2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kuzuya ya bizimkide çabucak büyür inşallah haftasına göre uyumlu ama daha 11.1mm:ecrin_bebek:

kardelencim çok sevindim maşallah.. bizde önceki gün kolunu bacanı gördük miniciklerdi ya çok heycanlandım ikidebir bakıyorum Rabbim sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasib etsin cümlemize bizede. bizlerede kolay doğumlar risksiz doğumlar hamilelikler nasib etsin. uslu bebeklerimiz olsun... amin....a.s.

hayırlı cumalar arkadaşlar benim bağkur sorunum çözülmeyecek sanırım pazartesi özele gitmeye karar verdim bulatım falanda olmadığı için bebeğimi çok merak ediyorum ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman sadece ultrasona girmiştim orda bikere gördüm okadar şimdi 9+3 oldum ama içim rahat deil.kimse bana folikasit falanda vermedi yani hiç bi doktorla görüşmedim daha.çok endişelerim var gerçi biraz pinpirikli biriyimdir ama...

canım folik asiti kendinde alıp kullanabilirdin zaten hamile kalmayı planlayan her kadın 3 ay önceden başlaması gerekir doktorum öyle demişti internetten araştırırsan bulursun... umarım herşey yolundadır... ben 6 ay hamile kalamadığım halde folik asit kullandım halada kullanıyorum 3 aylık olana kadar kullanıcağımı söyledi doktorum 3. aydan sonra gerekirse başka vitaminler...a.s.

MAŞALLLLLLAHHHHHHH nazar değmesin annesi çok sevindik darısı bizim başımıza

AMİİİN CANIM DARISI BAŞINIZA

Kızlar her birimiz bulunduğumuz haftaya göre bazı endişeler taşıyoruz. Önce kese görünecek mi, sonra kese dolu olacak mı, sonra kalp atışı duyulacak mı, şu anda hepsini geçmiş bulunuyorum Allaha şükür ama bende de ikili telaşı başladı16 şubat pazartesi ikiliye gireceğim. Umarım onu da sağ salim atlatırız bebişimle:Saruboceq:

Diyeceğim, bunlar tatlı telaşlar. Evet heyecanlanın, heveslenin, ama sakın ola üzülmeyin. İnanın üzülmediğinizde işler daha tıkır tıkır gidiyora.s.

canım benım sanada hayırlı cumalar bı söyle göz atayım dedım ben ağustos annesıyım kuzum benımde hıc bulantım falan yoktu ama sımdı aman aman kımseye vermesın bulantılar ve mıde yanmaları bını bın para yaaaaaaaa nazar etmeyın kızlar hepinize söylüyorum sakın her lafınızda maşallah deyinki sizde bebeklerınızde zorlanmasın ılerıde AYRICADA hepinize hayırlı hamişlikler sorunsuz hamişlıkler dılıyorm kızlar:CüvCüv:

canım haklısın ama ben 2 buçuk yıl gebe kalamadım doktora gittim onlarda tüp bebek dediler bana çok üzülmüştüm :1no2:hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim rabbimin mucizesi:dance: yani birazda endişelerimin sebebi bu kendi başımada alıp içmek istemedimmirmirmirmir

kızlar tıp fakültesinde doğum yapmak isteyen arkadaşlara yada düşünenlere benim arkadaşım arkadaşı fakültede kayseride yapmış inanırmısınız kadının 30 dan fazla dikişi varmış çünkü yanlış yerden kesmişler bide normal doğum kadın dava açıçaktı asistanlar işe girince böle olmuş gözünüzü korkutmak istemeem ama kendinizi ne olur acemi insanların eline bırakmayın sonrada çok uğraşmaktansa iyi bi hastane ve doktor bulun kafanızda bebğinizde sizde iyi olun tamammı şekerler :)

arkadaşlar bence fakülteye gitmek isteyen hocaya özel muayne olacak ve doğumu o yaptıracak yani tamamen duygusal...

Merhaba güzel anneler , ben de az önce dr.dan geldim :)) Minnoşumun kalp atışın gördüm artık hamile olduğuma daha çok inanıyorum , haftama göre her şey normal :)) Tek sıkıntım grip olmam , neyse o da geçer gider...

şekerim senin adına çok sevindim bende dün bebeişimi gördüm elleri kolarını oynatıodu bi görsebn teyzesi o kadar tatlıydikı doktorum maşşllah dedi çok hareketli olucak dedi :) delikafadulden bana da 15 gün sonrası için ikili testi yaptırmamamı istedi ve çok önemli zeynep işinin ehli bi hastane ve doktora yaptır dedi devlet hastaneleri ücretsiz yapıomuş ssk sı yada bağkuru olana ama benimki özel doktorum devlet güvencen varsa bence hemen kendi ni yaptır ddedi yarın çoçuğun olcak lazım olur dedi o yüzden eşimle konuştum ssk lı olucam seninki neydi canım testi nerde yaptırcan ammmada yazdım çenem düştü

slm. kızlar hepinize hayırlı cumalar bende eylül annesiyim 12si olabilirmiş bu ilk bebegim 4 yıllık evliyim tedavi görüyordum bilinmeyen infertiliteydi aşıla yaptırmıştım ilk aşılamam tutmuştu fakat bebegin kalbi oluşmadıgı için 10 haftalıkken alındı ondan sonra iki aşıla daha yaptırdım ikiside tutmadı sıkılıp tedaviyi bıraktım birde baktımki günüm gecmiş inanamadım şuanda 9 haftalık hamileyim bebegim yaşıyor kalp atımını duyana kadar ömrümdem ömür gitti resmen ama allhıma binlerce kez şükürler olsun hepimiz için söylüyorum allah tamamına erdirsin inşallah kucagıgımıza almayı kısmet etsin kızlar

kızlar benıde lısteye eklermısınız SAT 27 kasım dogum 3eylul dıo dr.
buarada ben 10 haftalıgım ama ultrasoundta 9 gorunuyo 1hafta gec gelısıomus bebek bıraz cnm sıkıldı

:CüvCüv:
hoşgeldin canım senin adına çoook sevindim :) grip konusunda geçmiş olsun canım bol lmonlu sıcak su karabiberli çorbalar filan iç bir an önce iyileşirsin inşallah :CüvCüv:

canım benim inşlh bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız benimde 2 buçuk yıl olmadı banada tüp bebek deişlerdi ama tedavisiz gebe kaldım allaha şükürler olsun senin adınada çok sevindim:dance:

amiin :) hoşgeldin canım aramıza alllah tamamına erdirsin hakkında hayırlısı olsun :CüvCüv: satın kaçtı canım ?

pushing ben ssklıyım. Özel hastaneye gidiyorum. Kanı burada alıp Ankara Düzen laboratuvarına göndereceklermiş. Bu işin en iyisi orasıymış. Doktora fiyat sormadım ama yaptıranlar 50 lira civarında diyor. Ense kalınlığını doktorum ölçecek burada

zeytingözlü gözün aydın canım. Çok sevindim senin adına. Allah tamamına erdirsin

sesil ve aslıcım sizler de hoşgeldiniz.a.s.Allah sağ salim bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin. Benim 1 haftadır internetim yoktu, listeyi takip edemedim. Seni ekleyeyim aslıcım ama bundan önce eklenmek isteyip de eklenememiş olanlar varsa hatırlatırlarsa sevinirim

Sağol canım sanada. Biz iyiyiz. Umarım sende öylesindir.

iyiyim canım sağol :) yalnız bulantılar sanki geçio gibi yani artık sadece sabahları bi kere aç karnına kusuyorum o kadar onun dışında pek bi problemim yok :) allaha çok şükür senin en durumda bulantıların bide beişi görmeye ne zaman gidiceksin ? ayrıca ikilitest zamnı senin içinde gelio ne zamn yapptırıcan ?

kızlar benıde lısteye eklermısınız SAT 27 kasım dogum 3eylul dıo dr.
buarada ben 10 haftalıgım ama ultrasoundta 9 gorunuyo 1hafta gec gelısıomus bebek bıraz cnm sıkıldı
canım üzülme geç döllenme olmuştur mesela benim satıma göre 10+1 im ama ultrasona göre 9+5 haftalığım bu durum lar gayet normal geç döllenmeden dolayı eğer bebişin kalp taışını gördüysen kafana takma :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…