2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya şu bitkilerle ilgili konuya kafam takıldı ben nar suyu içiyordum yarayışlı diye şaştım kaldım....:uhm::sm_confused:yasakkelime

günaydın güzel anneler...nasılsınız....herkese hayırlı cumalar..

günaydın güzel anneler cumanız hayırlı olsun...
burkocuğum çok sevindim dün aklımdaydın Allah nazarlardan saklasın...

Canım inşallah sende bizler gibi görebileceksin. Hiç merak etme dua et öncellikle.
Allah bebeğini sağlıkla sana bağışlasın inşallah....

Günaydın canım sanada. İyiyim sen nasılsın bugün?

bu gün daha iyim. ama gece karnım ağrıdı çok 2. adet dönemim geldi ondan mı ki?
karnım ağrıırken uyuyup kalmışım.
sabah midem kötüydü kahvaltı yaptım şimdi yine pek iyi değil
sende ne var ne yok? melekin napıyo

iyiz tatlım sen nasılsın meleğin nasıl. benim bütün gece karnım ağrıdı 2. adet dönemim geldi ondan sanırım
sağol canım benimde 2. dönemim geldi hatta yüzümde sivilcem bile çıktı..göğüslerim hala şiş el değmiyor valla çok ağrıyorlar.. geçmiş olsun canım.. umarım yarın tatildirde evde dinlenirsin...:CüvCüv:

canım çk sağol gerçekden çok moral oldu allah eleğinide sana bağışalsın bendebi görsem çok mutlu olcam bakalım byük günyarın.evet bugün bol bol dua edecem inşalah.bu arada herkese günaydın.

Geçmiş olsun canım. Muhtemelen dediğin gibi 2. dönemin gelmiştir. Benim midem idare eder , ne çok kötü ne çok iyi. Bende herşey aynı. Bebişlerimiz inşallah iyidir canım....
Bu arada İzmirde bir tane doktor buldum. Kesin kararımı verdim 2 hafta sonra ona gidicez. Alsancakta 3 doktorun kurduğu bir klinikleri var. Ama kliniklerindeki teknoloji dünya standartlarındaymış. Ayrıca çarşamba günleri ege tv'de program yapıyormuş bu doktor. Tavsiye eden iki kişi oldu. Sende özel bir doktoramı gitsem diye düşünüyordun yaaa
ondan bilgi vereyim istedim.

Günaydın kıslarrrr.. Hayırlı cumalar olsun inşallah. Nasılsınız bakalım bugün?

Eslemcim Kayınpederine acil şifalar diliyorum. Sende lütfen ihmal etme ve biran önce doktoruna kontrol ol cnm.

Deryadevrim cnm çok sevindim bebeğinin iyi olmasına. Ama bence başka doktor araştır güzelim. Bir doktorun sorularına cvp vermesi, seninle ilgilenmesi çok önemli. Bize moral veren onlar.

Pushing gözünaydın cnm. Sende gördün bebişinin hareketlerini. Çok sevindim.

Burkocum senin adınada çok sevindim. Maşallah bebişine.

Çok sevindim Dilekcim. Hayırlı olsun cnm yeni doktorunuz

olur tatlım bende giderim.

kızlar kahvaltı yapıp güzel bir duş alıp arkadaşıma gideceğimm..2 gündür geziyorumm.. evde kötü oluyorumm..dışarı çıkınca kendimi daha iyi hissediyorumm..son tatil günümm herkese iyi günler bebişlerinize iyi bakın....

Bizim yerimizede gez cnm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…