Yazıp yazmama konusunda kararsızdım ama dayanamadım artık :) Bu benım 3 hamileligim 3 yasında cok tatlı bır kızım var 2 bebegimi malesef 7,5 haftalıkken kaybettım gecen Eylul ayında.. Simdi tekrar hamileyim ve Allahın izniyle Eylul annesı olacağım :) Gruptaki herkese saglıklı hamilelikler dilerim umarım saglıkla bebeklerimize kavusuruz. Benım SAT 23 Aralık dogum 29 Eylul :)

Geçmiş olsun canım. Dediğin gibi bebeğinle ilgili değildir bencede. Limon, ıhlamur falan iç belki biraz rahatlatır. Şöyle yat dinlen biraz diyicem ama seni ne kadarda iyi anlıyorum işyerindeyiz(( ve çalışmak zorundayız((

hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin benim de 30 eylül bir gün var aramızda çok güzel

güzel annişler ben çıkar yarın görüşürüz sizleri kocaman öpüyorum kuzulara iyi bakın...

dilek ne zamana kadar çalışmayı düşünüyorsun canım

Canım ben eğer sağlık durumum elverirse son 1 aya kadar çalışmayı düşünüyorum. Ondan sonra zaten 4 aylık yasal iznim var. İşi bırakmam söz konusu olamaz. Ama mart ayının sonunda işlerimi hafifletmek için birini daha alıcaklar ve pozisyonumuda değiştirecekler. Burdaki müdürlerim çok anlayışlı ve çok iyiler. Sorun yaşayacağımı pek zannetmiyorum. Sen ne yapmayı düşünüyorsun?

bende dediğin gibi dayanabilirsem iyi olursam son 1 aya kadar çalışmayı düşünüyorum . Bu arada doğumdan sonra 4 ay mıizin? Ben 4 ay izin yapsam beni işten çıkarırlar herhalde çünkü biz hep yoğunuz. Işten çıkarmazlarsa son 1 aya akdar burdayım ama doğumdan sonra ne kadar izin verirler. Bilmiyorum. Ama şimdide doktora falan gidiyorum rahatsızlanınca gidiyorum ya ne kadar idare ederler bilmiyorum

hoşgeldin canım aramıza allah sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin :)

merhaba kızlar internet erişimiden dolayı giremedim bugun :) nasılsınız bulantılar nasıl gidio ? bu arada doktor ve hastane konusunda benim doktorumun muayne ücreti 60 lira ama ben hamile olduktan sonra para vermiorum tahlillerimi geçen ücretsiz yaptırdım :) benimki özel sigorta sadece % 10 unu ödüorum şimdi hiç vermiorum :)

Evet canım 4 ay yasal iznimiz var SSK'lı olduğumuz için. Ayrıca bu senin yasal olarak hakkın olan bir izin ve bunun için işten çıkarmamaları yasak aslında kanunlar önünde.
Sen hangi şirkette çalışıyorsun ? Benim çalıştığım bir avusturya şirketi ve çok büyük. Burda hamile kalanlar oldu ve çok anlayışlı davrandılar. Bende sorun yaşayacağımı zannetmiyorum bu nedenle. Zaten genel müdür duyar duymaz beni karşısına aldı ve konuştu seni olabildiğince rahat ettirebilmek ve izinlerini en üst seviyeden düşünerek böyle bir karar aldık dedi. Mart ayı gibi biri geliyor ona işi öğreticem sonrada ben genel müdürün asistanı olucam. Şimdilik planları bu ama umarım değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…