Valla iyi diyelim iyi olalım cnm. Tatsız bir ağrı var kasığımda ayaktayken birşey yok, oturunca sızlamaya başlıyor. Anlamadım gitti. Sen nasılsın cnm bugün?
Valla iyi diyelim iyi olalım cnm. Tatsız bir ağrı var kasığımda ayaktayken birşey yok, oturunca sızlamaya başlıyor. Anlamadım gitti. Sen nasılsın cnm bugün?
günaydın canım bendede var kasık ağrısı canım sana bişey sorucaktım sanırım sende antalyada yaşıyorsun hangi doktora gittiğini öğrenebilirmiyim hangi hastahaneye gidiyorsun ve memnunmusun merak ettim canım....
Canım ayaklarını sıcak tutmaya çalış. Bazen taştan falan çektiğinde insanın kasıkları sızlayabiliyor. İstersen ayaklarına sıcak su torbası falan koy. Belki ii gelir.
Ben normalim bugün ne çok iyi ne çok kötü. Buna da şükür:)))
Sürekli ayağımın yanında çalışan elektrik sobası var ama demekki dikkat etmedim biyerde üşüttüm.
Senin bulantılar ne alemde?
canım ben meditalya tıp merkezine gidiyorum dr osman özpar doktorum çok iyi ama orda sadece normal doğum yapılıyor... sen doğumu nerde yapmayı planlıyosun ve özel olmazsa ücretlendirme nasıl... birde doğum bu gece yarısı tatil gününe falan gelirse doktorun gelicekmi canım.... ben doktorla karşılıklı aynı mah oturuyorum normal doğum olursa bi soru yok ama sezaryan olursa naparım bilmiyorum...
Herhalde öyledir canım. Benimde aynı işyerinde yerde ayağımın yanında ısıtıcı var. Ama geçenlerde korkuttular birde beni işte hep böyle ayaklarını sıcak tutarsan , tabi bazen yerimden kalkmak zorunda da kalıyorum. Ani hava değişiklikleri bacaklarında ilerleyen zamanlarda romatizma yapar dediler(( Ben sadece sabahları çalıştırıyorum artık bu nedenle. Benim bulantılar yine devam ama son 2 gündür biraz daha rahat geçiyor.
Seninkiler ne alemde?
Valla cnm nerde yaparım doğumu diye hiç düşünmedim açıkçası. Henüz doktorlada konuşmadım. Ama benim bir arkadaşımda aynı doktora gidiyor. Normal doğuma girmediğini, sadece sezeryan yaptığını söylemiş. Ben birde kendim görüşücem. yeni randevum 1 ay sonra. Ama ben belki İzmirde de yapabilirim doğumu. Ailem orda çünkü.
anladım canım ya ben istiyorumki normaldoğumuda doktor yaptırsın hani ağrısız doğum diyorlarya arkadaşım öyle yaptırdı çok memnun benim doktorum doğumu kendisi yaptırıyor... hastahanede doğum yaptıran ebeler çok kaba davranıyorlar ben sağlıkçıyım bizzat şahitim....
bir iki arkadaşım tıp fakültesinde normal doğum yaptılar ama yaklaşık 40 dikişleri vardı bu nasıl normak doğum bilmiyorum 40 dikişle doğum yapana kadar sezeryan olsalardı daha iyiydı bence
Evet cnm ya devlet hastanesindekilere bende şahit oldum maalesef. Aslında tıp nasıldır acaba? Orası bana kötü gelmiyor.
bizim burda devlet hastanesinde de ebeler yapıyor normal doğumu. Ayrıca doğumhaneyi buz gibi tutuyorlarmış enfeksiyon riskine karşı. Ve dediğiniz gibi çokta acımazsızlarmış.
Arkadaşım doğuma girdiğinde yatakta sancılar çekerken ayağı çok üşümüş ve rica etmiş şurda çoraplarım var alıverir misiniz diye... Kalk kendin al demişler yazık arkadaşım o halde kalkmış çoraplarını giymiş....
Bizim burda devlet hastanesinde de ebeler yapıyor normal doğumu. Ayrıca doğumhaneyi buz gibi tutuyorlarmış enfeksiyon riskine karşı. Ve dediğiniz gibi çokta acımazsızlarmış.
Arkadaşım doğuma girdiğinde yatakta sancılar çekerken ayağı çok üşümüş ve rica etmiş şurda çoraplarım var alıverir misiniz diye... Kalk kendin al demişler yazık arkadaşım o halde kalkmış çoraplarını giymiş....
maşallah kuzuyaya bizimkide çabucak büyür inşallah haftasına göre uyumlu ama daha 11.1mm:ecrin_bebek:
gunaydın en guzel eylul annelerı...
hep boyle sohbetlerınınz guzel sızlerde neseelı olun...
nede olsa bebıslere yansır demı nesenız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?