günaydın güzel anneler...nasılsınız....herkese hayırlı cumalar..
mrh hanımlar güzel günler sizlerin olsun inalalah.ben aha bebişim göremedim 5^+3 de gitmişdim adce keseyi göük c.tesi gitcem çok tedirginim bi duysak kalp atışlarını 6+4 olcaz normalşartlar görmemz lazım ama içimde bi korku var.üüüff nasıl geçeçek bu iki gün uyku falan yok kaç gündir yatıp yatıp kalkıyorum silein çoğu görmüş bebeişin acaba bende o na nail oacabilecekmiyim nekdar şanslı görüyotum sizi bilseniz,bide hiç bulantı falan yok sadace ağızım kru ve acı başkada bi bileriti yokkkkk.üfffffffffff çok mutsuuzm
günaydın kızlar nasılsınız?
Günaydın canım sanada. İyiyim sen nasılsın bugün?
sağol canım benimde 2. dönemim geldi hatta yüzümde sivilcem bile çıktı..göğüslerim hala şiş el değmiyor vallaiyiz tatlım sen nasılsın meleğin nasıl. benim bütün gece karnım ağrıdı 2. adet dönemim geldi ondan sanırım
canım çk sağol gerçekden çok moral oldu allah eleğinide sana bağışalsın bendebi görsem çok mutlu olcam bakalım byük günyarın.evet bugün bol bol dua edecem inşalah.bu arada herkese günaydın.günaydın kızlar inşallah görürsün canım bende 6+5 de görmüştüm. ama sana şunuda söylim bazen 7 haftalık olana kadar görünmeyen oluyor.. eğer doktorun olumsuz bişey derse biraz daha bekle derim ben 6+5 ken gittiğimde doktorum görünmeseydi 1 hafta daha bekliycektim dedi.. bilgin olsun. bazı doktorlar hemen gebeliği sonlandırmak istiyor... umarım herşey yolundadır....aaaa ne görüyorum ben çok mutsuzummu yazıyo orda... olmadı şimdi sen mutlu olmalısınki bebeğin güzel güzel büyüsün. ben ilk gittiğimde 5+4 tü görünmedi bişey kanamamda var ultroson uzmanı kanamayla birlikte bebeğin ölmüş olduğunu düşünüyorum dedi bebeğe ait hiç bişey yok. boş kese dedi. ama doktorum bekleyelim dedi ben gene moralimi bozmadım umutla duayla bekledim... ve şimdi 9+1 günlük oldum.. teyzesi lütfen moralini yüksek tut. dua et bagün cumaa
bu gün daha iyim. ama gece karnım ağrıdı çok 2. adet dönemim geldi ondan mı ki?
karnım ağrıırken uyuyup kalmışım.
sabah midem kötüydü kahvaltı yaptım şimdi yine pek iyi değil
sende ne var ne yok? melekin napıyo
Geçmiş olsun canım. Muhtemelen dediğin gibi 2. dönemin gelmiştir. Benim midem idare eder , ne çok kötü ne çok iyi. Bende herşey aynı. Bebişlerimiz inşallah iyidir canım....
Bu arada İzmirde bir tane doktor buldum. Kesin kararımı verdim 2 hafta sonra ona gidicez. Alsancakta 3 doktorun kurduğu bir klinikleri var. Ama kliniklerindeki teknoloji dünya standartlarındaymış. Ayrıca çarşamba günleri ege tv'de program yapıyormuş bu doktor. Tavsiye eden iki kişi oldu. Sende özel bir doktoramı gitsem diye düşünüyordun yaaa
ondan bilgi vereyim istedim.
Geçmiş olsun canım. Muhtemelen dediğin gibi 2. dönemin gelmiştir. Benim midem idare eder , ne çok kötü ne çok iyi. Bende herşey aynı. Bebişlerimiz inşallah iyidir canım....
Bu arada İzmirde bir tane doktor buldum. Kesin kararımı verdim 2 hafta sonra ona gidicez. Alsancakta 3 doktorun kurduğu bir klinikleri var. Ama kliniklerindeki teknoloji dünya standartlarındaymış. Ayrıca çarşamba günleri ege tv'de program yapıyormuş bu doktor. Tavsiye eden iki kişi oldu. Sende özel bir doktoramı gitsem diye düşünüyordun yaaa
ondan bilgi vereyim istedim.
Çok sevindim Dilekcim. Hayırlı olsun cnm yeni doktorunuz
olur tatlım bende giderim.
Günaydın canım. Çok teşekkür ederim. Bugün nasılsınız bakalım?
Kordon Klinik - Anasayfa
Web siteleri bu canım istersen bir incele sende.
kızlar kahvaltı yapıp güzel bir duş alıp arkadaşıma gideceğimm..2 gündür geziyorumm.. evde kötü oluyorumm..dışarı çıkınca kendimi daha iyi hissediyorumm..son tatil günümmherkese iyi günler bebişlerinize iyi bakın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?